KK Barcelona

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: KK Barcelona

Post Postao/la Ethel » 20 feb 2016, 14:16

Raul_64 je napisao/la:Koliki je control freak Paskval pokazuje njegova izjava poslije meca "Poceli smo sa izgubljenom loptom sto nam je uvjetovalo utakmicu"

Heeey :lol: njemu je jedna izgubljena lopta na pocetku meca uvjetovala utakmica.Zbog toga vidimo kako barcin stil igre vec neko vrijeme nije ucinkovit.Kako se ne izvlaci najvise iz njih individualno.Jedan Satoransky na EURU izgleda kao najbolji play evrope u a barceloni vidimo 50% njega.Ribas isto.Abrines vec 3 godine je isti igrac a vazio za najveceg spanskog talenta.

Tomic nije igrac oko kojeg zelis gradit igru.Navarro je Casillas tj. razumijemo se svi , bio velik , danas sa platom vise uteg.

No opet ova ekipa iako nije medju mozda 3,4 najbolje u evropi , bolji trener bi mogao izvuci daleko vise.
Ima jos EL i liga svakako tbt
Ima u onom pregledu Eurolige kad jr bio El Clasico pa oni snimci iz svlacionice kad trener prica, kaze u stilu, kao Real je imao toliko skokova i toliko manje izgubljenih lopti znaci toliko i toliko su puta osutali vise na kos...

Nije unutrasnja linija toliki problem, barem trenutno u Europi, ali vanjsku liniju bi Mensur Bajramovic bolje sastavio, nema igraca za kojeg mozes reci da ima poene u rukama, da moze prevagnuti utakmicu donijeti energiju itd.

Potrebne su temeljne promjene da bi se konacno malo razdrmala kosarkaska sekcija, a ovo ljeto je krajnje vrijeme za to, a promjena trenera je i sad dobrodosla.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: KK Barcelona

Post Postao/la Ethel » 03 mar 2016, 19:56

Strahote u reziji Xavi Paquala.
#MFFL
Som-Hi Barça

Lillard
Kontakt:

Re: KK Barcelona

Post Postao/la Lillard » 03 mar 2016, 22:42

:lol: :lol: :lol:

Mati moja, oni su igrali 3 minute ozbiljne košarke danas, Paškval :bow:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 mar 2016, 17:32

Treba postojati neko razumno objasnjenje za Tomica od nove godine.Ide vec 3 mjesec kako on igra nista.Mislim uvijek je stavljao prazne brojeve donekle,al u prvom djelu sezona je radio bar to.Ne moze se sastavit u zadnje vrijeme.Najskuplji igrac ekipe i to daleko.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 23 mar 2016, 22:12

Pa hoces ovaj klaun na klupi ikad dobit otkaz?!?!?!
Pa jel moguce ovo vise?

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 mar 2016, 23:22

Harisharis je napisao/la:Pa hoces ovaj klaun na klupi ikad dobit otkaz?!?!?!
Pa jel moguce ovo vise?
Koliko god on bio los trener, svjetlosnu godinu je daleko od otkaza.

Na osnovu cega da ga sad dobije? Prvi u ACB ligi, u Euroligi na poziciji koja vodi u play-off, cak je stigao i trofej da uzme ove sezone.
#MFFL
Som-Hi Barça

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 24 mar 2016, 10:56

Ethel je napisao/la:
Pa jel moguce ovo vise?

Na osnovu cega da ga sad dobije? Prvi u ACB ligi, u Euroligi na poziciji koja vodi u play-off, cak je stigao i trofej da uzme ove sezone.
Zato sto svi vide da je idiot! Pa bolan on sinoc izvodi jednog od najboljih Abrinesa minut do kraja,a igra mu Oleson mrtvi koji i pokusava jedan od odlucujucih napada.Satoranski mu je do neki dan na klupi vecinu vremena provodio tako da taj covjek planski i sistemski unistava Barcu!

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: KK Barcelona

Post Postao/la Ethel » 24 mar 2016, 17:47

Harisharis je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Pa jel moguce ovo vise?

Zato sto svi vide da je idiot! Pa bolan on sinoc izvodi jednog od najboljih Abrinesa minut do kraja,a igra mu Oleson mrtvi koji i pokusava jedan od odlucujucih napada.Satoranski mu je do neki dan na klupi vecinu vremena provodio tako da taj covjek planski i sistemski unistava Barcu!
Eh kad bi se tako dijelili otkazi, pola poznatih trenera ne bi posla nikad imalo. Scariolo prvi. Abrines je sinoc bio pod znakom pitanja da li ce igrati uopste, pa je i to mozda uticalo, a i Oleson je defanzivni specijalista, to sto su katastrofalno odigrali onaj napad kod -3 je druga stvar. Realno Satoransky je lose otvorio sezonu skroz, uzrok je mozda i umor nakon EuroBasketa na kojem je bio odlican, ova trenutni Satoransky je upravo onakav kakav se ocekuje.
#MFFL
Som-Hi Barça

