NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska
wade ima titulu i voda je ove ekipe nisu bitne brojke a james je izgubio 4-0 u finalu s san antoniom
wade ima titulu i voda je ove ekipe nisu bitne brojke a james je izgubio 4-0 u finalu s san antoniom
- majestic24
- Kontakt:
O kakvom ti finalu pricas???dema je napisao/la:e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Verovatno o finalu 2007 kada su Spursi uzeli titulu metlom.majestic24 je napisao/la:O kakvom ti finalu pricas???dema je napisao/la:e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
majestic24 je napisao/la:O kakvom ti finalu pricas???dema je napisao/la:e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska

Pa James je igro u finalu i zijanio 4-0 od Spursa

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
I da da nezaboravim ovo postaviti:
Derek Fisher has a scheduled meeting with the Heat on Saturday, according to ESPN's Ramona Shelburne.
Zanimljivo.
Derek Fisher has a scheduled meeting with the Heat on Saturday, according to ESPN's Ramona Shelburne.
Zanimljivo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovo sam cito, i bas sam se iznenadio. Al Kobe je rekao da moraju osigurat Fisheru da ostane u Lakersima kako znaju i umijuDevil je napisao/la:I da da nezaboravim ovo postaviti:
Zanimljivo.

Bit ce ovo interesantno.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Fakat sam zaboravio za tomajestic24 je napisao/la:Kako nije a osvojio je naslov 2006 godineEdo_Majka je napisao/la:Ima li sta novo za McGrady-a, ima li kakvih naznaka gdje bi mog'o potpisati?
Sto se tice LBJ, za mene je normalno da covjek hoce sto bolju ekipu i da zeli naslov, to je dokaz da mu je timski uspjeh bitan ida mu nisu bitne statistike , jer ce njima svima pasti ind. statistika to je sigurno, a to da nece biti vodja je pod znakom pitanja, jer kad James pocne da hara vrlo brzo ce se Wade pomiriti sa cinjenicom da nije prva violina u ekipi, jer bio je to dugo i nije mogao nista zapazeno ucinio.

