Senijad Ibričić

Fozgen
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Fozgen » 14 feb 2010, 16:31

Tarik14 je napisao/la:Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.
E nek si mu vala bas rek`o :) . Fakat ne vidim kakve veze ima ovo sve al et.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 16:37

Fozgen je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.
Ima veze s tim sto se mi slijepo nadamo da cemo doci do EP a fakat nismo jos svatili da necemo nikad vidjeti veliko takmicenju dok nam 3-4 glavna igraca (medu kojima je i Ibricic) budu igrali u sabanskim ligama poput HNL.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 14 feb 2010, 16:43

Tarik14 je napisao/la:
Fozgen je napisao/la:
Ima veze s tim sto se mi slijepo nadamo da cemo doci do EP a fakat nismo jos svatili da necemo nikad vidjeti veliko takmicenju dok nam 3-4 glavna igraca (medu kojima je i Ibricic) budu igrali u sabanskim ligama poput HNL.
Ja licno bi najvise volio kada bi smo se mi recimo plasirali na EP sa postavom koju bi sacinjavali igraci iz nase lige.
Naravno da to nije moguce al et. Koliko ja to nekako kontam nije vazno gdje igrac igra nego kako igra, e sad moRebit da ja i ne kontam bas fudbal.
Iz kojeg razloga smatras da bi Ibricic igrao bolje da je recimo otisao u Englesku?
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 16:50

On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2010, 16:54

Plus moral bi porastao do maximuma. Vecina igraca koja prijedje iz slabije u jacu ligu dobije na samopuzdanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 16:56

omerbavarac je napisao/la:Plus moral bi porastao do maximuma. Vecina igraca koja prijedje iz slabije u jacu ligu dobije na samopuzdanju.
Upravo tako! 8-)

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 14 feb 2010, 17:08

Tarik14 je napisao/la:On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.
Nikad ne mozes da znas sta jednog igraca ceka, jedan je primjer recimo Eduardo, dok je igrao u HNL-u extra, a danas igra u Arsenalu i?
Nama je lako zamisljati nase igrace u Engelskoj, ali iskreno govoreci tek onda bi imali jako malo koristi od nasih igraca da zaigraju recimo bas u Engleskoj pored onakvog ritma i onako iscrpljujucih sezona.
Lako je to nekim drugim reprezentacijama kojima se igra zasniva na recimo 15 igraca, ali nasoj gdje sve stoji na nekih 5- 6 igraca i da recimo neki od njih odu bas u tu Englesku pa pala bi nam igra jos vise.
To je ono neko moje skromno misljenje.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 17:47

Fozgen je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.
Nikad ne mozes da znas sta jednog igraca ceka, jedan je primjer recimo Eduardo, dok je igrao u HNL-u extra, a danas igra u Arsenalu i?
Nama je lako zamisljati nase igrace u Engelskoj, ali iskreno govoreci tek onda bi imali jako malo koristi od nasih igraca da zaigraju recimo bas u Engleskoj pored onakvog ritma i onako iscrpljujucih sezona.
Lako je to nekim drugim reprezentacijama kojima se igra zasniva na recimo 15 igraca, ali nasoj gdje sve stoji na nekih 5- 6 igraca i da recimo neki od njih odu bas u tu Englesku pa pala bi nam igra jos vise.
To je ono neko moje skromno misljenje.
To je realno a ne skromno misljenje,slazem se u potpunosti s tobom :!: :!: :!:
Rotor Volgograd...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 17:59

Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama. :lol:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 18:03

Offside je napisao/la:Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama. :lol:
opet "pametuješ"
A to da je u reprezentaciji svaku tekmu odigrao na svom nivou, je van svake pameti :o
Strauss Junior

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 18:05

BlueSharks je napisao/la:
Offside je napisao/la:Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama. :lol:
opet "pametuješ"
A to da je u reprezentaciji svaku tekmu odigrao na svom nivou, je van svake pameti :o
Pametuje onak koji može pametovati. :lol:

A deder ti meni reci koju je on utakmicu odigrao ispod nivoa? 8-)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 feb 2010, 18:14

Samo ne znam koji je njegov nivo

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 18:18

Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode" :mrgreen:

PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUT ;) Yeah
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 18:27

BlueSharks je napisao/la:Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode" :mrgreen:

PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUT ;) Yeah
Pjanic je nasa buducnost dakako,igra u jakoj ligi i jakom klubu a i mladji je.Ali od onih svih igara bas puno ne vidjeh da je svoju minutazu maestralno iskoristio.Jos zamisli da nam je prijeko potreban igrac recimo na lijevoj strani i to beka.Da bi se Pjanic izuzetno dokazao cisto sumnjam.To jest ne ubode nista :lol:
Pape je vec gledao Pjanica i sam rekao da nesto nijebas odusevljen.
Pjanic jeste nas nebruseni dijamant :mrgreen: ali da je bas spreman u defanzivi i nebi se nesto reklo.
Uostalom i nebi igrali na slicnim pozicijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 18:29

