FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
Danas u finalu turnira u Zupci po strasnoj vrucini Mladost porazena od Rudara sa 2:1.
Strijelac za Mladost Topalovic. Iako su vise od 60 minuta igrali sa igracem manje fudbaleri Mladosti pruzili odlican otpor komsijama, cak su stvorili vise dobrih prilika koje nazalost nisu iskoristili.
Ove pripremne utakmice pokazuju da Mladost u svojoj debitantskoj sezoni u Prvoj ligi moze odigrati dobro i da ce se u Doboju gledati dobar napadacki nogomet
Strijelac za Mladost Topalovic. Iako su vise od 60 minuta igrali sa igracem manje fudbaleri Mladosti pruzili odlican otpor komsijama, cak su stvorili vise dobrih prilika koje nazalost nisu iskoristili.
Ove pripremne utakmice pokazuju da Mladost u svojoj debitantskoj sezoni u Prvoj ligi moze odigrati dobro i da ce se u Doboju gledati dobar napadacki nogomet
- SaltCityAttack
- Kontakt:
znaci gradski derbi Mladost -Rudar? 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
daaSaltCityAttack je napisao/la:znaci gradski derbi Mladost -Rudar?
- L' Imperator
- Kontakt:
- Igrački kadar je kompletiran i sad se okrećemo infrastrukturi. Već smo na tribini postavili 480 sjedalica, a izvršili smo i smanjenje terena po dužini i širini za po 4,60 cm, kako bi zadovoljili kriterije za licencu. U toku su radovi na adaptaciji svlačionica, zaštitne ograde oko terena, kao i stadiona, koja dosad uopće nije postojala. Sve predviđene aktivnosti bit će urađene u predviđenom roku i Mladost će novu prvenstvenu sezonu dočekati potpuno spremna u svakom pogledu, kaže Edin Begovac, predsjednik novog prvoligaša iz Kaknja.
Pored 480 sjedalica na tribini i 39 na klupama za rezervne igrače i službena lica, planiramo postaviti još 300 sjedalica na istočnoj strani, u tri reda po stotinu komada i to na montažne betonske dijelove, koje očekujemo iz firme „Širbegović“.
#samoRudar #zauvijek
Svaka cast za predsjednika Mladosti, jer nije mala stvar uraditi ovoliko stvari u kratkom periodu kad je u pitanju infrastruktura ako se uzme u obzir da puno vece sredine ne mogu privuci sponzore. Ovaj ce stadion sa tom novom tribinom moci primiti bez problema gostujuce navijace dok neki klubovi nisu stanju ni to osigurati.
Svaka cast jos jednom.
Svaka cast jos jednom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ovo na slici je zapadna tribina (?) a ovo sto planiraju postaviti 300 stolica na istok će bit tribina za gostujuće navijače?
Može li mi neko iz Kaknja; Doboja
odgovorit..
Može li mi neko iz Kaknja; Doboja

075
Hajde ti meni odgovori zasto bi neko od svog stadiona, pod uslovom da ispunjava norme, isao igrati na tudjemBaja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...

@TzBulevar87
Tako bi nesto trebalo biti, trenutno su na postojecu tribinu postavljene stolice a spominju i tu jos nekakvu na suprotnoj strani ali vidjet cemo hoce li biti od toga sta
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
1. Ne ofiras se opstim dojmom sredine, sa 57 stolica, poboljsavas imidz kluba...ziher je napisao/la:Hajde ti meni odgovori zasto bi neko od svog stadiona, pod uslovom da ispunjava norme, isao igrati na tudjemBaja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...![]()
2. Igras u p'o grada, puno veca posjeta (ne moras ici e nekakvo selo da gledas utakmicu na onakvoj tribini), a samim time i puno veca zarada od prodaje karata jer kapacitet nije ni uporediv...
3. Vise prostora za reklame, bolji tv prenos (snimak)
4. Popularizacija kluba, izlazi iz mahalskih okvira i prelazi u pravog gradskog rivala (ja bih promijenio i ime u Mladost Kakanj ako vec nije promijenjeno)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dugo se ne nacita gluposti kao u postu iznad.. Ipak, jos uvijek se nadam da ima ironije u svemu napisanom :S
075
- L' Imperator
- Kontakt:
Doboj selo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
baja je sarajlija glavom i bradomL' Imperator je napisao/la:Doboj selo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...da to kaže neko ko nije iz Kaknja pa ajd, al' ti

