FK Krajina Cazin

FKKC
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKC » 10 sep 2011, 19:38

1:0, Mirvić nakon neke gužve, jedva ušla lopta u gol. Ništa posebno utakmica, još jedna koja mi smrdi na neki dogovor.

Ipak, Čapljina je pružala otpor a u par navrata nisu htjeli šutirati iako su to mogli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 23:30

Spartak je napisao/la:Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom :lol:
O pa ti se realovac koji mijenjas nikove kao čarape :D, samo naprijed, što se odmah ne predstaviš, čuvaj se admina :mrgreen:

Krajina nastavlja uzimati domaće bodove, sad da li je 3 za 3 ili nije, to je u ovoj ligi ionako svakodnevnica.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 10 sep 2011, 23:42

juventus 0244 je napisao/la:
Spartak je napisao/la:Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom :lol:
O pa ti se realovac koji mijenjas nikove kao čarape :D, samo naprijed, što se odmah ne predstaviš, čuvaj se admina :mrgreen:

Krajina nastavlja uzimati domaće bodove, sad da li je 3 za 3 ili nije, to je u ovoj ligi ionako svakodnevnica.
Admin je ?

Molio bih da potkrijepis svoje nebuloze ili da sutis
Krajina ce igrati kako ja pretpostavim :D

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 sep 2011, 01:14

Spartak je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:

Admin je ?

Molio bih da potkrijepis svoje nebuloze ili da sutis
Krajina ce igrati kako ja pretpostavim :D
ti si jedan pokvareni lazov :? porucuje ti Maminjo :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 sep 2011, 02:01

:o
ni dosao nisam a vec armija protiv mene
nego cujem Krajina opet tekme prodaje :lol:

maminho, 8-)

Sejtan4
Kontakt:

Post Postao/la Sejtan4 » 11 sep 2011, 02:10

rosal33 je napisao/la:Ja sam član Šejtana i dodjemo i sada na tribine al ne nosi nitko obilježja naša jer to jednostavno nije više kao nekad nema one euforije,kao Šejtani na zadnju utakmicu smo išli u Kladušu kod Krajišnika gdje jedva bus nas se okupio.Smatram da ce ovakvo ostati još neko vrijeme dok Krajina ne počne sa dobrim rezultatima i borbom za PL BiH i prestane se igrati 3 za 3. :evil:
jedva bus ali je navijanje bilo žestoko :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=0V8UWUxa__E

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 sep 2011, 09:34

Spartak je napisao/la::o

maminho, 8-)
Krajina prodaje? e to 100% nije tacno, mozda Jedinstvo prodaje ali Krajina ne.
Znal se kad ce tribine biti zavrsene?,juce nisam mogo doc na utakmicu :evil:

Sta se desava sa Krajisnikom da nebi u ranoj fazi zabetonirali sebi ispadanje,bilo bi mi zao ,valja ici komsije tuc u Kladusu :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 11 sep 2011, 12:17

Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).
Prošle godine je bila dogovorena utakmica s čapljinom(tad je bilo 3:1),ove godine nešto pričaju da im je cilj PL,al kako je neko reko: nema od Krajine ništa,sad idemo kod Unisa i šta bude bude(ne bi se čudio da smo dogovorili sa Unisom iako su novi u ligi).

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 sep 2011, 12:36

bosnacazin je napisao/la:Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).
Prošle godine je bila dogovorena utakmica s čapljinom(tad je bilo 3:1),ove godine nešto pričaju da im je cilj PL,al kako je neko reko: nema od Krajine ništa,sad idemo kod Unisa i šta bude bude(ne bi se čudio da smo dogovorili sa Unisom iako su novi u ligi).
Krajina uzima 3 boda vidjet cete :D ,neka neka kako smo poceli mozda i u PL BIH zavrsimo 8-)
Šejtani Cazin 1999 !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 sep 2011, 12:39

Petko je napisao/la:

maminho, 8-)
Kazes nije tacno, ev sta decko ispod tebe kaze
bosnacazin je napisao/la:Juče sam bio na utakmici-nažalost.Ono je slabo skroz,malo naši letaju malo njihovi,onda Čapljina(iako je po svemu sudeći dogovorena utakmica) probi odbranu(na čelu sa Palićem i Muzgoonjom) lopta preskoči golmana i njihov igrač promaši prazan go i još sviran ofsajd(možda je i bio ofsajd,ali ono da igrač promaši).
Ovo je treca domaca prodana utakmica Krajine :D

