Philadelphia 76ers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Clutch
Kontakt:

Re: Philadelphia 76ers

Post Postao/la Clutch » 04 nov 2014, 02:18

R.J.W.G. je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Ima nas. :mrgreen:
Biće veselo na ovoj temi za koju godinu :D .
Sad je sve na upravi. Realno, iz ove pozicije gledano, za dvije godine možemo biti ozbiljan tim. Uz naravno malo sreće sa povredama i razvojem naših mladića. :mrgreen:
Zavisi od zdravlja mnogo. 2 godine su jako optimistično razmišljanje, ja ipak mislim da će trebati malo duže..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Manuel
Kontakt:

Re: Odg: Philadelphia 76ers

Post Postao/la Manuel » 04 nov 2014, 02:48

Tona je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Tona je napisao/la:Halo jel ima ovdje prisutnih fanova phillyja? Nažalost loše krenuli u sezonu no nadam se mogućoj pobjedi večeras protiv Rocketsa.
Da se ne lazemo ni igrači ne vjeruju u pobjedu :rol: :rol:
Kako god završilo uvijek sam uz 76erse jednostavno ljubav prema ovome klubu je jača od bilo čega.....I kad gubimo i kad pobjeđujemo uvijek uz Philly

Drago mi je da nas ima,doce nekad i nase vrijeme :mrgreen:

Evo i protiv Houstona se drzimo tri cetvrtine ko u svim tekmama do sad al onda ide pad i raspad sistema u zadnjoj cetvrtini.Valjda ovu preokrenemo i dobijemo nekako.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 04 nov 2014, 19:59

Ne mogu da shvatim kako uvijek padnemo u zadnjoj četvrtini....Igra nam bude donekale dobra a zatim se srozamo bio to neki dobar protivnik ili odron od ekipe....Jedva čekam da se klub za par sezona vrati na stare staze slave gdje i zaslužuje,no do tada ćemo morat gledat ovo što sada gledamo,ali nema veze uz Philly sam i kad dobiva i kad gubi! :cool:
YNWA!
76ERS!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 nov 2014, 23:35

:salut:

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 05 nov 2014, 02:28

Yebote koja banana jesam se syebo :o ,e neka ga je zalijepio pa makar.Sa Embidom ce to biti skroz druga ekipa.

Padamo u zadnjoj cetvrtini zato sto smo previse mlada ekipa i puno grijesimo a zelimo sto prije da smanjimo zaostatak a jos nismo dobri sto se tice kondicione pripreme.

Brzo ce se vratiti Fila gdje joj je mjesto,ako zadrzimo citavu ekipu trebali bi sljedece sezone gledati Sikserse u play offu.Kakva igracina je Noel ono je bolesno.

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 05 nov 2014, 10:30

Samo da je zadržati kroz sljedeće sezone ove mlade talentirane igrače ;)
Danas (poslije ponoći) nadam se da će biti prva upisana pobjeda u novoj sezoni uz malo sreće.
YNWA!
76ERS!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 nov 2014, 13:40

Kad izgubis od Orlanda onda je svima jasno koji su na dometi.I ove sezone se nemamo cemu nadati al valjda iduce budemo pravo osvjezenje za Istocnu konferenciju ako se zadrzi ova ekipa.Ako se opet desi ista stvar ko sa Holidejem,Igadalom i da ne nabrajam sve nek se svi upucaju.Wroten je klasa i uz par dobrih igraca sljedece sezone trebali bi biti ozbiljniji al ove nikako.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 nov 2014, 00:19

Pred tekmu s Bullsima :mrgreen:

Joel :salut:

Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 nov 2014, 00:55

Kad ce nam ta legenda na parket, mene zasad nijedan rookie nije odusevio, kad uzmem u obzir hype oko drafta koji je bio. Nadam se da ce Embiid makar pokazat neki mega kvalitet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 nov 2014, 01:04

BIHfan je napisao/la:Kad ce nam ta legenda na parket, mene zasad nijedan rookie nije odusevio, kad uzmem u obzir hype oko drafta koji je bio. Nadam se da ce Embiid makar pokazat neki mega kvalitet.
Upitno je da li će ove sezone zaigrati, tako da ćemo na njegovu košarku još malo pričekati..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 nov 2014, 13:57

I dalje bez pobjede :opaopa: :opaopa:

Bravo debili

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 dec 2014, 18:19

slika

MVP Eurolige za mjesec novembar. Sa samo 20 godina :)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 dec 2014, 03:12

