a kako znas da zeljko nije radio zbog para? On nije to potencirao,zato sto nam je savez bio kako tako u solidnom stanju,a pogledaj danas... inace bas bih ga video da li bi se zalio da je danas na mestu selektora... O moki da ne pricam,njega ne smatram trenerom.... A ovaj jaric se javlja? Sta on hoce,kada je sta uradio u karijeri,sem sto je uspeo da osvoji onu limu,za to kapa dole... A sto se karijere tice neka se ne javlja...on naso da prica nekome nesto i to gospodinu Ivkovicu,koji je bog i batina sto se kosarke tice...Legenda samo mogu reciMaGiCa je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la: evo posto stalno potencirate te paare,e ovako da vas pitam ali zelim objektivan odgovor...Koji je to selektor koji ne ganja pare?
Iskren da budem, Zeljko nije radio zbog para. Kapa dole za to.
Moka takodje nije radio zbog para, ali on je smesan trener.
Svi ostali su potencirali pare.
Maljkovic je isto njusketina. Odrao je Slovence.
Vujosevic pravi talove sa menadzerima, a prodaje patriotizam u javnosti.
Sakota je mozda i najgori. Najnekvalitetniji, a uzima najvise.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/ja ... 37429.html
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: EP Litvanija 2011
alfarouqaminu je napisao/la: a kako znas da zeljko nije radio zbog para? On nije to potencirao,zato sto nam je savez bio kako tako u solidnom stanju,a pogledaj danas... inace bas bih ga video da li bi se zalio da je danas na mestu selektora... O moki da ne pricam,njega ne smatram trenerom.... A ovaj jaric se javlja? Sta on hoce,kada je sta uradio u karijeri,sem sto je uspeo da osvoji onu limu,za to kapa dole... A sto se karijere tice neka se ne javlja...on naso da prica nekome nesto i to gospodinu Ivkovicu,koji je bog i batina sto se kosarke tice...Legenda samo mogu reci
Zeljko je imao najmanji moguci ugovor, odricao se premija u humanitarne svrhe, a putovanja po Americi i pozive NBA igracima je placao iz svog dzepa.
Toliko o tome. Sto se toga tice, Zelimir je car.
A Jaric je rekao istinu. Na stranu sto i ja mislim da je polumozgas - ovde je u pravu. "Patriotizam" je izlizana rec, koja se ovde koristi u nenormalnim kolicinama.
- legenda reala
- Kontakt:
pa moj alfa ,šta će mu višealfarouqaminu je napisao/la:
a kako znas da zeljko nije radio zbog para? On nije to potencirao,zato sto nam je savez bio kako tako u solidnom stanju,a pogledaj danas... inace bas bih ga video da li bi se zalio da je danas na mestu selektora... O moki da ne pricam,njega ne smatram trenerom.... A ovaj jaric se javlja? Sta on hoce,kada je sta uradio u karijeri,sem sto je uspeo da osvoji onu limu,za to kapa dole... A sto se karijere tice neka se ne javlja...on naso da prica nekome nesto i to gospodinu Ivkovicu,koji je bog i batina sto se kosarke tice...Legenda samo mogu reci

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
+1legenda reala je napisao/la: pa moj alfa ,šta će mu više
Decko je igrao u NBA, uzeo zlata sa EP i SP, osvojio EL, zaradio 60-70m$ samo od basketa, ozenio manekenku koja zaradjuje 30-40m$ godisnje.
Siroti Jaric. Nista nije uradio u zivotu.

To mene najvise iznervira, kada velika vecina ljudi relativizira uspjeh ostalih...MaGiCa je napisao/la:+1legenda reala je napisao/la: pa moj alfa ,šta će mu više
Decko je igrao u NBA, uzeo zlata sa EP i SP, osvojio EL, zaradio 60-70m$ samo od basketa, ozenio manekenku koja zaradjuje 30-40m$ godisnje.
Siroti Jaric. Nista nije uradio u zivotu.![]()
![]()
Covjek je sve napravio u zivotu i to je to...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel si ga gledao dok je igrao u NBA? Ti ono zoves igranjem u NBA?MaGiCa je napisao/la:+1legenda reala je napisao/la: pa moj alfa ,šta će mu više
Siroti Jaric. Nista nije uradio u zivotu.![]()
![]()

