Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Zar ima jos neko nervozu kad igra repka, to je bilo i proslo, sad fakat vise odpola raje i ne zna kad i ko igra.
Nekad se nervozilo, nekad, a sad mi je skroz svejedno, da pobjede 5-0, izgube 5-0, apsolutno mi je isto.
Na to su nas doveli.
Nekad se nervozilo, nekad, a sad mi je skroz svejedno, da pobjede 5-0, izgube 5-0, apsolutno mi je isto.
Na to su nas doveli.
CPOJ
Nimalo mi nije loša ova ideja sa Stevanovićem kao wing-backom. Ima dovoljno snage i kondicije da šparta gore-dole, a dovoljno je i opasan iz drugog plana.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dosli igraci na odmor kakva utakmica sta vam je, nakon Francuske i poraza vjerovatno u phod na Sarajevske restorane i klubove.
Mjau !
Tako ti je kao sve u ovoj državi, sve što je imalo potencijala ljudi koji nisu sposobni su uspjeli to uništiti a korupcija i kriminal se polako uvuku i upravljaju do beskonačnosti, a ljudi ko ljudi, jadni gledaju kako danas sutra da zarade koju marku, da nahrane djecu i da plate račune, jednostavno stvori se nezainteresovanost ili čovjek skonta samo da ima važnijih stvari od milioner šutača lopte.
+1
Upravo sam to htio da napisem. Ako vec ne počinje sa drugim napadačem onda je pametna ideja da počne sa malo ofanzivnijim wing-backom.
Stevanovic je cesto pozivan, ali je cesto i imao peh sa povredama ili nekada administracijom. Definitivno jedan od nasih igraca koji su u dobroj formi trenutno. Praznine koje eventualno bude ostavljao u odbrani moze zatvarati neko od četvorice u veznom redu.
Ne ocekujem nista spektakularno večeras, ali očekujem da vidim smislenu igru i "potpis" Peteva. I naravno od igrača da se ne predaju prije izlaska na teren, nesto kao u prvoj utakmici. Na srecu ne trebaju nam očajnički večeras ovi bodovi protiv Francuske. U utakmicama koje dolaze nakon Francuske ocekujem pobjede.

- Beduin
- Kontakt:
Dobra postava, ako bude tako, jaki u sredini, ali opet nema brzog igraca pored Dzeke koji ce se dosta trositi usamljen medju Francuskom odbranom.
Protiv slabijeg protivnika samo Demirovica upariti sa Dzekom, a Krunica povuci iza njih umjesto Cimija ili Ahmedhodzica.
Kolikp god zelim neupsjeh Petevu i Savezu, toliko srce zeli uspjeh ovim momcima, koji napokon imaju i minutazu u svojim klubovima ove sezone i manje-vise opravdano nastupaju veceras.
Protiv slabijeg protivnika samo Demirovica upariti sa Dzekom, a Krunica povuci iza njih umjesto Cimija ili Ahmedhodzica.
Kolikp god zelim neupsjeh Petevu i Savezu, toliko srce zeli uspjeh ovim momcima, koji napokon imaju i minutazu u svojim klubovima ove sezone i manje-vise opravdano nastupaju veceras.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ja sam vise volio vidjeti drugog napadača umjesto možda jednog iz veznog reda. Ali to kada bolje razmislis i nije dobra ideja. Sa našom četvoricom u veznom redu mozes barem očekivati da im mozes vezni red neutralisati sa brojcanom prednosti.
Da je Dzeko usamljen u napadu to je tačno i to bi mogla da nam bude najveca mana jer moramo valjda igrati malo i na njihovoj polovini. Ali i to sve zavisi od stila igre.
Npr Inter je izašao u istoj formaciji protiv Đenove na prvoj utakmici Serie A. Formacija 3-5-1-1. Dzeko sam u napadu, bez Lautara. I dobili ih 4:0.
I ja sam za to da se igra sa dva napadača, ali samo ako igraju 3 štopera.