Veceras dobijamo Minnesotu i ostvarujemo prvu pobjedu :opaopa:

Za sad gubimo dva razlike al moze se ovo dobiti,ako zijane ulaze u historiju :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 dec 2014, 14:58

KJ McDaniels je strašan defanzivac već sad. Šteta što je potpisao ugovor samo na godinu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 dec 2014, 17:40

Levati se konačno zayebali i pobijedili. :clap:

Puna mi je kapa ovog tankiranja, iako ću se još načekati dok se situacija ne promijeni. Ybg, drugog rješenja nema. Ili će za par godina izgraditi respektabilan tim i biti contenderi, ili ih neće nigdje biti.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2014, 19:28

Claus je napisao/la:Levati se konačno zayebali i pobijedili. :clap:

Puna mi je kapa ovog tankiranja, iako ću se još načekati dok se situacija ne promijeni. Ybg, drugog rješenja nema. Ili će za par godina izgraditi respektabilan tim i biti contenderi, ili ih neće nigdje biti.
Tankiranje je rijetko potez koji vodi do titule pa usidim se reci ni dobre ekipe,draft treba probati sezonu dvije pa se baciti na FA ili trejdove,najbolji dokaz su ekipe sa istoka koje tankiraju vec ni sami ne znamo koliko godina a nigdje ih nema,a kamoli njihovih biranih igraca npr Orlando,Philla ni sami ne znaju kad su igrali PO,Boston sa svojim draft pikovima nigdje nije dogurao dok nisu dosli Garrnet i Allen,dok npr Atlanta i Toronto su gradili ekipu trejdovima,nadopunili je draftom i to ne vrlo visokim i tu su gdje jesu..Negativan primjer,mozda i najbolji je Clevland koji meda nije mogao bez FA..ovaj projekat Phille je po meni los,usadjuje se gubitnicki mentalitet,mladi igraci nemaju od koga da uce itd itd pogotovo ovaj trend da se draftaju cisto prospekti pa oni bolji igraci odose pri visim pikovima u bolje ekipe koje onda odu u PO..Mada,misljenja su razlicita,ima ekipa koje govore u prilog tankiranju i gradjenju ekipe preko drafta ali ja za gubljenje nikako nisam..Najbolje je,kao po obicaju naci neku sredinu,kao Bullsi,SAS,Atlanta
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 dec 2014, 20:24

Slatinash_7 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Levati se konačno zayebali i pobijedili. :clap:

Tankiranje je rijetko potez koji vodi do titule pa usidim se reci ni dobre ekipe,draft treba probati sezonu dvije pa se baciti na FA ili trejdove,najbolji dokaz su ekipe sa istoka koje tankiraju vec ni sami ne znamo koliko godina a nigdje ih nema,a kamoli njihovih biranih igraca npr Orlando,Philla ni sami ne znaju kad su igrali PO,Boston sa svojim draft pikovima nigdje nije dogurao dok nisu dosli Garrnet i Allen,dok npr Atlanta i Toronto su gradili ekipu trejdovima,nadopunili je draftom i to ne vrlo visokim i tu su gdje jesu..Negativan primjer,mozda i najbolji je Clevland koji meda nije mogao bez FA..ovaj projekat Phille je po meni los,usadjuje se gubitnicki mentalitet,mladi igraci nemaju od koga da uce itd itd pogotovo ovaj trend da se draftaju cisto prospekti pa oni bolji igraci odose pri visim pikovima u bolje ekipe koje onda odu u PO..Mada,misljenja su razlicita,ima ekipa koje govore u prilog tankiranju i gradjenju ekipe preko drafta ali ja za gubljenje nikako nisam..Najbolje je,kao po obicaju naci neku sredinu,kao Bullsi,SAS,Atlanta
Ne mogu reći da nisi u pravu, ali usudim se reći da je situacija ovoga puta specifična. Sixersi imaju nekoliko paklenih igrača u najavi tipa Noel, Embiid i MCW, plus Šarića koji stasava u Evropi. Njima će, nastave li s gubljenjem utakmica, sigurno pridodati još nekoliko talentovanih mladića na draftovima, tako da postoji realna šansa (istina, ne tako velika) da se "preko noći" stvori jedna fantastična ekipa kojoj bi se mogao pridodati jedan ili dva iskusna igrača i tako priključiti borbi za ako ništa konferencijski naslov na slabašnom Istoku (a potajno se nadam i prstenu, iako su i dalje miljama daleko od toga naravno).

