Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NoName
- Kontakt:
Re: Damir Džumhur
Bravo mali!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Tvoje vreme dolazi junače,samo teraj dalje,uverio si nas da se sve može kad se hoće,respect 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
[youtube][/youtube]
- tyler durden
- Kontakt:
Damire majstore !!
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Aferim !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da nije bilo Envera, Dodig nebi predo mec ! 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo legendo ponosu bosanski samo tako nastavi. Od 15.10.2013 nije bilo bolje vijesti čitav dan si mi popravio ni kiša ga neće ugroziti
ONI TI GA *USE DAMIRE DAMIRE DAMIRE

ONI TI GA *USE DAMIRE DAMIRE DAMIRE
Hvala Allah,lijepo jutro ...Probudih se i hvatam se telefona ,a onda imam sta i procitat..
BRAVO DAMIRE,RADUJE NAS TVOJ USPJEH..NADAM SE DA S TOM LOVOm MOZES POBOLJSAT I NAPREDOVAT U SVAKOM SMISLU..
Idemo dalje ,iako nisam strasni pristalica tenisa ,bar do sada bio,valja bit uz Damira..
BRAVO DAMIRE,RADUJE NAS TVOJ USPJEH..NADAM SE DA S TOM LOVOm MOZES POBOLJSAT I NAPREDOVAT U SVAKOM SMISLU..
Idemo dalje ,iako nisam strasni pristalica tenisa ,bar do sada bio,valja bit uz Damira..
- BluesForever
- Kontakt:
Svaka cast za Damira,nije on slucajno dovde dogurao,bice on veliki igrac u buducnosti.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Svaka cast momku, veliki uspjeh, ne vjerujem da bi dobio da se Dodig nije ozlijedio, prevelika je to ipak razlika jos uvijek u ovom momentu, no u tenisu moras imati i srece i valjda ce mu ovo puno znaciti na psiholoskom i motivacijskom planu i u buducnosti, a i da drzava i sponzori malo podrze tenis u BiH koji je na grozno niskim granama, jos jednom cestitke. 

...Život za Široki...
Dodig se nije OZLIJEDIO nego je od iscrpljenosti dobio grčeve a to je VEEEEELIKA razlikaŠB_Fidelis je napisao/la:Svaka cast momku, veliki uspjeh, ne vjerujem da bi dobio da se Dodig nije ozlijedio, prevelika je to ipak razlika jos uvijek u ovom momentu, no u tenisu moras imati i srece i valjda ce mu ovo puno znaciti na psiholoskom i motivacijskom planu i u buducnosti, a i da drzava i sponzori malo podrze tenis u BiH koji je na grozno niskim granama, jos jednom cestitke.
Damir je uzeo treci set prije nego je Dodig "ozljedio", tako da je vec tada poceo preokret... sad to sto Dodig nije spreman na ove uslove, a Hercegovac, to je drugi par cipela
Damir mora popraviti 1. servis. Vec sam rekao, pokusao bih sa Ivaniševićem, najblji server po meni IKADA, vjerovatno bi dobro prenio znanje na Damira
ako popravi ovaj segment igre bit ce to STRASAN igrac
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ozljeda je ozljeda tehnicki gledano.
Na isto ispane ako moras predati mec, tj. ako ne mozes hodati dok igras (prepone, grcevi, ne znam), pusti ti ''preokret'' dok jos uvijek gubis i ima se jos za igrati. Glup ti bolan ostatak price, necu sada pricati o necijoj fizickoj spremi ili se svadjati kao dijete moj Hercegovac jaci od tvog Bosanca, ili obrnuto, svjesni smo svi gdje je danas Dodig, a koliko jos rada treba Damiru da tu bude, to su cinjenice. Da se razumijemo, dabogda bio i bolji jednog dana, nista protiv momka nemam niti sta omalovazavam, stoga nemoj svega ti kaciti se na jasne stvari obicnog komentara i ove cestitke Damiru na uspjehu.

Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 15 jan 2014, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ovo za Hercegovca sam mislio jer je non stop na suncu a sunce ga ubiloŠB_Fidelis je napisao/la:Ozljeda je ozljeda tehnicki gledano.Na isto ispane ako moras predati mec, tj. ako ne mozes hodati dok igras (prepone, grcevi, ne znam). Glup ti bolan ostatak price, necu sada pricati o necijoj fizickoj spremi ili se svadjati kao dijete moj Hercegovac jaci od tvog Bosanca, ili obrnuto, svjesni smo svi gdje je danas Dodig, a koliko jos rada treba Damiru da tu bude, to su cinjenice. Da se razumijemo, dabogda bio i bolji jednog dana, nista protiv momka nemam niti sta omalovazavam, stoga nemoj svega ti kaciti se na jasne stvari obicnog komentara i ove cestitke Damiru na uspjehu.

Ozljeda ... ok neka bude
Iscrpljenost se ne bbroji u sportu pod ozljedu.. Dodoig nije bio spreman kao prje par dana kada je KUMKUM razvalila onu ruskinju , kvota 1,05 ... zena ne moze da dise, ona KUMKUM leti po terenu .... takav je sport , al uvjeti su svima bili isti....
Dodig je prosao kroz karijeru trnje i kamenje i svaka mu cast na urađenom, ja tu nikad nisam slova lose napisao...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Za mene je to fakticki isto, jer ja ako ne mogu stajati na terenu, tj. ako ne mogu normalno igrati, to je predani mec, sad hoces ti to zvati iscrpljenosti ili ozljedom, to je neka druga prica, krajnji ishod je ipak identican - onesposobljen si za daljnu igru i moras predati, tj. ne mozes odigrati mec do kraja.
Ne kazem ja nista ni jednom ni drugom, takav je sport, cisto kazem, ne treba ni jednom ni drugom sta zamjerati ili stavljati na ledja zato sto je ovaj odustao ili ovom drugom zato sto je prosao na taj nacin, to je sve dio sporta i s tim se treba znati nositi.
Ne kazem ja nista ni jednom ni drugom, takav je sport, cisto kazem, ne treba ni jednom ni drugom sta zamjerati ili stavljati na ledja zato sto je ovaj odustao ili ovom drugom zato sto je prosao na taj nacin, to je sve dio sporta i s tim se treba znati nositi.
...Život za Široki...
Mora se kačiti, kad su tvoji komentari tako pronicljivi. Kao znaš ono, Dodig bi dobio da nije bilo ozljede, a onda licemjerni hvalospjevi. Ova povreda je bila forsirana, nije se pojavila kao grom iz vedra neba, nije izvrnuo zglob ili povrijedio rame, što mu se ranije u karijeri dešavalo.ŠB_Fidelis je napisao/la:, stoga nemoj svega ti kaciti se na jasne stvari obicnog komentara
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam i rekla na to da je Damir uzeo set dok je Dodig bio zdrav i prav... uz to, iscrpljenost nastaje zbog jakog tempa a ne jer su spavali... da je Dodig igrao lagan mec zavrsio bi ovo u tri seta i onda na masažuVirtu4l je napisao/la:Mora se kačiti, kad su tvoji komentari tako pronicljivi. Kao znaš ono, Dodig bi dobio da nije bilo ozljede, a onda licemjerni hvalospjevi. Ova povreda je bila forsirana, nije se pojavila kao grom iz vedra neba, nije izvrnuo zglob ili povrijedio rame, što mu se ranije u karijeri dešavalo.ŠB_Fidelis je napisao/la:, stoga nemoj svega ti kaciti se na jasne stvari obicnog komentara
e to je to!Virtu4l je napisao/la:Mora se kačiti, kad su tvoji komentari tako pronicljivi. Kao znaš ono, Dodig bi dobio da nije bilo ozljede, a onda licemjerni hvalospjevi. Ova povreda je bila forsirana, nije se pojavila kao grom iz vedra neba, nije izvrnuo zglob ili povrijedio rame, što mu se ranije u karijeri dešavalo.ŠB_Fidelis je napisao/la:, stoga nemoj svega ti kaciti se na jasne stvari obicnog komentara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.