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 mar 2016, 18:34

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 apr 2016, 13:42

Antiša voli punit Madrid više nego išta :salut:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 apr 2016, 14:13

I naravno popušit tekmu na kraju, tekmu di je ekipa izgledala jako dobro i onda opet zadnja četvrtina di se gube, ne mogu ništa pogodit.
Pozitivno, Lawal se vratio, i Tomićeva fina partija, eh da je svaka protiv Madrida :roll:

Oprostit ovo ako dobiju u utorak :kafa:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 24 apr 2016, 17:07

U utorak treba dobiti, u ligi je vrlo blizu ovjera 1.mjesta al u utorak se MORA dobiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 apr 2016, 20:51

Nista i ove godine od F4
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 apr 2016, 22:20

KingJamesMVP je napisao/la:U utorak treba dobiti, u ligi je vrlo blizu ovjera 1.mjesta al u utorak se MORA dobiti
Ne mora se dobiti. Kako je trener bio svjetlosnim godinama daleko od otkaza sada je veoma blizu istom. Sa onakvim stručnjakom i ovo do sada je veliki uspjeh.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 apr 2016, 23:13

Mancini je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:U utorak treba dobiti, u ligi je vrlo blizu ovjera 1.mjesta al u utorak se MORA dobiti
Ne mora se dobiti. Kako je trener bio svjetlosnim godinama daleko od otkaza sada je veoma blizu istom. Sa onakvim stručnjakom i ovo do sada je veliki uspjeh.
Ma realno je da ga čeka otkaz, izgurat će vjerojatno s njim prvenstvo i od ljeta novi trener, ovaj nije zaslužio novu šansu. Jedini cilj je Euroliga i nikako je osvojiti, sada se maksimalno koncentrirati za prvenstvo i probat ga osvojiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2016, 23:45

Ante Tomić :rol: :rol: kakva rupa bez dna

Ne slušajte notornu neznalicu Lillarda, on tu rupetinu gotivi iskljucivo iz nacionalnih razloga :facepalm:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 apr 2016, 23:48

let3 je napisao/la:Ante Tomić :rol: :rol: kakva rupa bez dna

Ne slušajte notornu neznalicu Lillarda, on tu rupetinu gotivi iskljucivo iz nacionalnih razloga :facepalm:
slika

btw odakle to da ga ja gotivim?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2016, 23:51

Ja mislim da mi mu se i ako treba sageo na donju pipu , sudeci po postovima o rupetini zvanoj Ante Tomić

"Tomićeva fina partija" :lol: :lol: cega...možda šaha ili domina, košarke nije sigurno vec pola godine i više

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2016, 00:00

Raul_64 je napisao/la:Treba postojati neko razumno objasnjenje za Tomica od nove godine.Ide vec 3 mjesec kako on igra nista.Mislim uvijek je stavljao prazne brojeve donekle,al u prvom djelu sezona je radio bar to.Ne moze se sastavit u zadnje vrijeme.Najskuplji igrac ekipe i to daleko.
I najveci teret Barce na terenu, dodaj slobodno ono što je ocigledno svima :mrgreen: ne moraš se ustrucavati, yebo ove pretplacene "zvijezde" ;) vrijedne su samo za :puke: ...veci teret nego i veteran Navaro, koji je operisan od odbrane vec dvije sezone.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 apr 2016, 00:26

Ja bi samo rekao , da Paskval sa svim manama nije bio najveci problem ove sezone.

Pa covjeku je mrtvi Arroyo drugi play.Pa Samardo doveden da igra i na "4" sto skoro nije nikad.
Perperoglu kao veliko pojacanje(i odradio cak odlicnu sezonu).Par mekanih pod kosem znamo.
Ustvari da nije bilo Dorsia , tesko bi se doslo do F8.

Ja mislim da ova ekipa nije pred sezonu bila F4 materijal.Da se otislo,znaci bilo bi da malo prebace ocekivanja po meni.
Sad,nacin na koji se izgubili(5-23),protiv koga(odlicne ekipe al neiskusne,sa mlakim domacim terenom)je bolniji.

Tomic je sezonu poceo odlicnu sa brojkama bar.Al od januara je u nekoj crnoj rupi teskoj.Odbrana pati i vise nego obicno.

Satoranski je dao korak naprijed,Abrines takodje mada ga povrede prcaju.Navarro je tu manje vise kao i prole sezone.Oleson je bas propao.
Tomic/Doelman su manje,vise isti i onda dodjemo do pojacanja.Posebno bolna dva prva pomenuta.Danas je Carlitos bio dok +4 nije u -4 pretvorio u zadnjem kvoteru a onda je bilo gotovo.Slicno u klasiku za vikend.Imas i Vezenka kojeg ne smijes koristit jer je zelen/u klasiku se vidjelo pa previse zavisi od Justina onda.(On imao sasvim dobru sezonu,da je imao pravu zamjenu mozda ne bi pao kao u par zadnjih utakmica).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.