Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Pa i na početku sezone čovjek je bukvalno rotirao stopere koje ima. U biti, dvije igras, a treću si na klupi. Očito će sad raditi isto.
I jeste najbolji svaku utakmicu, al bas svaku gotovo najbolje ocjenjen od svih. Njegova nesreca sto je izgleda i ovaj sto je bio povrijedjen vazan igrac u tom timu, vjerovatno i najvazniji. Kolko god da si dobar ako se Messi povrijedi ti si klupa ako si na njegovoj poziciji. Naravno, ovaj je daleko od takvog igraca, al je vazna karika tima ocito.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 10:50Koliko se ovdje pisalo hvalospjeva o Tariku, ja sam mislio da je on broj 1 stoper u klubu
nista od rotacije, klupa ponovo.
steta, djelovalo je da imamo stopera za seriu A iduce sezone, sad je sve upitno.
steta, djelovalo je da imamo stopera za seriu A iduce sezone, sad je sve upitno.
Danas opet klupa protiv Barija.. 

Nije mi jasna ova situacija nikako. Koliko sam upratio, igrao je odlično u Sassuolu, bore se za ulazak u Seriju A.. i odjednom ga klupirao zbog nekog igrača koji se vratio nakon povrede? Pa nema gore stvari da uradiš mladom igraču koji se afirmiše..
Boze sacuvaj, pa hoce li iko doci u ikakvoj formi na okupljanje?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel on ono na pozajmici? Klubovi kao Sassuolo od takvih ne zive. Mozda kontaju da ce prodajom tog drugog nekog sutra zaraditi. Muharemovica u tom slucaju obezbijediti za malo para ako se dogovore sa Juventusom.
A mozda se pojavi neko sa, za Juventus boljom ponudom i preuzme ga Sassuolu. Ipak je Tarik pokazao da moze biti vrijedna investicija.
Hlade ga zadnje vrijeme zbog vlastitog interesa kada se na kraju sezone bude pregovaralo.
Vazno ja za nas da se Tarik ipak afirmisao i pokazao kvalitet. Da je i ovu sezonu tavorio na klupi, nista od njega ne bi bilo.
A mozda se pojavi neko sa, za Juventus boljom ponudom i preuzme ga Sassuolu. Ipak je Tarik pokazao da moze biti vrijedna investicija.
Hlade ga zadnje vrijeme zbog vlastitog interesa kada se na kraju sezone bude pregovaralo.
Vazno ja za nas da se Tarik ipak afirmisao i pokazao kvalitet. Da je i ovu sezonu tavorio na klupi, nista od njega ne bi bilo.
Jbg tako je to kad si pozajmljen igrac, a on jos nezna ostaje li u Sassuolu?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
On je na pozajmici s pravom kupovine, dakle imaju ga već u džepu uz neku ranije ispregovaranu cijenu. Juventus više ne može blokirati prodaju, jedino da iz Sassuola kažu da im ne treba.Drum je napisao/la: ↑09 mar 2025, 14:22Jel on ono na pozajmici? Klubovi kao Sassuolo od takvih ne zive. Mozda kontaju da ce prodajom tog drugog nekog sutra zaraditi. Muharemovica u tom slucaju obezbijediti za malo para ako se dogovore sa Juventusom.
Juventus ga moze vratit!Zglavkar je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:40On je na pozajmici s pravom kupovine, dakle imaju ga već u džepu uz neku ranije ispregovaranu cijenu. Juventus više ne može blokirati prodaju, jedino da iz Sassuola kažu da im ne treba.Drum je napisao/la: ↑09 mar 2025, 14:22Jel on ono na pozajmici? Klubovi kao Sassuolo od takvih ne zive. Mozda kontaju da ce prodajom tog drugog nekog sutra zaraditi. Muharemovica u tom slucaju obezbijediti za malo para ako se dogovore sa Juventusom.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Navodno je sve dogovoreno da sljedece godine ide na posudbu u Consenzu, koja ce zeljeti da se ekspresno vrati u Seriu B.
Celik bi trebao imati prednost u odnosu na njega. Bolje biti klupiran u prvoj ligi nego drugoj. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mogao je u januaru, sada ne može, ako Sassuolo aktivira opciju otkupa (do datuma pripisanog u ugovoru) naravno, Juventus nema više nikakvih opcija. Jedino ako imaju buy-back opciju u ugovoru stavljenu, u šta sumnjam.
Dakle, ako Sassuolo hoće da ga otkupi, po već dogovorenoj cijeni prije početka posudbe, može to uraditi bilo kada do određenog datuma, a Juventus ne može ni ispregovarati cijenu niti ga vratiti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da li se zna kolika je visina otkupne opcije?
Zadnja izmjena: Karloboss, dana/u 15 mar 2025, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj njegov status je ogromno razocarenje mora se priznat. Sad i Barbarez ima opravdanje da ga ne gura...mada svakako nije ni htio.
Nista....ostaje nada da ce Spaha zavrsit Kospu. Samo se treba strpit par ciklusa i mozda dobijemo klasnog stopera .
A u tom cekanju boljeg ce i zivot proci
Nista....ostaje nada da ce Spaha zavrsit Kospu. Samo se treba strpit par ciklusa i mozda dobijemo klasnog stopera .

A u tom cekanju boljeg ce i zivot proci
Momak odigrao posljednje tri utakmice prije odlaska na klupu u svakoj tekmi svih 90 minuta gdje su dobili 2:0, 2:0 i 3:0, nisu gola primili. Kao nagrada klupa.
Steta pa nije usao makar pet minuta.
Po tm-u 3-4 najskuplji igrac Sassoula. Vizionar Grosso trener.
Steta pa nije usao makar pet minuta.
Po tm-u 3-4 najskuplji igrac Sassoula. Vizionar Grosso trener.
- Beduin
- Kontakt:
On je buducnost Sasuola i sigurno ce u Seria A igrati bitnu ulogu samo da ga otkupe i budu nacisto sa njim. Vjerovatno i oni malo kalkulisu, mozda traze nacin i da mu spuste cijenu, a sigurno i da ne zele tek tako standardnog igraca izbaciti iz prvih 11 zbog povrede i povratka na teren.
Tarik neka radi kao i dosao i nema za njega zime.
Tarik neka radi kao i dosao i nema za njega zime.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 30 gostiju.