Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 09 maj 2011, 15:08

Maa da, cuo sam i ja te sve priče :x , ali moj zeljocity, znaš več šta se kaže-htjeti i srati dva pojma ;) -ni ja nebih volio da tamo završi-SAF može čini mi se sad otiči ali Moyes ostaje u EFC jer mi nije od onih "prelivoda" i on nekako vidi današnji Everton kao svoje djete-kontaš-ugradio je on sebe dobrano tako da jedini, ali čini mi se JEDINI, razlog odlaska je neki trofeji i slično-ali, ponavljam, David Moyes nije čovjek pizda!! kapu mu dole do poda za sve što napravi :D
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 maj 2011, 15:43

Vrijeme će pokazati. I meni djeluje kao čovjek koji nije prelivoda i koji će, ako ništa, voditi Evertona dok ne uzme neku titulu da se bar na taj način oduži navijačima plavih.

JEDAN JE MOYES :!:
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 maj 2011, 14:32

Ma ne znas nikad. Kao prvo on je skot a i Ferdzi je skot eh ovaj drugi da ode u penziju mozda se i Moyes nalozi i dobije u glavu da treba nastavit tamo gdje mu je zemljak stao hhehe..

Ma ne bitno frajer je tu idemo dalje. Nego ima li ista oko prodaje kluba? Zeza situacioja sa obzirom da imamo velik dug ( u poredzenju sa nasim budzetom) pa vlasnik kluba mora preuzet i to na sebe plus sto bi nam stadion mogao biti mnogo bolji..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 maj 2011, 16:49

Ne bih volio da se proda Everton. Što mora biti kao i ostali ? I navijači u Liverpoolu su protiv toga.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 maj 2011, 20:01

NeToBoLa je napisao/la:Ne bih volio da se proda Everton. Što mora biti kao i ostali ? I navijači u Liverpoolu su protiv toga.

Ma ne bih ni ja samo treba nam jedno 30-40 milja vise za bolje rezultate ali bas dobre tipa borba za titulu i tako to.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 maj 2011, 20:20

Ma no sikiriki, i ovo malo para što se ima Moyes dobro iskoristi. Pa na koga se to iskeširala neka lova ? Ni na koga, pa opet se gaze ovi ko fol velikani. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 00:18

NeToBoLa je napisao/la:Ma no sikiriki, i ovo malo para što se ima Moyes dobro iskoristi. Pa na koga se to iskeširala neka lova ? Ni na koga, pa opet se gaze ovi ko fol velikani. :)

Ma stipu ba balansiranje uvijek.. Daj jednom da i mi kesiramo "triest" milja za fudbalera hahah.. Sala na stranu ja kontam ovako nije ni Moyes vjecan doci ce neko drugi koji ce sve upropastiti a ne daj Boze da nam bude kao West Hamu ili Leedsu..
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 11 maj 2011, 17:34

:shock: :shock: brrrrrrr....nedo bog nikome :? :? Mislim neče...ono...bar nekih par godina če nam riđi potrajati,ali ,fakat,ako dovedu nekog "stručnjaka" kao što su "mali crveni" doveli onu ublehu iz Fulhama -teško ih je Kenny izvukao-naguzove.
Od prodaje -nitaaa-Kenwright neda ko da mu je babovina-baš kao da je sa ovih paralela i meridijana. :lol: :roll: :twisted:
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 maj 2011, 13:58

http://www.express.co.uk/posts/view/246 ... ck-Rodwell

Nude izgleda 20 miliona za Rodwella. Hmmm tip je 21 godinu mogao bi biti igracina ali nama treba kesa a i nije se bas nadavao golova tako da sto se mene tice moze ovaj transfer proci. Tamo na forumu neko spomenu Adebayora i 15 miliona za ovog decka mada cisto sumnjam u to.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 maj 2011, 16:24

Rodwell( inače, 20 mu je godina) će biti za 2 godine najmanje 30 miliona vrijedan. Dečko je nevjerovatno napredovao, stekao samopouzdanje i sigurno neće na tome stati, već će sve bolji i bolji biti. Prije bih Fellainia prodao nego njega ako je istina da se Real raspituje za njega.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 maj 2011, 18:42

Man.City nudi 20 miliona za njega a ne znam odakle im to za Adebayora. Jel on samo posudzen Realu ili je kupljen??
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 maj 2011, 15:10

zeljocity je napisao/la:Man.City nudi 20 miliona za njega a ne znam odakle im to za Adebayora. Jel on samo posudzen Realu ili je kupljen??
Posuđen je. Opet, Rodwell treba ostati. Kakav Adebayor i bakrači...
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 maj 2011, 20:12

Evertonovi omladinci šampioni Engleske i to u završnici su igrali bez tri najbolja igrača koji su s reprezentacijom Engleske u Srbiji.

