calcio je napisao/la:Kad Sejo puca slobodnjak svi pale kamere![]()
dosad sam vidio ovaj gol snimljem mobitelima iz svih mogucih uglova![]()
Kad Sejo puca slobodnjak na TV-e treba stajati ono "zabranjeno gledanje ispod 18 godina" jer ono je cista perverzija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
calcio je napisao/la:Kad Sejo puca slobodnjak svi pale kamere![]()
dosad sam vidio ovaj gol snimljem mobitelima iz svih mogucih uglova![]()
Namirio troduplo radi one tekme u Armenijiahmic je napisao/la:Zanemaarit cu Sejin golcinu i odat prizmanje na igru,bio sam na zapadu i cijelo drugo sam ga pratio..Od 16-16 trci Sejo ,bori se ko lav...Igra 90 minuta istim tempom....
neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguranlejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,![]()
aaa,,, hahaha,,, ona sto joj divno stoji sejadov dres,,,jocker123 je napisao/la:neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguranlejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,![]()
predivno,i ona sto ce aBd popiti kafu sa mnomlejla je napisao/la:aaa,,, hahaha,,, ona sto joj divno stoji sejadov dres,,,jocker123 je napisao/la:neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguranlejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,![]()
![]()
Ja,ja Sejada sa sexy lijevom nogomlejla je napisao/la:aaa,,, hahaha,,, ona sto joj divno stoji sejadov dres,,,jocker123 je napisao/la:neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguranlejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, Goalgetter, invincible1921, JohannWolfgang, perun, signalidunapark, THEC, Zglavkar i 62 gosta.