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 sep 2011, 13:29

Spartak je napisao/la:
Petko je napisao/la:

maminho, 8-)
Kazes nije tacno, ev sta decko ispod tebe kaze
Ovo je treca domaca prodana utakmica Krajine :D
Nije prodano vec se igra 3 za 3,kao i cijela liga sto radi
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 11 sep 2011, 13:45

U ovoj ligi dogovaranje utakmica je javna tajna,ako hoćeš ostati dogovoriš sa jednu 7-8 klubova i ostaneš(prošle godine to je bio Sašk),ali ako uprava na sav glas priča o Premijer ligi onda šta ćeš dogovarati sa Goraždem,Unisom,Famsom dogovoriš sa Rudarom,Jedinstvom(pršle godine mi i jedinstvo izgubili bod,zbog 2 remija).
navijam za krajinu al jbga dođes gledati utakmicu i zapravo je ne gledaš,dosadno prava uspavanka,pričaš bezveze s nekim i još gledaš kako se protivnički igrači brukaju,il neće il ne smiju il ne znaju,
naravno sa Unisom nije dogovorena utakmica,to je gore bila ironija :o

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 sep 2011, 15:04

Prodano je kako znamo i ja i ti :mrgreen:
tesko je priznati ali realnost je surova :D

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 11 sep 2011, 15:44

Nema Krajina para za kupiti utakmice.

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 sep 2011, 16:30

FKKC je napisao/la:Nema Krajina para za kupiti utakmice.
e to vam pokusavam reci svi pricaju kupili,a Krajina para NEMA, ocito je da se utakmice nastavljaju igrati 3 za 3 i to je to i utakmica ako se kupuje kupuje se u gostima.
Šejtani Cazin 1999 !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 sep 2011, 22:16

Petko je napisao/la:
FKKC je napisao/la:Nema Krajina para za kupiti utakmice.
e to vam pokusavam reci svi pricaju kupili,a Krajina para NEMA, ocito je da se utakmice nastavljaju igrati 3 za 3 i to je to i utakmica ako se kupuje kupuje se u gostima.
Istina
samo sto ja tvrdim da oni prodaju tekme a ne kupuju :mrgreen:

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 12 sep 2011, 10:20

Pametno nek prodaju i ja bi :lol: kakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3 :oops:
Šejtani Cazin 1999 !

_Djavoli_
Kontakt:

Post Postao/la _Djavoli_ » 12 sep 2011, 14:06

Petko je napisao/la:Pametno nek prodaju i ja bi :lol: kakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3 :oops:
sanse su vam nikakve pogotovo poslije gubitka bodova Unisa u 1 kolu ..od sada tesko ce biti uzeti bodove u Vogosci..Krajisnik je jos i dobro prosao a izgubili 2-0 :mrgreen:
slucajno ako se ne bude igralo bez "dogovora" 3 za 3 sudija ce znati sta napraviti :D da bodovi ostanu u Vogosci! :mrgreen:

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 12 sep 2011, 16:16

_Djavoli_ je napisao/la:
Petko je napisao/la:Pametno nek prodaju i ja bi :lol: kakve su sanse da uzmemo sad bodove,ako se dobro sjecam Unis je Krajisnika dobio 2:0 kod kuce,mi bi mogli bar bod izvuc a mozda i 3 :oops:
sanse su vam nikakve pogotovo poslije gubitka bodova Unisa u 1 kolu ..od sada tesko ce biti uzeti bodove u Vogosci..Krajisnik je jos i dobro prosao a izgubili 2-0 :mrgreen:
slucajno ako se ne bude igralo bez "dogovora" 3 za 3 sudija ce znati sta napraviti :D da bodovi ostanu u Vogosci! :mrgreen:
3 za 3 sa Unisom nema smisla igrat
Šejtani Cazin 1999 !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 sep 2011, 18:37

UNIS-Krajina 0:1 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.