Admin odavno nikom ne želi mijenjati nickove, tako da se uzalud nadaš. Šta fali tvom nicku, lijepo zvuči. Torcida sa MejtašatH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Admine,mjenjaj mi nick,molim te.
I ja bih to rado vidio.Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
Joj da vidiš to! Ja otvorio temu odmah poslije utakmice sa Armenijom,,, negdje 5-6 mjeseci prijeB0SANAC je napisao/la:I ja bih to rado vidio.Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
NoName je napisao/la:Kako promjeniti nick? Molim admina da mi promjeni nick u Dominacija ili +Paja!
Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
od januara sam registrovan na sportsport.ba i nebih volio da promjenim nick zbog pasvorda, volio bih kad bi mi neko mogao od administratora reci koji mi je pass ... naravno ako nije problem .... HVALA!!!
problem je sto neznam vise ni koji mi je e-mail, jer sam ih mjenjao zbog posla i nemam pojma koji je ni pasvord ni e-mail...Devil je napisao/la:Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
od januara sam registrovan na sportsport.ba i nebih volio da promjenim nick zbog pasvorda, volio bih kad bi mi neko mogao od administratora reci koji mi je pass ... naravno ako nije problem .... HVALA!!!
a prethodni nick ti je garant bio "admin"necko_gradacac je napisao/la:problem je sto neznam vise ni koji mi je e-mail, jer sam ih mjenjao zbog posla i nemam pojma koji je ni pasvord ni e-mail...Devil je napisao/la:Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
Ma to sam kontao, ali nije naveo o kojem se nicku radi.NoName je napisao/la:
a bolan mustafa, da se može prijaviti onda bi mogao promjeniti i password
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.