DukeOfWellington je napisao/la:Ima na Eurosportu.filip13 je napisao/la:nema prenosa na bht
znam,i na hrt,sramota za bht
Moderator/ica: rio_Ferdy88
DukeOfWellington je napisao/la:Ima na Eurosportu.filip13 je napisao/la:nema prenosa na bht
DukeOfWellington je napisao/la:Njihov je problem što nemaju barem dva kanala (realno trebaju najmanje tri), ne može se s jednim kanalom ništa.
To je nemoguće već 30 godina unazad, ne postoji državna televizija u iole normalnoj zemlji koja nema više od jednog kanala.Otelo je napisao/la:Naravno da trebaju jer su drzavna televizija a ne da se EP u atletici ne prenosi![]()
Pokusavaju na jedan kanal strpati sve moguce ali im to ne ide a nikad nije ni islo.
Njen svjetski rekord vjerovatno nikad neće biti oboren, najveća maratonka koja je kročila. I uz sve probleme koje je imala i ima još uvijek nije rekla zbogom atletici.filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
sjećate li se radcliffove?
DukeOfWellington je napisao/la:To je nemoguće već 30 godina unazad, ne postoji državna televizija u iole normalnoj zemlji koja nema više od jednog kanala.Otelo je napisao/la:Naravno da trebaju jer su drzavna televizija a ne da se EP u atletici ne prenosi![]()
Pokusavaju na jedan kanal strpati sve moguce ali im to ne ide a nikad nije ni islo.
Njen svjetski rekord vjerovatno nikad neće biti oboren, najveća maratonka koja je kročila. I uz sve probleme koje je imala i ima još uvijek nije rekla zbogom atletici.filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
sjećate li se radcliffove?
Šteta što Williams nije uzeo bronzu, da se tri Union flaga vioreOtelo je napisao/la:Dobra trka na 400m
Duke slavi dvostruku pobjedu
Po protokolu u 19:55, do sada ništa nije kasnilo.MElloo je napisao/la:Jel u 20:00 finale na 800 ?
Taktika je to, s tim da Aregawi nije smjela da dozvoli ovako sporu trku što je Hassan željela, morala je Aregawi da krene ranije. U svakom slučaju smio sam potpisati da će to biti trka sporija od 4 minute.Otelo je napisao/la:04:04 na EP
Aregawi ništa nije naučila iz ovogodišnjih mitinga, to mi je malo nevjerovatno. A možda nije ni spremna kako se očekivalo da bude.Otelo je napisao/la:Ma previse je taktiziranje na ovo duge pruge, pogotovo kod zena![]()
Jos 20min pa da dizemo tu medalju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.