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uredu, predgrađe Kaknja, jel' to ok ? Selo je malo pretjeran naziv, ali hiperbola je sastavni dio potenciranja problema...L' Imperator je napisao/la:Doboj selo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...da to kaže neko ko nije iz Kaknja pa ajd, al' ti
@lucifer, kakanjac rodom, "sarajlija" 10 godina, sada "tuzlak"...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Oooo gdje si Baja zvjerko stara. Uvjeravam te da ce na utakmicama Mladosti biti vise gledaoca nego na Rudaru. Ja sam isao na vecinu utakmica Rudara i opet cu na pocetku prvenstva, ali ako im igra bude kao prosle godine... selim se na Mladost. Naravno ici cu na Mladost i kad na Rudar budem isao, ali poslije bi to mogla biti samo Mladost ako se ovi papci ne poprave.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisam ni rekao da nece, ali skontaj koliko bi tek bilo da igraju na Rudaru, prijave isti stadion, jedne sedmice Rudar, jedne Mladost, svih 30 subota zaredom imas utakmicu... Zar to ne bi bila spica... A ne, malo dole, malo gore, ovako imas svoje mjesto, komfor, 3000 stolica, bolje da su osposobili istok sa stolicama nego sto dole pokusavaju nesto... Ali uvijek je kod nas bilo tog kontriranja...budimo_realni je napisao/la:Oooo gdje si Baja zvjerko stara. Uvjeravam te da ce na utakmicama Mladosti biti vise gledaoca nego na Rudaru. Ja sam isao na vecinu utakmica Rudara i opet cu na pocetku prvenstva, ali ako im igra bude kao prosle godine... selim se na Mladost. Naravno ici cu na Mladost i kad na Rudar budem isao, ali poslije bi to mogla biti samo Mladost ako se ovi papci ne poprave.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ovo gore napisano su ciste nebulozeBaja_Zvjerka je napisao/la:1. Ne ofiras se opstim dojmom sredine, sa 57 stolica, poboljsavas imidz kluba...ziher je napisao/la:Hajde ti meni odgovori zasto bi neko od svog stadiona, pod uslovom da ispunjava norme, isao igrati na tudjemBaja_Zvjerka je napisao/la:Koji levati, umjesto da se dogovore pa igraju skupa na Rudaru oni se dole u nekakvom selu guzvaju...![]()
2. Igras u p'o grada, puno veca posjeta (ne moras ici e nekakvo selo da gledas utakmicu na onakvoj tribini), a samim time i puno veca zarada od prodaje karata jer kapacitet nije ni uporediv...
3. Vise prostora za reklame, bolji tv prenos (snimak)
4. Popularizacija kluba, izlazi iz mahalskih okvira i prelazi u pravog gradskog rivala (ja bih promijenio i ime u Mladost Kakanj ako vec nije promijenjeno)
A za ovo kontriranje, ne znam, ne ide mi nikako u glavu sta bi to trebalo da znaci.
Kako moze nesto biti kontriranje ako se radi na uredjenju sopstvenog stadiona i stvaranju boljih uslova, daj prosvjetli me Boga ti

Po meni je pozitivna stvar kada se nesto konkretno uradi u gradu u ovom slucaju oko fudbalske infrastrukture, ali vidim da pojedinci to ne vide tako.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da je to dobro sto ulazu u stadion, ali sto bi bio na dobrom, kad moze bolje ?!
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne kazem da ne moze bolje, uvjek moze bolje ali nakon decenija ne ulaganja ni pfeninga u infrastrukturu i igranja po raznoraznim oranicama ovo sto se sada radi je vise nego odlicno, a ako prodje makar nesto od onog sto se prica to ce tek biti pravi posao 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da je odlicno, ali je to sve bilo (po mom misljenju) pametnije uraditi na Rudaru pa da imamo stadion spreman za Premier lige (ma ko god u nju usao) kako Bog zapovijeda... Zajednickim ulaganjem u npr. reflektore, stolice na istok, itd. Ali jok, to ti je taj "rivalitet" Doboj, Kakanj, da ne kazem seljacki rivalitet... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa sto onda Zeljo ne ulozi u Kosevo i tamo igra svoje tekme, je li to spada u seljacki rivalitetBaja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da je odlicno, ali je to sve bilo (po mom misljenju) pametnije uraditi na Rudaru pa da imamo stadion spreman za Premier lige (ma ko god u nju usao) kako Bog zapovijeda... Zajednickim ulaganjem u npr. reflektore, stolice na istok, itd. Ali jok, to ti je taj "rivalitet" Doboj, Kakanj, da ne kazem seljacki rivalitet...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.