zna se samo da je sjednica bila zatvorena za javnost

Moderator/ica: vlakanje
Klasika,kao papagaji.Rk,kk,fkУ ' & " " ? & је $ - " $ " / $ унутар ?, % $ са ? ", а & ? " навео је ? на & сцену.
Ma nema to nikakve veze, sve ti je to isto, ali ako ovaj bude predsjednik profesionalno, onga boga mi ima nade...Schlager je napisao/la:Koja konspiracija!
Janjetovic do juce pun ideja i ambicija,doslovno je prekjuce izjavio da ce buduci Predsjednik Skupstine imati njegovu punu podrsku kao Predsjednika Kluba,a sad odjednom debelo Janje ispalo iz svih kombinacija izgleda...nego ipak treba sacekati vece i procitati sta ce janjetov Fokus napisati o svemu....
Mozda bi moglo i biti nesto od ovoga,imena clanova upravnog odbora mi daju vjeru u bolje sutra,sjetimo se kakav je bio Borac za vrijeme Zorana Kalinica ,za Zeljka Kopanju znam da je zelio jos davno preuzeti Borac al mu nisu dali, u to vrijeme je bio spreman uloziti pare, za ostale ne znam ali svakako imena koja nisu za potcjenjivanje.? Управног $ $ ? & јесу: " ?, ($), Зоран ? (" $), " $, / &, ? ", Зоран & " $ ".
Schlager je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan da iz sledece dve utakmice osvojimo ukupno 3 boda...gostovanje u Zenici i Siroki kuci pred praznim tribinama.
To bi znacilo da nakon cetiri kola imamo 9 bodova,bili bi prvi ili drugi na tabeli,odradjena suspenzija stadiona,i sirom otvoren put za nove uspjehe i borbu za Evropu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.