U ovakvim procesima se nikad ne može sa sigurnošću predvidjeti krajnji ishod, zato je nezahvalno prognozirati. Ali ono što je sigurno je da se ide na sve ili ništa. Poslije toliko godina tavorenja među mediokritetima, vrijeme je za radikalne promjene i tu Hinkie ima moju podršku. Nadam se da će njegov plan uspjeti i da ćemo gledati jednu veliku franšizu kako ponovo igra značajnu ulogu u NBA.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2014, 21:03

@Claus
I ja sam Philla fan,samo eto ne ustaje mi se u gluha doba noci nego tekme nekada pogledam sutra,podrzavam projekat,samo kazem da se ponekad najbolji igraci na draftu ne moraju nuzno naci pri vrhu drafta,primjera je mnogo..Pazi,Philli je ove sezone bio treci draft a nema nikakve najave za PO,ok,uzeli su jednom povrijedjenog igraca,ali raditi to 2 puta je ludost iako je Embiid jako dobar..Saric ce doci za 2 godine,znaci to ce biti Phillin 5 draft a ni tada mozda neces imati PO ekipu,jer ce to biti druga sezona Embiidu,treca Noelu a prva Saricu i tom nekom koga jos draftaju..Druga sezona ce biti i ovogodisnjem picku,to po meni nije nikakav garant vec jedna obicna ludost..Moglo se to bolje odraditi,naci nekog FA kojeg ces malo pretplatiti sada a za 3 godine po novom ugovoru ce on biti dzabalama ali eto i to su zeznuli,KJ McDaniels ce nam uzeti pare sljedece sezone,promovisali smo samo par igraca od svih tih draftovanih,Noel i Embiid nisu kompaktabilni a ovaj draft je takodje pun nekih cetvorki i centara koji ne mogu razvuci reket,ali su potencijali pa ce Hinkie draftovati jos jednog i za 2 godine ces imati njega i Sarica na 4,Embiida i Noela na 5,pa ne uzimas 6.picka da ti grije klupu jbg..i za kraj,odakle ti skidas tekme ako to uopste radis?
Slatina Bog i batina

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 dec 2014, 22:19

Po cemu zakljucujes da Noel i Embiid nisu kompatibilni kad svi strucnjaci govore da itekako mogu biti?Embiid itekako moze pogpditi midrange,dok je Noelu ostalo da radi na tome ili,ako ne uspije,da rolla.Defanzivno,Noel je itekako pokretljiv da brani bilo koju danasnju 'modernu' cetvorku,dok se drugi moze fokusirati na branjenje obruca.Meni djeluje strasno u najvai njihov defanzivni potencijal plus Brown koji je majstor za razvijanje igraca...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2014, 23:37

NEZALAGANJE je napisao/la:Po cemu zakljucujes da Noel i Embiid nisu kompatibilni kad svi strucnjaci govore da itekako mogu biti?Embiid itekako moze pogpditi midrange,dok je Noelu ostalo da radi na tome ili,ako ne uspije,da rolla.Defanzivno,Noel je itekako pokretljiv da brani bilo koju danasnju 'modernu' cetvorku,dok se drugi moze fokusirati na branjenje obruca.Meni djeluje strasno u najvai njihov defanzivni potencijal plus Brown koji je majstor za razvijanje igraca...
Ne vjerujem da Embiid ima taj midrange u rangu bilo koje moderne cetvroke,pa cak ni ovih centara sada,gledaj Gasola,Cousinsa,Millsapa,Horforda i tako tih nekih hibridnih igraca kakvih je sve vise,pa jedan Griffin je dodao solidan sut sa poludistance,vidi sta radi Sullinger,Brook Lopez,svi imaju taj midrange za koji ja licno smatram da Embiid ne moze dostici,vec da je mnogo jaci bas pod kosem,nesto tipa Odena..Noel je vec krs u rangu jednog Plumleea i tako tih igraca..Odbranbeno bi to svakako bilo lijepo gledati jer je Noel brz a Embiid da brani post..Ali gdje tu ubaciti Sarica,em mu treba lopta em je cetvorka,a jos sada dolaze Karl Towns i tako ti igraci,nema se to gdje ugurati..gledao sam danas Michigan Syracuse,tekma od neki dan,Christmas iz Cusea jako zanimljiv igrac ako bi se mogao uhvatiti kasno u prvoj rundi..
Slatina Bog i batina

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.