Tracy McGrady!!!
bice da se salismajestic24 je napisao/la:O kakvom ti finalu pricas???dema je napisao/la:e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska
- majestic24
- Kontakt:
Ja i zaboravio...2007 godineHuX je napisao/la:majestic24 je napisao/la:O kakvom ti finalu pricas???dema je napisao/la:e jbg sad bio je lider ekipe i uzeo prsten to nije znacajno za wade a lbj je nabijao statistiku i on je napravio nes znacajno to ti je velike greska
wade ima titulu i voda je ove ekipe nisu bitne brojke a james je izgubio 4-0 u finalu s san antoniom![]()
![]()
![]()
cuj kakvom finalu
![]()
![]()
![]()
Pa James je igro u finalu i zijanio 4-0 od Spursa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Devil je napisao/la:I da da nezaboravim ovo postaviti:
Zanimljivo.
Ma ja sam uvjeren da od toga nema nista...Fisher ostaje u Lakersima 99%
@Wolverine
Mozda nema Miami bolje rjesenje od Shaqa ali jednostavno nikakve koristi od njega kao ni od Iversona...i ako petorka bude Iverson,Wade,James,Bosh,Shaq to tek nece liciti na ozbiljan tim
hehe u pravu si licice na cirkus a fisher ostaje sigurno
- adriano_leite
- Kontakt:
Fisher ce najvjerovatnije pridruziti se Miami-u jer Chalmers je jos neiskusan play, mada momak ima potencijala, dobro bi mu dosao Fisher kao mentor, a sumnjam da ce Fisher ostati u LAL, jer cini se trazi platu koju oni nisu spremni ponuditi, pri tome su osigurali i S Blake-a koji je isti tip play-a kao i Fisher, samo dosta mladji od njega, a sto se tice mojih Cavs-a, naravno da ostajem njihov navijac, ako zijanimo ovu sezonu, treba ici na to da draftujemo neku mladu zvijer, a do tada putem trade-ova dovesti par mladih igraca kao sto su Flynn i Big Al, jer se dosta o njima prica, a cini mi se da je u kampu i Rashad McCants pa bi i on bio od velike pomoci jer je odlican suter, a nije iskljuceno ni da se ponovo vrati Shannon Brown jer kako znam nije produzio ugovor sa LAL. Pod hitno se treba trade-ati Mo, Jamison, West, Parker, jer Mo kao da ima blokadu u vaznim tekmama, dok je West odlican igrac samo sto je lud, a Jamison i Parker vec dosta stari, s tim da Jamison ima monstruozan ugovor, mogao bi se trade-ati za Al-a jer je on nezadovoljan u Minnesoti, a cini se da su spremni pustiti Flynn-a, pa bi mogao biti i West ukljucen u taj trade, jer cini mi se da je njemu zadnja godina ugovora, ali sve u svemu, pred nama je izrazito interesantan period, svasta je moguce, to stalno ponavljam.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Evo proslo je dva dana od odluke "Kraljice" da bude gubitnik. Takodjer sam primjetio da nema navijaca "Kraljice" da opravdavaju ovaj potez, valjda su i oni shvatili tog 8.7.2010.godine (u USA), odnosno 9.7.2010.godine (u Evropi)
da se "Kraljica" vise ne moze porediti s velikim iz ovoga sporta.
On ce sigurno uzeti titulu, imat ce odlicne statistike, ali njegovo ime se vise nikad nece spominjati medju najboljima svih vremena, i ako ce po statistici to mozda i biti, ali ona nije jedino mjerilo, jer po tome je Jabbar najbolji svih vremena. "Kraljica" ce ostati upamcen kao igrac koji je izdao svoj grad, svoj klub i svoje navijace, sto velicine ovog sporta kao Jordan, Magic, Kobe, Bird, Stockton, Wade, nisu uradili.
On ce sigurno uzeti titulu, imat ce odlicne statistike, ali njegovo ime se vise nikad nece spominjati medju najboljima svih vremena, i ako ce po statistici to mozda i biti, ali ona nije jedino mjerilo, jer po tome je Jabbar najbolji svih vremena. "Kraljica" ce ostati upamcen kao igrac koji je izdao svoj grad, svoj klub i svoje navijace, sto velicine ovog sporta kao Jordan, Magic, Kobe, Bird, Stockton, Wade, nisu uradili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
James je najbolji igrac danasnjice, niko ne moze reci da to nije tacno, jer individualno je bolji i od Kobe-a i od Wade-a, dobit ce on mjesto u HOF, ali taj datum 8. 7. 2010. ce baciti mrlju na njegovu karijeru. Navijac sam Cavsa i normalno da sam povrijedjen njegovom odlukom, ali sta je tu, zivot ide dalje. Ali niko ne moze osporiti da je LBJ jedan od najvecih svih vremena, ali pogrijesio je ostavljajuci cijeli grad koji je zivio za njega. Obecao je donijeti naslov u Cleveland, rekao je da ce igrati za Cavse dokle god ne donese naslov u Cleveland, ali ocigledno da ga je povukla mogucnost da igra zajedno sa frendovima Flash-om i Bosh-om, vjerovatno kada je izjavio da nece otici nije smatrao mogucim da zaigra sa tim dvojcem. Zivot ide dalje, nadam se da ce se moj tim oporaviti sto brze moze i da cemo angazovati kvalitetne igrace. Ne treba plakati treba nastaviti dalje.amerosm je napisao/la:Evo proslo je dva dana od odluke "Kraljice" da bude gubitnik. Takodjer sam primjetio da nema navijaca "Kraljice" da opravdavaju ovaj potez, valjda su i oni shvatili tog 8.7.2010.godine (u USA), odnosno 9.7.2010.godine (u Evropi)
GO CAVS GO
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:
James je najbolji igrac danasnjice, niko ne moze reci da to nije tacno, jer individualno je bolji i od Kobe-a i od Wade-a,
Ali niko ne moze osporiti da je LBJ jedan od najvecih svih vremena,
Hahahaha...svasta covjek moze procitati...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne znam sta je smijesno u mom postuadnan24 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
James je najbolji igrac danasnjice, niko ne moze reci da to nije tacno, jer individualno je bolji i od Kobe-a i od Wade-a,

