New York Knicks
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: New York Knicks
mogu se pojacavati sa igracima koji pristanu na minimalac i na midlevel, a mnogi "bolji" ce to pristat u zelji da uzmu prsten. tako da ne sumnjam da ce miami kroz sezonu, dvije napraviti jedan jako dobar supporting cast, od igraca kao sto su npr vincek, timek i sl.
Nadam se da će se malo ujednačit liga imamo sada par ekipa preskupih koje su druga dimenzija za sve ostale,a i muka mi je više od ovih združivanja Boston,Miami,New York sada i New Jersey želi nešto slično zato i pored toga što sam navijač Spursa Spurse i najviše poštujem jer imaju najviše igrača koje su draftovaliSaltCityAttack je napisao/la:hej ali salary cap im to ne dozvoljava, morat ce placati za to znas koliko...LA,Boston i ovi imaju vec nekoliko sezona ovako preplacene ekipe i sad ne znam koje pravilo za njih vazi...znam da sam citao negdje sam procitao ipak ovaj njihov salary ne utice mnogo na ekipu, ali svako naredno dovodjenje i preplata bi uticala na njihov salary, znaci to mislim na Miami takodjer ...ebiga danas je ekonomija takva, da slabo se ko odlucuje na nesto ovako, tako da Miami cisto sumnam da ce stvarati ekipu od 91m...mozda odu 5-6m preko i dovedu jos jedno adekvatno pojacanje i malo ojaca klupu...Bullsi ce otici takodjer preko salary capa kada potpisu Rosa , ali sa njim nije problem, jer sa njim ce se moci lahko dogovoriti kako raspodjeliti novac isto kao sto je i Miami uradio sa Wadom

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:mogu se pojacavati sa igracima koji pristanu na minimalac i na midlevel, a mnogi "bolji" ce to pristat u zelji da uzmu prsten. tako da ne sumnjam da ce miami kroz sezonu, dvije napraviti jedan jako dobar supporting cast, od igraca kao sto su npr vincek, timek i sl.
duncan?
- Donnie Darko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:
ok
nisam ja uopste mislio da poredim nas i njih ali je jasno da su doveli dosta novih igraca (zvijezde) a samim tim su potrosili neke pare (sumnjam da je malo para u pitanju). Eh samo kazem da to treba opravdati. Pogotovo poslije onih izjava sa pocetka sezone o ambicijama kluba.SaltCityAttack je napisao/la:kakve je to pare potrosio Miami?...pa vasa ekipa kosta nesto vise od 67m po godini, dok njihova 65m...ljudi su to raspodjelilili da bi sastavili tri super stara i niko od njih nije uzeo lovu koji ustvari zasluzuju, za razliku od Johnsona koji je uzeo 120m
Pogledaj L.A 91m, Dallas 90m,Orlando 89m,Boston 87m oni daju silne pare
LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
MA pusti to nije NBA 2K11 da osvoje 8 prstenovaeso je napisao/la:nisam ja uopste mislio da poredim nas i njih ali je jasno da su doveli dosta novih igraca (zvijezde) a samim tim su potrosili neke pare (sumnjam da je malo para u pitanju). Eh samo kazem da to treba opravdati. Pogotovo poslije onih izjava sa pocetka sezone o ambicijama kluba.SaltCityAttack je napisao/la:kakve je to pare potrosio Miami?...pa vasa ekipa kosta nesto vise od 67m po godini, dok njihova 65m...ljudi su to raspodjelilili da bi sastavili tri super stara i niko od njih nije uzeo lovu koji ustvari zasluzuju, za razliku od Johnsona koji je uzeo 120m
Pogledaj L.A 91m, Dallas 90m,Orlando 89m,Boston 87m oni daju silne pare

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Knicksi ubacili Torontu 78 za poluvrijeme!

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Pade Philla, uzesmo 6. mjesto.
5 in a row. najbolji u ligi trenutno po nizu
5 in a row. najbolji u ligi trenutno po nizu

LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
7 in a row! 

LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
New York Knicks - Boston Celtics
Play off prva runda
Play off prva runda
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dok vam Chicago nije dosaoeso je napisao/la:7 in a row!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slazem se. Chicago je ipak najbolja ekipa istoka. Realno bi bilo Chicago-Lakers finaleSaltCityAttack je napisao/la:dok vam Chicago nije dosaoeso je napisao/la:7 in a row!

LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
isto kao i Cleveland proslih godina,nema sanse da ce Chicago doci do velikog finala 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo sto je danasnji Chicago skroz drugacija ekipa od starog Clevelanda.L-Train je napisao/la:isto kao i Cleveland proslih godina,nema sanse da ce Chicago doci do velikog finala

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
drugacija ekipa sa istim metalitetom,kad zagusti nece ih biti nigdje.BIHfan je napisao/la:Samo sto je danasnji Chicago skroz drugacija ekipa od starog Clevelanda.L-Train je napisao/la:isto kao i Cleveland proslih godina,nema sanse da ce Chicago doci do velikog finala
Uvjerit ce se da nije tako.L-Train je napisao/la:drugacija ekipa sa istim metalitetom,kad zagusti nece ih biti nigdje.BIHfan je napisao/la:Samo sto je danasnji Chicago skroz drugacija ekipa od starog Clevelanda.L-Train je napisao/la:isto kao i Cleveland proslih godina,nema sanse da ce Chicago doci do velikog finala

Skroz druga ekipa, sa drugacijim mentalitetom i sa boljim trenerom. Ekipom sa vise borbenijih igraca i sa igracem koji ne zakazuje u zavrsnicama. Razlika je brate moj. Bullsi su ove sezone samo 2 ili 3 utakmice izgubili kada je bilo u egalu i to protiv slabijih ekipa jer su se opustali, a protiv jacih u egalu su uvjek pobjedjivali. Meni je vise Miami slican Clevelandu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ajd zivi bili pa vidjeli 

ne igra u Bullsima James,Bullsi imaju drugi mentalitet ko ekipa u odnosu na Cavse ili krave ovo su ipak bikovi a to je drukcije ne boje se heheL-Train je napisao/la:ajd zivi bili pa vidjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.