Tri pozadi ne dirati nikad.
Da da, to je obavezni naslov na svim portalimakontrasviju je napisao/la: ↑01 sep 2021, 01:17To je to.Raonffa je napisao/la: ↑01 sep 2021, 00:38Ma neće nas razvaliti, to se jedino može desiti da primimo neki rani gol i onda će se našima noge svezati i pušiona smo, iako ni u tom slučaju ne vjerujem da će Francuzi nešto plaho čupati, prvo nije to njihov stil igre a drugo odmah 3 dana poslije nas imaju Ukrajinu u gostima gdje sa pobjedom i formalno uzimaju prvo mjesto (ako je neko sumnjao) i ostatak kvala odrađuju reda radi.
Na ovim našim nesrećama je da izdrže prvih 20-ak minuta da ne prime gol i kasnije nek' se bore do kraja, odigrat će solidnu tekmu, na kraju izgubiti i biće to još jedna "priča bh. repke protiv top reprezentacija"![]()
Tipujem na 2:1 i naslov poslije tekme "Hrabri Zmajevi minimalno poraženi od Francuske u Strasbourgu".![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice gusto bice 0:2 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Da li ce vecina stanovnistva ovaj put imati cast da gleda ovu utakmicu ili ce istu moci gledati samo korisnici Smrdomacha?
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Jedva cekam da se lopta zakotrlja veceras, da se jos jednom potvrdi zasto Panjic grije tribine i uzima mjesto nekom ko gleda utakmice BArcelone 20 godina, a i da se vidi koliko smo karine na svakoj poziciji osim špica gdje ce Bog sam sebi stvorit par sansi.
I onda kukanje kako Pjanic ne moze sve sam jer je kao udvajan( nece bit udvajan ).
P.s. saznadoh slucajno da igramo sinoc, iako nikad ne gledam tv obratih paznju akd tamo reklama.
p.s.s. Nije mi zao samo zbog toga sto sam svaku kartu u Zenici platio po najmanje duploj cijeni, sad ce nas molit da dolazimo gledat jer boli hej hej-aše za reprezentaciju kad nije IN
I onda kukanje kako Pjanic ne moze sve sam jer je kao udvajan( nece bit udvajan ).
P.s. saznadoh slucajno da igramo sinoc, iako nikad ne gledam tv obratih paznju akd tamo reklama.
p.s.s. Nije mi zao samo zbog toga sto sam svaku kartu u Zenici platio po najmanje duploj cijeni, sad ce nas molit da dolazimo gledat jer boli hej hej-aše za reprezentaciju kad nije IN
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Uzimamo 4b iz ove dvije utakmice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Većina stanovništva je na "Smrdomachu", nisu oni krivi što se Vučić prepucava sa United Mediom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:03Da li ce vecina stanovnistva ovaj put imati cast da gleda ovu utakmicu ili ce istu moci gledati samo korisnici Smrdomacha?
**** te Barcelona. Pjanic > BarcelonaHasicuVratiSe je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:12Jedva cekam da se lopta zakotrlja veceras, da se jos jednom potvrdi zasto Panjic grije tribine i uzima mjesto nekom ko gleda utakmice BArcelone 20 godina, a i da se vidi koliko smo karine na svakoj poziciji osim špica gdje ce Bog sam sebi stvorit par sansi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
HasicuVratiSe je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:12Jedva cekam da se lopta zakotrlja veceras, da se jos jednom potvrdi zasto Panjic grije tribine i uzima mjesto nekom ko gleda utakmice BArcelone 20 godina, a i da se vidi koliko smo karine na svakoj poziciji osim špica gdje ce Bog sam sebi stvorit par sansi.

NEMA NAZAD
................................Šehić................................
............Hadžikadunić Ahmedhodžić Saničanin.............
Cipetić...................................................Kolašinac
...............................Pjanić................................
..........Cimirot........Hadžiahmetović.............Krunić.---
...............................Džeko.................................
Očekujem ovaj sastav za večeras, respektabilan za jednu ispodprosječnu reprezentaciju kakva je naša, svi su standardni u svojim klubovima i imaju veliku minutažu osim pjanića, ali nemamo nikoga drugog na toj poziciji svakako.
Možda uleti Sušić umjesto Cipetića na beka, mada je apsolutno svejedno jer nam je to najlošija pozicija. Bilo ko samo ne Todorović.
Zavisi od situacije naravno, vjerovatno ne bismo pogriješili sa demirovićem i rahmanom u drugom poluvremenu, možda i gojakom. Samo da ne bude neke blamaže i sve će biti ok.
............Hadžikadunić Ahmedhodžić Saničanin.............
Cipetić...................................................Kolašinac
...............................Pjanić................................
..........Cimirot........Hadžiahmetović.............Krunić.---
...............................Džeko.................................
Očekujem ovaj sastav za večeras, respektabilan za jednu ispodprosječnu reprezentaciju kakva je naša, svi su standardni u svojim klubovima i imaju veliku minutažu osim pjanića, ali nemamo nikoga drugog na toj poziciji svakako.
Možda uleti Sušić umjesto Cipetića na beka, mada je apsolutno svejedno jer nam je to najlošija pozicija. Bilo ko samo ne Todorović.
Zavisi od situacije naravno, vjerovatno ne bismo pogriješili sa demirovićem i rahmanom u drugom poluvremenu, možda i gojakom. Samo da ne bude neke blamaže i sve će biti ok.
NEMA NAZAD
Ima l' leptirica u stomaku?
Piše se o nekoj povredi lista kod Krunića...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Goalgetter i 16 gostiju.