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zaboravi trade Jamisona u Minnesotu je rljudi vec imaju dva dobra krilna centra i ne treba im treci.adriano_leite je napisao/la:Fisher ce najvjerovatnije pridruziti se Miami-u jer Chalmers je jos neiskusan play, mada momak ima potencijala, dobro bi mu dosao Fisher kao mentor, a sumnjam da ce Fisher ostati u LAL, jer cini se trazi platu koju oni nisu spremni ponuditi, pri tome su osigurali i S Blake-a koji je isti tip play-a kao i Fisher, samo dosta mladji od njega, a sto se tice mojih Cavs-a, naravno da ostajem njihov navijac, ako zijanimo ovu sezonu, treba ici na to da draftujemo neku mladu zvijer, a do tada putem trade-ova dovesti par mladih igraca kao sto su Flynn i Big Al, jer se dosta o njima prica, a cini mi se da je u kampu i Rashad McCants pa bi i on bio od velike pomoci jer je odlican suter, a nije iskljuceno ni da se ponovo vrati Shannon Brown jer kako znam nije produzio ugovor sa LAL. Pod hitno se treba trade-ati Mo, Jamison, West, Parker, jer Mo kao da ima blokadu u vaznim tekmama, dok je West odlican igrac samo sto je lud, a Jamison i Parker vec dosta stari, s tim da Jamison ima monstruozan ugovor, mogao bi se trade-ati za Al-a jer je on nezadovoljan u Minnesoti, a cini se da su spremni pustiti Flynn-a, pa bi mogao biti i West ukljucen u taj trade, jer cini mi se da je njemu zadnja godina ugovora, ali sve u svemu, pred nama je izrazito interesantan period, svasta je moguce, to stalno ponavljam.
Sta je bogati smijesno. On mozda jes glup covjek (prelazak u Miami) ali je igracina. Sigurno jedan od najboljih svih vremena.adnan24 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
James individualno sigurno nije bolji od Bryanta.adriano_leite je napisao/la:
James je najbolji igrac danasnjice, niko ne moze reci da to nije tacno, jer individualno je bolji i od Kobe-a i od Wade-a.
Po tome je Big O najbolji svih vremena i to daleko.amerosm je napisao/la: i ako ce po statistici to mozda i biti, ali ona nije jedino mjerilo, jer po tome je Jabbar najbolji svih vremena.
- adriano_leite
- Kontakt:
Znam da imaju, ali u taj trade bi bilo vise ekipa ukljuceno, da ga posalju Minnesoti, za Big Al-a, a onda da ga proslijede nekog drugoj ekipi u zamjenu za nekog igraca, kao sto je bio slucaj kada su Big Ben i West dolazili u Cavse. Npr. West i Jamison odu u Minnesotu za Al-a i Flynn-a, Minnesota posalje Jamisona u Wizardse za Arenasa i jos nekog igraca. Sve je moguce.Wolverine je napisao/la:Zaboravi trade Jamisona u Minnesotu je rljudi vec imaju dva dobra krilna centra i ne treba im treci.adriano_leite je napisao/la:Fisher ce najvjerovatnije pridruziti se Miami-u jer Chalmers je jos neiskusan play, mada momak ima potencijala, dobro bi mu dosao Fisher kao mentor, a sumnjam da ce Fisher ostati u LAL, jer cini se trazi platu koju oni nisu spremni ponuditi, pri tome su osigurali i S Blake-a koji je isti tip play-a kao i Fisher, samo dosta mladji od njega, a sto se tice mojih Cavs-a, naravno da ostajem njihov navijac, ako zijanimo ovu sezonu, treba ici na to da draftujemo neku mladu zvijer, a do tada putem trade-ova dovesti par mladih igraca kao sto su Flynn i Big Al, jer se dosta o njima prica, a cini mi se da je u kampu i Rashad McCants pa bi i on bio od velike pomoci jer je odlican suter, a nije iskljuceno ni da se ponovo vrati Shannon Brown jer kako znam nije produzio ugovor sa LAL. Pod hitno se treba trade-ati Mo, Jamison, West, Parker, jer Mo kao da ima blokadu u vaznim tekmama, dok je West odlican igrac samo sto je lud, a Jamison i Parker vec dosta stari, s tim da Jamison ima monstruozan ugovor, mogao bi se trade-ati za Al-a jer je on nezadovoljan u Minnesoti, a cini se da su spremni pustiti Flynn-a, pa bi mogao biti i West ukljucen u taj trade, jer cini mi se da je njemu zadnja godina ugovora, ali sve u svemu, pred nama je izrazito interesantan period, svasta je moguce, to stalno ponavljam.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.