EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije
Ma samo bi problem s Srbijom bio,mislim s ovim ovdasnjim iz RS-a..Najradije nikog iz s ovih prostora sem Slovenije ...Da ko ljudi mozemo ici za repkom .
Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!
Zbog takvih kao sto si tiadminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
tj da se ostvari zivotni san nekih ,hehe...Pa sta bi neko dao SE TO DESI..Samo bi bilo pitanje ko je domacin i za koga bi gradjani tog grada navijali... Uostalom,nadodavat cemo se svakom na kosevu s Allahovom pomoci...adminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!
adminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!
Da me neko kamenjima na domaćim utakmica gađa. Ne kažem ja da ćeš to ti ili neko tvoj. Nego ja mislim na pojedince koji bi to iskoristili pa bi štetu nanjeli i reprezentaciji i navijačima i simpatizerima i dijasporti itd.
Ja bih bio najsretniji kada bi takva grupa bila,samo bez Bosne!!!Pa nek' se kolju...pirotehnik je napisao/la: Hrvatska
Srbija
BiH
Slovenija
Crna Gora
...ko da gledam, Juga sama u svojoj grupi.![]()

i ja sam za Hrvatska u Mostaru ali na stadionu Vrapcici.adminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!

A Srbiji ovaj put bi ginula samo Zenica ,tamo se ''najljepse'' osjecaju

Sto se tice Trebinja i Crnogoraca pa tamo ih sad najvise i ne podnose sto ih izdase.

Inace koji vi,mi,oni.Nejasan si

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 feb 2010, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to bi bio dernekpirotehnik je napisao/la:Hrvatska
Srbija
BiH
Slovenija
Crna Gora

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
To bi bila prava ex yu liga,hehe.CRNI_SA je napisao/la:to bi bio dernekpirotehnik je napisao/la:Hrvatska
Srbija
BiH
Slovenija
Crna Gora
Stadion vrapcici ne ispunjava kriterije za jednu reprezentativnu utakmicu!harishp je napisao/la:i ja sam za Hrvatska u Mostaru ali na stadionu Vrapcici.adminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!![]()
A Srbiji ovaj put nebi ginula Zenica![]()
Sto se tice Trebinja i Crnogoraca pa tamo ih sad najvise i ne podnose sto ih izdase.![]()
"Uz populaciju od samo četiri i po miliona, ovo je nacija koja u fudbalskom svijetu znači mnogo. Zlatni ljiljani završili su drugi u svojoj kvalifikacijskoj grupi ispred Turske i Belgije. Bosanci i Hercegovci nisu imali sreće u baražu i oba susreta protiv Portugala izgubili su sa 1:0. Bosance predvodi opasan napadački trojac sa Wolfsburgovim tandemom Misimovićem i Džekom i ubojicom iz Hoffenheima, Vedadom Ibiševićem", opisuju otočki mediji naš nacionalni tim.

Rijesicemo taj problem samo da bi vi mogli gledati svoje i u drugim BIH gradovimaadminhr je napisao/la:Stadion vrapcici ne ispunjava kriterije za jednu reprezentativnu utakmicu!harishp je napisao/la:i ja sam za Hrvatska u Mostaru ali na stadionu Vrapcici.adminhr je napisao/la:Ma to bi vam bilo najbolje da ,kad bi vec takva grupa bila da BiH Srbiju ugosti u Banja Luci a Hrvatsku u Mostaru,Crnu Goru u Trebinju,sta uvijek igrate na istim stadionima,hocemo i mi "nasu" repku da gledamo i u drugim bh gradovima!![]()
A Srbiji ovaj put nebi ginula Zenica![]()
Sto se tice Trebinja i Crnogoraca pa tamo ih sad najvise i ne podnose sto ih izdase.![]()

Ne brini za kriterijum.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vjerujem harise da bi,uklopio bi se idelno u gostujuci sektor stadiona "HSK Zrinjski"
U Vrapcicima nema ni Z od Zrinjskog a i prije bi se uslovi napravili za Vrapcice nego za B.B.Ono jedino razvaliti pa ponovo pravitiadminhr je napisao/la:Vjerujem harise da bi,uklopio bi se idelno u gostujuci sektor stadiona "HSK Zrinjski"

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam o cemo pricas drugar,gledaj i idi gdje hoces i voli koga zelis,navijaj za koga ti srce kuca...Mi cemo igrat tamo gdje se osjecamo najbolje i gdje je nasa zemlja ..Mi se galatimo na svojoj djedovini
..Lahka noc ,ide Ahmo spavat ...

aj ahmo polahkoAhmed.S je napisao/la:Ne znam o cemo pricas drugar,gledaj i idi gdje hoces i voli koga zelis,navijaj za koga ti srce kuca...Mi cemo igrat tamo gdje se osjecamo najbolje i gdje je nasa zemlja ..Mi se galatimo na svojoj djedovini..Lahka noc ,ide Ahmo spavat ...

Nemojte vise spominjati Hrvatsku i Srbiju inace cemo ih zaista dobiti u grupi za EP. 

Tarik14 je napisao/la:Nemojte vise spominjati Hrvatsku i Srbiju inace cemo ih zaista dobiti u grupi za EP.
Pa šta ako ih dobijemo. Jeste mene briga koga ćemo dobiti, ko su to oni pa da ih se ja bojim ?
Ja poštujem i Hrvatsko reprezentaciju a i Srbiju. Svi odmah pomišljao na navijače, da, i ja, ali neka se zabrani dolazak gostujućih navijača, ili neka uvedu drastičnije kazne za dešavanja na tribini i neka zaprijete eventualnim izbacivanjem sa kvalifikacija, pa ću te onda upitati kakve će mjere sigurnosti biti.
Onda nas je Munib prodao, a i sve je ono bio smišljeni plan bio, i u mojim očima svako ko je išao onda u Srbiju je heroj na svoj način.
Kao što sam i prije rekao, nema veze ko nam zapadne, prije ili kasnije igrati ćemo protiv najjačih.
Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
Naprijed Zmajevi, naprijed Orlovi

Naprijed Zmajevi, naprijed Orlovi

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
napred orlovi, vako je pravilnoMinistaR je napisao/la:Ma Srbija i BiH, to su moje zemlje, neka priča ko šta hoće.
Naprijed Zmajevi, naprijed Orlovi![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.