Everton sjajno radi u omladinskim kategorijama i sigurno će imati fajde od toga u skorijoj budućnosti.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 maj 2011, 21:18

NeToBoLa je napisao/la:Evertonovi omladinci šampioni Engleske i to u završnici su igrali bez tri najbolja igrača koji su s reprezentacijom Engleske u Srbiji.

Everton sjajno radi u omladinskim kategorijama i sigurno će imati fajde od toga u skorijoj budućnosti.
Odmah prodat Rodwella ipak 20 milja je itekako potrebno.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 maj 2011, 22:28

Za šta je potrebno ? Pa Everton ima sada ekipu koja je u stanju za Ligu prvaka da se bori, samo da se poklopi sve kako treba.

Rodwell mora ostati ako Everton ima u planu da predstavlja nešto konkretnije u Premiershipu.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 maj 2011, 21:52

NeToBoLa je napisao/la:Za šta je potrebno ? Pa Everton ima sada ekipu koja je u stanju za Ligu prvaka da se bori, samo da se poklopi sve kako treba.

Rodwell mora ostati ako Everton ima u planu da predstavlja nešto konkretnije u Premiershipu.
Za 20 miliona moze se dovesti 2-3 solidna igraca sto nam treba ako cemo se borit za ligu prvaka? Sta bi ove sezone kad se Arteta povrijedio? Rodwell je odigrao poprilicno tekmi a koliko je golova zabio??? Jedan-dva mozda?? Ako ga traze neka ide za finu kintu.. Treba obratit paznju na West Ham sad morat ce prodat par igraca jer ispadanjem iz premijer shipa gube velike novce a imaju par solidnih igraca..
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 maj 2011, 23:48

Rodwell nije napadač da mora postizati golove, on radi odličan posao na sredini terena.

A ta za West Ham ti je dobra pravo, imaju nekoliko dobrih igrača koji bi mogli svugdje igrati i to bi trebali iskoristiti i to za male pare se to može odraditi.

Nadam se da Moyes čita forum. :lol:
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 21 maj 2011, 14:55

Sutra u 17.00h na Goodison Parku dolazi Chelsea kojem, kao i Evertonu, nisu bitni bodovi. Očekujem dobru utakmicu, s puno golova i nadam se pobjedi Evertona koji bi se tako oprostio od svojih navijača za ovu sezonu koja se što prije treba zaboraviti.

COYB !
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 maj 2011, 21:32

Eno citam Moyes govori u tom folu kako je 7 pozicija maximalni domet ove ekipe :( uglavnom nesto u tom fazonu je izjavio neda mis e sad rovarit po netu opet.. To i nije daleko od istine ono normalno da imamo sezonu dobru mislim da imamo srece sa povredama i sa manje nerijesenih i vise pobjeda :mrgreen: vrtili bi se tu negdje oko 5 pozicije a za lige prvaka treba pojacat ekipu u svim redovima barem ja tako mislim????????????
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 maj 2011, 01:34

Moyes ne želi da pretjeruje, u tome je fazon. Siguran sam da on vjeruje u ovu ekipu više nego bilo ko, ali ne želi davati obećanja jer mu to može skočiti na nos i onda eto belaja i po njega i po ekipu. Bez bilo kakvog pritiska, u tišini stvara ekipu koja će briljirati ubrzo u engleskom fudbalu. Prodaja nekih velikih igrača, lično meni i ne predstavlja neki problem, jer budžet je u odnosu na ostale velikane mizeran i mora se krpiti kako zna i umije ali u isto vrijeme vuče neke nevjerovatne poteze koji ih održavaju u vrhu engleskog fudbala i kad tad će se to isplatiti, nagrada će stići.

Danas očekujem da će kao i protiv Manchester City- a pobjediti duh, a ne lova tj. Everton će očitati lekciju Chelsea- u.

:) :) :)
Who dares, wins !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW, JayCatwright, rio_Ferdy88, soxx i 14 gostiju.