Stvarno šteta..Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:52Nema ga danas u rosteru uopšte. Nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju.![]()

Igrač u ponajboljoj formi..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stvarno šteta..Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:52Nema ga danas u rosteru uopšte. Nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju.![]()
E yebigafanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 12:07Stvarno šteta..Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:52Nema ga danas u rosteru uopšte. Nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju.![]()
![]()
![]()
Da ne bude Elvir Koljic 2 vec je u Slogi Doboj imao povredu koljena pola godine sad evo vec dvaput povrede u Heraclesu stim da gledao sam utakmicu pokosio ga je s ledja odma se vidjelo da niie mogo stojati na nogama nije cak ni penal pucao al tesko karijera napreduje rovitim igracimafanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 12:07Stvarno šteta..Coolpanda24 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 13:52Nema ga danas u rosteru uopšte. Nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju.![]()
![]()
![]()
Mislim da je nama veći prioritet da igra, pa i u ovoj ekipi, nego da ide negdje gdje će biti rezerva. Trebaju nam reprezentativci koji su u takmičarskoj formi.
Ma to svakako, ali kao što Seto ispod napisa, momak ima potencijal za nešto više i šteta bi bilo ne iskoristiti. Rekao je u Dribleru da je još na zimu imao dobre ponude, ali je htio ostati, vidjećemo hoće li se ti isti klubovi ponovo javiti.vedranbadjun je napisao/la: ↑03 maj 2025, 21:31Mislim da je nama veći prioritet da igra, pa i u ovoj ekipi, nego da ide negdje gdje će biti rezerva. Trebaju nam reprezentativci koji su u takmičarskoj formi.
Kako kad vrijedjas i psujes tipkas tecno a sve ostalo lobotomija ...
Vidjet cemo braca
Daleko od toga da je blistao, ali vezao je stopere za sebe, pa se bek uvlačio za Memićem i Maliću je uvijek ostajalo prostora.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Hansestadt i 50 gostiju.