ma da nije DELIĆZoom088 je napisao/la:Jeste, jeste...Mujic.
A ovaj drugi je mladji, crnokos. Ako pratis treninge sigurno ces ga zapaziti. Malac je stvarno brz i ide po desnoj strani uz aut-liniju.

ma da nije DELIĆZoom088 je napisao/la:Jeste, jeste...Mujic.
A ovaj drugi je mladji, crnokos. Ako pratis treninge sigurno ces ga zapaziti. Malac je stvarno brz i ide po desnoj strani uz aut-liniju.
Vjerovatno je on.Ljumani_Banovici je napisao/la:ma da nije DELIĆZoom088 je napisao/la:Jeste, jeste...Mujic.
A ovaj drugi je mladji, crnokos. Ako pratis treninge sigurno ces ga zapaziti. Malac je stvarno brz i ide po desnoj strani uz aut-liniju.inače je ljevak
To je onaj Slavenov igrač,kojeg su smatrali velikim talentom,išao nekoliko puta vani ?Zoom088 je napisao/la:FK Radnicki dobio je nova pojacanja u napadu. Radi se o Mirnesu Salihovicu i Jasminu Jaranovicu. Oni ce, uz mladog Ibrica biti udarna igla i, nadam se, nepremostiva prepreka za protivnicku odbrambenu liniju. Dolaskom spomenutog dvojca zakljucen je taj neki igracki spisak.
Inace, danas su izvuceni i parovi za narednu takmicarsku sezonu. Prvo kolo gostujemo u D. Mahali kod Dinama. Drugo kolo nam dolazi Dizdarusa, trece gostovanje kod Slavena u Zivinicama itd.
Zoom ko je od ovih igraca sa prve prozivke sve ostao a ko nije zadovoljio pa da znamo sa kojim igracima raspolazemoZoom088 je napisao/la:FK Radnicki dobio je nova pojacanja u napadu. Radi se o Mirnesu Salihovicu i Jasminu Jaranovicu. Oni ce, uz mladog Ibrica biti udarna igla i, nadam se, nepremostiva prepreka za protivnicku odbrambenu liniju. Dolaskom spomenutog dvojca zakljucen je taj neki igracki spisak.
Inace, danas su izvuceni i parovi za narednu takmicarsku sezonu. Prvo kolo gostujemo u D. Mahali kod Dinama. Drugo kolo nam dolazi Dizdarusa, trece gostovanje kod Slavena u Zivinicama itd.
Da,to je taj.Znam da je se jedno vrijeme povezivao sa nama,ali od toga ništa nije bilo.I pričalo se da je nekoliko puta išao vani.Zoom088 je napisao/la:@neutralan
Jeste...Igrao je jednu sezonu u Velezu iz Mostara, a nakon toga opet za Slaven. Ljevak, brz, prodoran...uz to sve, obecao nam je da ce postici 15 golova u jesenjem dijelu takmicenja...pa eto, vidjecemo. On je prvi igrac koji se usudio to sam reci.
Jaranovica znas sigurno, igrao je nekada i u Buducnosti, pa kod nas...bio je u Drini proteklu polusezonu.
