Drugo poluvrijeme nisam gledao a ako arteta ne dobije otkaz bacam ovosezonski dres Arsenala u smece
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Blamage.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nek dobije Arteta otkaz, al cinjenica da su Holding, Chambers, Elneny, Cedric, Kolasinac i td i dalje u timu je van dohvata Artete
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Jos nije dobio otkaz?
- Marsal
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam upucen puno u vas klub i samu upravu, ali mi nije jasno, da klub kao Arsenal ne može nahvatati nekog bogatog Rusa, Šejka, Amera pa da vrati klub gdje je prije bio 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa nije problem u paramaElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:19Nisam upucen puno u vas klub i samu upravu, ali mi nije jasno, da klub kao Arsenal ne može nahvatati nekog bogatog Rusa, Šejka, Amera pa da vrati klub gdje je prije bio![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo mora da je neki eksperiment, sigurno prvi ovakve vrste u dogovoru sa visim silama koje vode sve ovo, da se vidi koliko dugo covjek kao jedinka moze izdrzat dok ne odustane od pracenja fudbala skroz, drugog objasnjenja nema
- Ozymandias
- Kontakt:
Nije keš problem, koliko je samo novca skrhano u transfere i plate zadnjih par godina.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 17:19Nisam upucen puno u vas klub i samu upravu, ali mi nije jasno, da klub kao Arsenal ne može nahvatati nekog bogatog Rusa, Šejka, Amera pa da vrati klub gdje je prije bio![]()
Krembili u Londonu protestovali zbov petog mjesta Emerija i finala LP, al uz Artetu i zadnje mjesto na tabeli vjeruju u proces lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Jel se fakat spominje Conte il je to neka zajebancija?
Spominje, ali neće on u našu kanalizaciju u šorcu.Ozymandias je napisao/la: ↑28 avg 2021, 18:05Jel se fakat spominje Conte il je to neka zajebancija?
Nabijem i tog Mesuta na qrac, igro je on protiv Sitija kad su nas guzili pa je pizda pobjegao u svlačionicu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Inace danas smo prvi put imali samo 1 sut na utakmici u historiji EPL
Prvi put u historiji kluba otvorili prvenstvo sa 3 poraza i 0 nula golova
Prvi put ikad dozivjeli 9 poraza zaredom od nekog tima
Vjerovatno ima jos, al i ovo je taman
Prvi put u historiji kluba otvorili prvenstvo sa 3 poraza i 0 nula golova
Prvi put ikad dozivjeli 9 poraza zaredom od nekog tima
Vjerovatno ima jos, al i ovo je taman
mislim da su dotakli dno
9% posjed lopte u prvih 40 minuta drugog poluvremena, mislim da je to svjetski rekord
9% posjed lopte u prvih 40 minuta drugog poluvremena, mislim da je to svjetski rekord
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.