BlueSharks je napisao/la:Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode" :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Portugal u Zenici, žao mi je ali tu utakmicu osim Hasagića niko nije odigrao na nivou. Znači jedino si tu utakmicu našao. E svaka ti čast. Ubio si me u pojam. A to koliko će ko peglati loptu to ovisi od njegove forme i taktičkih zamisli selektora Sušića. Ako Sušić misli da Pjanić može igrati desnog i lijevog bočnog, onda je na njemu da to i isproba, Ibričić je svakako samo jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Naravno da Sušić nije Mikado, da bi u trenerskom smislu mogao stati u isti red sa Ćirom ipak treba nešto trenerskih uspjeha i barem jedno treće mjesto na mundijalu ako ništa drugo. :lol:
lisander je napisao/la:Samo ne znam koji je njegov nivo
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke. ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 18:42

lisander je napisao/la:Samo ne znam koji je njegov nivo
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke. ;)[/quote]

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Offside je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Portugal u Zenici, žao mi je ali tu utakmicu osim Hasagića niko nije odigrao na nivou. Znači jedino si tu utakmicu našao. E svaka ti čast. Ubio si me u pojam. A to koliko će ko peglati loptu to ovisi od njegove forme i taktičkih zamisli selektora Sušića. Ako Sušić misli da Pjanić može igrati desnog i lijevog bočnog, onda je na njemu da to i isproba, Ibričić je svakako samo jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Naravno da Sušić nije Mikado, da bi u trenerskom smislu mogao stati u isti red sa Ćirom ipak treba nešto trenerskih uspjeha i barem jedno treće mjesto na mundijalu ako ništa drugo. :lol:
Č I T A J P A Ž LJ I V O
Spomenuo sam sve tekme, a usput sam spomenuo Portugal i Tursku, znači Ibro je panj žešći :mrgreen:

Sad ozbiljno, meni je samo bitno da mi pobjeđujemo i da u prvi 11 igra Vedo, Safet i Pjanić. Ne mrzim ja Ibru, bože sačuvaj, samo me malo nervira ta njegova ravnodušnost prema sopstvenoj karijeri i ono njegovo peglanje lopte. A dokaz da ja nemam ništa protiv njega, jeste taj da sam dan poslije one tekme u Lisabonu napisao, da je on bio naš najbolji igrač, i pored toga što onaj go ide na njegovu dušu ;)

EDIT
Kakav ti je to Hare potpis :mrgreen:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 18:45

''Provjeren i tehnicki potkovan'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 18:57

BlueSharks je napisao/la:
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke. ;)

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Č I T A J P A Ž LJ I V O
Spomenuo sam sve tekme, a usput sam spomenuo Portugal i Tursku, znači Ibro je panj žešći :mrgreen:

Sad ozbiljno, meni je samo bitno da mi pobjeđujemo i da u prvi 11 igra Vedo, Safet i Pjanić. Ne mrzim ja Ibru, bože sačuvaj, samo me malo nervira ta njegova ravnodušnost prema sopstvenoj karijeri i ono njegovo peglanje lopte. A dokaz da ja nemam ništa protiv njega, jeste taj da sam dan poslije one tekme u Lisabonu napisao, da je on bio naš najbolji igrač, i pored toga što onaj go ide na njegovu dušu ;)
Pa dobro spomenuo si sve tekme, mogu i ja reći da sam se ja napsovao npr. Spahe (u nekim trenucima i jesam :D ) kao da smo ja ili ti mjerilo ko je dobar ili ko je loš. Činjenica je da je Ibro statistički treći najbolji igrač u kvalifikacijama po učinku, znači asistencije, golovi, postotak dobro predanih lopti, oduzetih, pretrčani kilometri itd. Kad tome dodamo još i činjenicu da su mu pozicije mjenjane ko čarape taj podatak još više dobija na težini. Tvoja greška je što si nasjeo na medijsku patku kako Pjanić nema mjesta zbog Ibre, što je notorna laž. Da je Ćiro forsirao Ibričića u veznom redu, a Pjanića držao na klupi ja bi se prvi pobunio. Ali nije, Ibro je bio samo zakrpa za svaku moguću poziciju, Pjanić osim pozicije srednjeg veznog i polušpica ne može ništa drugo da igra, a tu je bio Miske. Ja se neću pobuniti da Ibričić cijele kvalifikacije prosjedi na klupi i da mi napravimo uspjeh, jer ja ne navijam za pojedinca već za BiH. ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 19:12

@Offside
Kakve bolan statistike, ko je to brojao broj oduzetih, dodanih lopti, pa nije CL
Jedino, ako si ti u toku tekmi, bilježio
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 19:14

Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam ;) 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.