cuj 60-70 miliona samo od basketa sigurno nije zaradio, mozda je ste ako su ukljucenje i reklame...
a sto se tice zlata na EP i SP bolje da i nije ni igrao,da nam nije bilo tada Divca,Stojakovica...mnogo bi osvojili
U NBA igra oko 400 kosarkasa iz celog sveta. On je bio jedan od njih.alfarouqaminu je napisao/la: jel si ga gledao dok je igrao u NBA? Ti ono zoves igranjem u NBA?![]()
cuj 60-70 miliona samo od basketa sigurno nije zaradio, mozda je ste ako su ukljucenje i reklame...
a sto se tice zlata na EP i SP bolje da i nije ni igrao,da nam nije bilo tada Divca,Stojakovica...mnogo bi osvojili
Za reprezentaciju koja uzima dva zlata igra 12 kosarkasa. On je bio jedan od njih.
Ekstenzijom ugovora, zaradio je vise od 40m$. Ako je jos nesto dodao pre i posle toga - dobijes racunicu.
A to sto ne moze svako kome se prezime zavrsava na -IC da bude Danilovic, Djordjevic, Stojakovic, Petrovic, Dalipagic, Delibasic ili Maravic - to je druga stvar. Decko je rekao istinu - "patriotizam" je izlizana rec.
+ krese jednu od najjacih riba u showbusinessu (ne bih isao toliko daleko da kazem da je jedna od najlepsih zena na svetu).
A ti i dalje omalovazavaj i trazi nedostatke drugima.
Trener košarkaša Olimpijakosa Dušan Ivković razmišlja da se vrati na mesto selektora reprezentacije Srbije, prenosi grčki portal "Sportdej".
Ovaj portal navodi da će Ivković ponovo voditi "orlove" ako na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije bude izabran gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.
Prvi čovek Partizana Predrag Danilović nedavno je predložio da Đilas na mestu predsednika KSS zameni Dragana Kapičića, koji je najavio da se neće kandidovati za tu funkciju. Predlog Danilovića podržali su predstavnici FMP Železnika i Crvene zvezde.
Ivković je pre osam dana saopštio da se povlači sa mesta selektora Srbije. On je reprezentaciju Srbije preuzeo 2008. godine, i preko kvalifikacija je doveo do Evropskog prvenstva, gde je osvojena srebrna medalja.
Na Svetskom prvenstvu prošle godine u Turskoj, Ivković je sa reprezentacijom Srbije zauzeo četvrto mesto.
Ovaj portal navodi da će Ivković ponovo voditi "orlove" ako na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije bude izabran gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.
Prvi čovek Partizana Predrag Danilović nedavno je predložio da Đilas na mestu predsednika KSS zameni Dragana Kapičića, koji je najavio da se neće kandidovati za tu funkciju. Predlog Danilovića podržali su predstavnici FMP Železnika i Crvene zvezde.
Ivković je pre osam dana saopštio da se povlači sa mesta selektora Srbije. On je reprezentaciju Srbije preuzeo 2008. godine, i preko kvalifikacija je doveo do Evropskog prvenstva, gde je osvojena srebrna medalja.
Na Svetskom prvenstvu prošle godine u Turskoj, Ivković je sa reprezentacijom Srbije zauzeo četvrto mesto.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
to majstore, ne simpatišem nešto Đilasa, al ako je za Srbiju dobro onda je superjeremija je napisao/la:Trener košarkaša Olimpijakosa Dušan Ivković razmišlja da se vrati na mesto selektora reprezentacije Srbije, prenosi grčki portal "Sportdej".
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
B o X je napisao/la:ma vratice se stari vuk,legenda nasa... Jao ako doce bice ludnica u litvanijijeremija je napisao/la:Trener košarkaša Olimpijakosa Dušan Ivković razmišlja da se vrati na mesto selektora reprezentacije Srbije, prenosi grčki portal "Sportdej".
Na Svetskom prvenstvu prošle godine u Turskoj, Ivković je sa reprezentacijom Srbije zauzeo četvrto mesto.![]()
to majstore, ne simpatišem nešto Đilasa, al ako je za Srbiju dobro onda je super
Ja mislim da je ovo sve smišljeno urađeno,ne bili se Kapičić skinuo s veha saveza...Sad će doći sposobniji ljudi,a i Duda će završiti Olimpijski ciklus i to je to 

