Vidim ja otako si se zaposlio razbacuje se aaaEmir_ZENICA je napisao/la:Nemam pojmaHairlija je napisao/la:
Jeli u pitanju radnja sport life?Znam da ima i Fred Perry majica,kosulja mislim i kacketa..
Ima se moze se
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidim ja otako si se zaposlio razbacuje se aaaEmir_ZENICA je napisao/la:Nemam pojmaHairlija je napisao/la:
Jeli u pitanju radnja sport life?Znam da ima i Fred Perry majica,kosulja mislim i kacketa..
haha..Prva plata otisla za 2 dana ...jbg mora se...Hairlija je napisao/la:
Vidim ja otako si se zaposlio razbacuje se aaa![]()
Ima se moze se

140 kmmajestic24 je napisao/la:adnan dobre su ove patike. Koliko su te para kostale??
Puno brate. Nedam toliko para za patike. Iako su mi ove vrhadnan_nanda je napisao/la:140 kmmajestic24 je napisao/la:adnan dobre su ove patike. Koliko su te para kostale??![]()
Odakle si ti ono jarane?? Gdje si ih kupio?? Joj svidjaju mi se ovakve patike. Ako ne bude jeftinije kupio bih sebi ovakve isteadnan_nanda je napisao/la:haha iskreno cijena je 140 ali bio je neki popust od 20% tako da sam ih kupio za 112 km, i ja za bilo koji drugi odjevni predmet ne bi dao toliko para ali patike bas volim pa mi nikad nije zao.

davno^^hammers je napisao/la: @Milwolovac Jesi prod'o ovu Luke jaknu ?

Ovu sam vidio u Sportlife-u na Ferhadiji.Ima jedna u rasta bojama.FC BAYERN je napisao/la:
Eo i ja da napisem koji post na ovoj temiVolim duksove a veliki sam fan adidasa imam ih kuci 30 komada(samo dukserica ovi old sql fazoni a da ne pricam o majicama i tenama
), ove 6 dukserice(3addidas i 3nike) cu uskoro ubaciti u svoju kolekciju, ako je ko slucajno vidio ove iste modele u Sarajevu bio bi mu zahvalan da mi javi da ne placam preko neta postarinu

Hocu i jamajestic24 je napisao/la:Ja hocu ovu
jel ovo sa dva lica??majestic24 je napisao/la:Ja hocu ovu
fenomenalan suskavacmajestic24 je napisao/la:Izgleda da jest. Meni se svidja ova gore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.