FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
1:0, Mirvić nakon neke gužve, jedva ušla lopta u gol. Ništa posebno utakmica, još jedna koja mi smrdi na neki dogovor.
Ipak, Čapljina je pružala otpor a u par navrata nisu htjeli šutirati iako su to mogli
Ipak, Čapljina je pružala otpor a u par navrata nisu htjeli šutirati iako su to mogli
O pa ti se realovac koji mijenjas nikove kao čarapeSpartak je napisao/la:Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom

Krajina nastavlja uzimati domaće bodove, sad da li je 3 za 3 ili nije, to je u ovoj ligi ionako svakodnevnica.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Admin je ?juventus 0244 je napisao/la:O pa ti se realovac koji mijenjas nikove kao čarapeSpartak je napisao/la:Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom, samo naprijed, što se odmah ne predstaviš, čuvaj se admina
![]()
Krajina nastavlja uzimati domaće bodove, sad da li je 3 za 3 ili nije, to je u ovoj ligi ionako svakodnevnica.
Molio bih da potkrijepis svoje nebuloze ili da sutis
Krajina ce igrati kako ja pretpostavim

ti si jedan pokvareni lazovSpartak je napisao/la:Admin je ?juventus 0244 je napisao/la:O pa ti se realovac koji mijenjas nikove kao čarapeSpartak je napisao/la:Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom, samo naprijed, što se odmah ne predstaviš, čuvaj se admina
![]()
Molio bih da potkrijepis svoje nebuloze ili da sutis
Krajina ce igrati kako ja pretpostavim

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

ni dosao nisam a vec armija protiv mene
nego cujem Krajina opet tekme prodaje

maminho,

jedva bus ali je navijanje bilo žestokorosal33 je napisao/la:Ja sam član Šejtana i dodjemo i sada na tribine al ne nosi nitko obilježja naša jer to jednostavno nije više kao nekad nema one euforije,kao Šejtani na zadnju utakmicu smo išli u Kladušu kod Krajišnika gdje jedva bus nas se okupio.Smatram da ce ovakvo ostati još neko vrijeme dok Krajina ne počne sa dobrim rezultatima i borbom za PL BiH i prestane se igrati 3 za 3.

http://www.youtube.com/watch?v=0V8UWUxa__E
Krajina prodaje? e to 100% nije tacno, mozda Jedinstvo prodaje ali Krajina ne.Spartak je napisao/la:
nego cujem Krajina opet tekme prodaje![]()
maminho,
Znal se kad ce tribine biti zavrsene?,juce nisam mogo doc na utakmicu

Sta se desava sa Krajisnikom da nebi u ranoj fazi zabetonirali sebi ispadanje,bilo bi mi zao ,valja ici komsije tuc u Kladusu

Šejtani Cazin 1999 !
- bosnacazin
- Kontakt:
Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).
Prošle godine je bila dogovorena utakmica s čapljinom(tad je bilo 3:1),ove godine nešto pričaju da im je cilj PL,al kako je neko reko: nema od Krajine ništa,sad idemo kod Unisa i šta bude bude(ne bi se čudio da smo dogovorili sa Unisom iako su novi u ligi).
Prošle godine je bila dogovorena utakmica s čapljinom(tad je bilo 3:1),ove godine nešto pričaju da im je cilj PL,al kako je neko reko: nema od Krajine ništa,sad idemo kod Unisa i šta bude bude(ne bi se čudio da smo dogovorili sa Unisom iako su novi u ligi).
Krajina uzima 3 boda vidjet cetebosnacazin je napisao/la:Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).

Šejtani Cazin 1999 !
Kazes nije tacno, ev sta decko ispod tebe kazePetko je napisao/la:Krajina prodaje? e to 100% nije tacno, mozda Jedinstvo prodaje ali Krajina ne.Spartak je napisao/la:
maminho,
Ovo je treca domaca prodana utakmica Krajinebosnacazin je napisao/la:Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).

Nije prodano vec se igra 3 za 3,kao i cijela liga sto radiSpartak je napisao/la:Kazes nije tacno, ev sta decko ispod tebe kazePetko je napisao/la:Krajina prodaje? e to 100% nije tacno, mozda Jedinstvo prodaje ali Krajina ne.Spartak je napisao/la:
maminho,
Ovo je treca domaca prodana utakmica Krajinebosnacazin je napisao/la:Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).
Šejtani Cazin 1999 !
- bosnacazin
- Kontakt:
U ovoj ligi dogovaranje utakmica je javna tajna,ako hoćeš ostati dogovoriš sa jednu 7-8 klubova i ostaneš(prošle godine to je bio Sašk),ali ako uprava na sav glas priča o Premijer ligi onda šta ćeš dogovarati sa Goraždem,Unisom,Famsom dogovoriš sa Rudarom,Jedinstvom(pršle godine mi i jedinstvo izgubili bod,zbog 2 remija).
navijam za krajinu al jbga dođes gledati utakmicu i zapravo je ne gledaš,dosadno prava uspavanka,pričaš bezveze s nekim i još gledaš kako se protivnički igrači brukaju,il neće il ne smiju il ne znaju,
naravno sa Unisom nije dogovorena utakmica,to je gore bila ironija
navijam za krajinu al jbga dođes gledati utakmicu i zapravo je ne gledaš,dosadno prava uspavanka,pričaš bezveze s nekim i još gledaš kako se protivnički igrači brukaju,il neće il ne smiju il ne znaju,
naravno sa Unisom nije dogovorena utakmica,to je gore bila ironija

Prodano je kako znamo i ja i ti
tesko je priznati ali realnost je surova

tesko je priznati ali realnost je surova

Nema Krajina para za kupiti utakmice.
e to vam pokusavam reci svi pricaju kupili,a Krajina para NEMA, ocito je da se utakmice nastavljaju igrati 3 za 3 i to je to i utakmica ako se kupuje kupuje se u gostima.FKKC je napisao/la:Nema Krajina para za kupiti utakmice.
Šejtani Cazin 1999 !
IstinaPetko je napisao/la:e to vam pokusavam reci svi pricaju kupili,a Krajina para NEMA, ocito je da se utakmice nastavljaju igrati 3 za 3 i to je to i utakmica ako se kupuje kupuje se u gostima.FKKC je napisao/la:Nema Krajina para za kupiti utakmice.
samo sto ja tvrdim da oni prodaju tekme a ne kupuju

Pametno nek prodaju i ja bi
kakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3 

Šejtani Cazin 1999 !
sanse su vam nikakve pogotovo poslije gubitka bodova Unisa u 1 kolu ..od sada tesko ce biti uzeti bodove u Vogosci..Krajisnik je jos i dobro prosao a izgubili 2-0Petko je napisao/la:Pametno nek prodaju i ja bikakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3

slucajno ako se ne bude igralo bez "dogovora" 3 za 3 sudija ce znati sta napraviti

3 za 3 sa Unisom nema smisla igrat_Djavoli_ je napisao/la:sanse su vam nikakve pogotovo poslije gubitka bodova Unisa u 1 kolu ..od sada tesko ce biti uzeti bodove u Vogosci..Krajisnik je jos i dobro prosao a izgubili 2-0Petko je napisao/la:Pametno nek prodaju i ja bikakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3
![]()
slucajno ako se ne bude igralo bez "dogovora" 3 za 3 sudija ce znati sta napravitida bodovi ostanu u Vogosci!
Šejtani Cazin 1999 !
UNIS-Krajina 0:1 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.