PFC
PFC
-
- Kontakt:
neozbiljan je ivković,otići pa onda i pomisliti da se vrati
Poslednjeg dana trejda u najjačoj košarkaškoj ligi (istekao u četvrtak u 21h po srednjeevropskom vremenu), kapiten srpske reprezentacije i centar Oklahome, Nenad Krstić, postao je novi igrač najtrofejnijeg kluba svih vremena - Boston Seltiksa! Naime, zvanične potvrde ove informacije još uvek nema, ali bi ona trebalo da usledi kada svi neophodni papiri stignu u kancelarije NBA lige u Njujorku, a to znači najkasnije sutra.
Uz Krstića, put Masačusetsa krenuće i krilni igrač Tandera Džef Grin, dok bi Oklahoma u zamenu za dvojac visokih košarkaša dobila Kendrika Perkinsa i Nejta Robinsona.
Dakle, Krstić će se, kao stvari stoje, pridružiti ekipi koja i ove godine slovi za najozbiljnijeg kandidata za osvajanje šampionskog prstena, predvođena triom fantastičnih veterana - Pol Pirsom, Kevinom Garnetom, senzacionalnim plejmejkerom Redžon Rondom, te najboljim trojkašem u istoriji NBA, Rejom Alenom. Naravno, tu je i Šakil O'Nil...
Jedina prepreka ovom trejdu mogla bi da bude povreda ligamenata kolena centra Bostona Perkinsa.
Uz Krstića, put Masačusetsa krenuće i krilni igrač Tandera Džef Grin, dok bi Oklahoma u zamenu za dvojac visokih košarkaša dobila Kendrika Perkinsa i Nejta Robinsona.
Dakle, Krstić će se, kao stvari stoje, pridružiti ekipi koja i ove godine slovi za najozbiljnijeg kandidata za osvajanje šampionskog prstena, predvođena triom fantastičnih veterana - Pol Pirsom, Kevinom Garnetom, senzacionalnim plejmejkerom Redžon Rondom, te najboljim trojkašem u istoriji NBA, Rejom Alenom. Naravno, tu je i Šakil O'Nil...
Jedina prepreka ovom trejdu mogla bi da bude povreda ligamenata kolena centra Bostona Perkinsa.
PFC
PFC
Tek sam danas saznao da je novi selektor Ukrajine Mike Fratello,nekada trener Atlante,Clevelanda,a meni najvise ostao u secanju kao trener Memphisa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Njaverovatnije se Duda Ivkovic vraca na mesto selektora najace kosarkaske sile u Evropi tako da je za ocekivati da se Srbija vrati na esto gde smo bili 2001 i konacno ponovo stigne na vrh Evrope gde joj je mesto jer ipak smo mi Srbija a u kosarci bar svako zna sta to znaci...
Ma naravno da se vraća(ostaje)..ko je iole upućen u stvari u KSS,zna se da je sve to iscenirano da bi se rješili Kapičića..i ostalih nesposobnjakovića....Ovako dolaze Đilas,Bodiroga,Tomašević,,,,a mi se vraćamo gdje nam je mjesto.patriota44 je napisao/la:Njaverovatnije se Duda Ivkovic vraca na mesto selektora najace kosarkaske sile u Evropi tako da je za ocekivati da se Srbija vrati na esto gde smo bili 2001 i konacno ponovo stigne na vrh Evrope gde joj je mesto jer ipak smo mi Srbija a u kosarci bar svako zna sta to znaci...
PFC
PFC
Srpski "trio fantastiko": Đilas - Ivković - Bodiroga
Kandidat za predsednika KSS Dragan Đilas obavio je za vikend razgovor sa (bivšim) selektorom Srbije Dušanom Ivkovićem i kako se nezvanično može čuti, ubedio trofejnog trenera da ostane na kormilu "orlova" do Olimpijskih igara u Londonu. Kako pišu Večernje novosti, Đilas je razgovarao i sa proslavljenim bivšim reprezentativcem Dejanom Bodirogom, koji još nije rekao "da", ali je blizu odluke da prihvati funkciju potpredsednuika Saveza zaduženog za mušku košarku.
Ukoliko Ivković i Bodiroga definitvno odluče da prihvate ponude, nema sumnje da će srpsku košarku ka Londonu gurati "trio fantastiko". Đilas, Ivković i Bodiroga kao Džejms, Vejd i Boš, u misiji potpunog oporavka srpke košarke.
Kandidat za predsednika KSS Dragan Đilas obavio je za vikend razgovor sa (bivšim) selektorom Srbije Dušanom Ivkovićem i kako se nezvanično može čuti, ubedio trofejnog trenera da ostane na kormilu "orlova" do Olimpijskih igara u Londonu. Kako pišu Večernje novosti, Đilas je razgovarao i sa proslavljenim bivšim reprezentativcem Dejanom Bodirogom, koji još nije rekao "da", ali je blizu odluke da prihvati funkciju potpredsednuika Saveza zaduženog za mušku košarku.
Ukoliko Ivković i Bodiroga definitvno odluče da prihvate ponude, nema sumnje da će srpsku košarku ka Londonu gurati "trio fantastiko". Đilas, Ivković i Bodiroga kao Džejms, Vejd i Boš, u misiji potpunog oporavka srpke košarke.
PFC
PFC
Kao James,Wade i Bosh....
Bice lepo videti ponovo gradonacelnika Beograda na predesdnickoj funkciji KS,kada je Covic dosao na mesto dok ga Milosevic nije oterao radio je odlican posao i iz minusa odveo KS u nazovimo ga u takvoj situaciji debeli plus.

Bice lepo videti ponovo gradonacelnika Beograda na predesdnickoj funkciji KS,kada je Covic dosao na mesto dok ga Milosevic nije oterao radio je odlican posao i iz minusa odveo KS u nazovimo ga u takvoj situaciji debeli plus.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nema sanseTribalian je napisao/la:Srbija osvaja sa Dudom na celu

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.