Ja sad procitao da je taj kafic u nekoj kuci isto pod kirijom,a u toj kuci takodjer gazda izdaje sobu/stan migrantima.Sad dali su to isti sto i zive u toj kuci nisam pohvatao.
Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Migrantska kriza u BiH
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
nek te je sram tvog misljenja!bart je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:20Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
-
- Kontakt:
Iz Visegrada, zivi u Estereih i brani SDA poteze...visegrad8392 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:24nek te je sram tvog misljenja!bart je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:20Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eto, zbog Bakira i Sefika je pala prva Bošnjačka glava, prije toga su se na desetine kuća palile po USK.
Klošari banditski, ništa vam sveto nije.
Nema smisla psovati pustinjskim zoharima, ovo je sve lik i djelo Bakira kao i IZ koji nisu nista poduzeli i ponovo ostavljaju Bošnjački narod u nesigurnost i strepnju.
Klošari banditski, ništa vam sveto nije.
Nema smisla psovati pustinjskim zoharima, ovo je sve lik i djelo Bakira kao i IZ koji nisu nista poduzeli i ponovo ostavljaju Bošnjački narod u nesigurnost i strepnju.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 18 nov 2020, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
poserem ti se na lopovsku sda!Maestro je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:44Iz Visegrada, zivi u Estereih i brani SDA poteze...visegrad8392 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:24nek te je sram tvog misljenja!bart je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:20Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
Daj im onda mamu i seku nek malo ocejfe pa nece bit ovako nervoznivisegrad8392 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:24nek te je sram tvog misljenja!bart je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:20Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- ASD
- Kontakt:
Ma napraviti im migrantski kamp, ograditi ga i ne dati im maknuti.
Ja kao državljanin BiH moram imati papire i odgovaram za svoje postupke, oni smiju raditi šta hoće.
Ja kao državljanin BiH moram imati papire i odgovaram za svoje postupke, oni smiju raditi šta hoće.
Gledam neki dan na tv ministra policije turske koji kaze da hapse sve redom bez dokumenata i vode ih u kamp iz kojeg nema hodanja po naseljenim mjestima. Tako treba i kod nas
Zamisli da su nijemci tako radili nama 92eMaestro je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:44Iz Visegrada, zivi u Estereih i brani SDA poteze...visegrad8392 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:24nek te je sram tvog misljenja!bart je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:20Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi

Imali bi sad oko 1.5M vise stanovnika ovdje.

27.10.2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne mogu ni graditi kampove jer su fond za zbrinjavanje migranata zdrpili, nema para nema kampova.
Dovoljno su dušmani Dodik koji ih pušta u Bošnjački prostor već imamo i ovog žutog degenerika koji je aminovao njihov dolazak.
Pod hitno se mora pojaviti lider Bošnjaka, jer ova žuta neznalica nije u stanju svoju Čebiju držati pod kontrolom.
Dovoljno su dušmani Dodik koji ih pušta u Bošnjački prostor već imamo i ovog žutog degenerika koji je aminovao njihov dolazak.
Pod hitno se mora pojaviti lider Bošnjaka, jer ova žuta neznalica nije u stanju svoju Čebiju držati pod kontrolom.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 18 nov 2020, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Pa logično.
Ko nema dokumenta, treba imati sobu 2 sa 2 i da tu bude dok se ne donese odluka o napuštanju zemlje.
Sebija je pokazala da može njega držati pod kontrolom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 14:57Ne mogu ni graditi kampove jer su fond za zbrinjavanje migranata zdrpili, nema para nema kampova.
https://av...az.ba/vijesti/crna-hronika/610059/migranti-u-blazuju-brutalno-napali-sarajevske-policajce-jednom-slomljena-rebra-drugom-izbili-zub
Dzaferova braca...
Dzaferova braca...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bartolomejska noc je jedino rjesenje za migrantsku krizu u BiH.
-
- Kontakt:
To ti je kad ti lopovska SDA vlada. Nije to samo Bake, citava smecarska stranka je trula. Dzaferovic, Novalic, Sarajlic itd. Ima milion napustenih zgrada, propalih preduzeca. Urediti ih, pokupiti stoku sa ulica, ograditi i naoruzati policiju do zuba da cuvaju to. Ali ne debili zeleni uzimaju vodene topove da razbijaju demonstracije, smecari. Jos kad dodju nosioci evropskih vrijednosti iz Zagreba, RTL i ostali kanali otjerati u cku materinu i ne dati prici kampu. Kako su hinjski izvjestavali o kampovima kod nas, a oni im ne daju prici Hrvatskoj. Mamu vam licemjernu, bezobraznu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lov na vjestice
ovdje bar tačno znamo da postoje "vještice", a to je svaki migrant sa ili bez dokumenata
Znalo se da će doći do tačke kad će se sa međusobnog ubijanja prebaciti i na ubijanje građana BiH. Za smrt ovog građanina BiH odgovornost snose i domaća vlast i međunarodni hohštapleri.
Država uzima novac od EU jer držimo bagru kod sebe a ubijaju nam ljude po ulici dok političari trpaju keš u džep.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.