Becirovic Aldin ( golman ) - otisao_soda_ je napisao/la:
Zoom ko je od ovih igraca sa prve prozivke sve ostao a ko nije zadovoljio pa da znamo sa kojim igracima raspolazemo![]()
nije lose mozemo se nadati da cemo uci u 1 l fedZoom088 je napisao/la:Becirovic Aldin ( golman ) - otisao_soda_ je napisao/la:
Zoom ko je od ovih igraca sa prve prozivke sve ostao a ko nije zadovoljio pa da znamo sa kojim igracima raspolazemo![]()
Hodzic Emir ( golman ) - ostao
Bekric Mirza ( stoper) - ostao
Sinanovic Jasmin ( stoper ) - otisao
Nuric Aldin ( vezni) - ostao
Gutic Eldin ( spic, bocni ) - ostao
Šubic Adnan ( bočni, stoper ) - ostao
Jusufovic Jasmin ( stoper ) - ostao
Mehanovic Mirhad ( bocni ) - ostao
Hidanovic Almir ( stoper, bocni ) - otisao
Efendic Mirzet ( vezni ) - ostao
Hurtic Vedran ( vezni ) - ostao
Sejdinovic Sadmir ( spic ) - otisao
Redzic Almir ( spic ) - ostao
Hodzic Alem ( vezni ) - igra za juniore
Kuduzovic Enes ( spic ) - ostao
Ibrahimovic Edis ( golman ) - igra za juniore
Kasmunovic Elmedin ( vezni ) - slobodan igrac
Merdanovic Jasenko ( bocni ) - slobodan igrac
Dzamdzic Aldin ( vezni ) - ostao
Aljukic Anis ( vezni ) - otisao
Imsirovic Edo ( vezni ) - otisao
Žilić Emir ( vezni ) - slobodan igrac
Begic Emir ( vezni ) - ostao
Mahovkic Almedin ( bocni, stoper ) - ne znam, vjeruj mi
Đerzić Alija ( vezni ) - ostao
Lugavic Armin ( golman ) - ostao
Ibric Adis ( spic ) - ostao
Huko Atif ( stoper ) - ostao
tu su jos Halilovic (lijevi bocni) i vec spomenuti Salihovic i Jaranovic.
ne znam jesam li upravu ali i predhodne 2 sezone igrali smo sa tom ekipom prijateljske? zaista ne znam zasto se nisu probale ugovoriti prijateljske utakmice sa ekipama kao sto su:Buducnost,Sloboda,Zvijezda,Mladost iz Puracica,Slaven iz Zivinica,Gradina Srebrenik,OFK Tuzla ili sa nekim drugim drugim koje su u nasoj ligi da se vidi na cemu smo npr Mramor,Tinja,Priluk a sve su ekipe blizu umjesto ovih nekih turniraZoom088 je napisao/la:U cetvrtak je Radnicki odigrao prijateljsku utakmicu u Janji sa FK Podrinje, prvoligasem RS. Rezultat je bio 3-0 za Podrinje, ali vrijedi istaci da su se vec na samom pocetku susreta u jednoj guzvi u sesnaestercu domacina povrijedila dva napadaca Radnickog - Mirnes Salihovic i Haris Ibric. Oni su u "sudaru" sa domacim igracima zadobili posjekotine na glavi - Ibricu je pukla arkada, a Salihovic je zadobio posjekotinu na celu, iznad lijevog oka.
Bilo je puno krvi (znate kako je kad arkada pukne), pa je to vjerovatno preplasilo i dekoncentrisalo igrace Radnickog koji su cijelo vrijeme osluskivali vijesti iz bolnice.
Licno sam isao sa obojicom igraca, prvo u ambulantu u Janju, odakle su nas uputili u bolnicu u Bijeljini.
Tamo nas "doktori" NISU primili, odnosno rekli su da cekamo 2-3 sata.
Toliko o moralu i etici nazovi "doktora" u Bijeljini. Pitam se sta bi bilo da je jedan od njih izgubio svijest, a Salihovic se zalio na glavobolju i vrtoglavicu.
Ibric i Salihovic su nakon toga transportovani u Brcko gdje su im rane zasivene. Trenutno se osjecaju dobro.
nisam ja mislio nista lose za Janju ali eto vidis u slucaju povrede moras ici u Brcko da ti pruze pomoc cccZoom088 je napisao/la:Ma Podrinje, odnosno stanovnici Janje su ODLICNI domacini. Nije to do njih nego do bagre u bijeljinskoj bolnici.
Sto se ostalog tice, igrali smo utakmice i sa Banovicima i sa Zvijezdom u ovim pripremama. Takodjer, igrali smo i sa Omladincem iz Mionice, Gradinom, Tojsicima i Borcem iz Jelaha.
U narednom periodu igra se sa Mramorom, Mladosti iz Puracica itd...
Dobar je to igrač pravo,biti će on od velike koristi za Radnički.hammers je napisao/la:Eto Salihovica, prvi i treci gol bas na josiku kad se igralo![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.