Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Turci su supci...niko mu ne garantuje da u nekom novom tumbanju, vrlo brzo ne bi zavrsio na klupi...ma kako mu sada medili
Burnley je pravi izbor i zbog cinjenice da bi ga klub poput Konye svejedno objerucke docekao ako ne uspije u EPL....nema sta izgubit. Igracki Amir moze pruziti nesto kao Gundogan u Cityu...uz Dzekinu preporuku svom bivsem saigracu Kompanyu, vjerujem da bi bio u dobroj poziciji da se nametne. Inace mislim da bi Amir jos prije dvije godine otisao u ligu petice da nije bilo povreda koje su ga sasjekle uvijek kad bi hvatao zamah i kontinuitet
Burnley je pravi izbor i zbog cinjenice da bi ga klub poput Konye svejedno objerucke docekao ako ne uspije u EPL....nema sta izgubit. Igracki Amir moze pruziti nesto kao Gundogan u Cityu...uz Dzekinu preporuku svom bivsem saigracu Kompanyu, vjerujem da bi bio u dobroj poziciji da se nametne. Inace mislim da bi Amir jos prije dvije godine otisao u ligu petice da nije bilo povreda koje su ga sasjekle uvijek kad bi hvatao zamah i kontinuitet
Iz sportske i navijačke perspektive loš transfer, ako je istina da je imao ponudu Burnlyja i skoro sigurno priliku da dogodine igra top EPL.
Iz perspektive para, vjerovatno će on i ta menadžerska ekipa uzeti više u Istanbulu. Opet, treba sačekati da se vidi da li će i u Bešiktaš.
Ako je istina da se radi o tri miliona, nije baš da ga cijene pretjerano. Europa je daleko od sigurne, čak i confarenece league, kao što nije sigurno ni da bi u Bešiktašu bio starter.
Sve u svemu malo je bljak ta propala turska liga.
Iz perspektive para, vjerovatno će on i ta menadžerska ekipa uzeti više u Istanbulu. Opet, treba sačekati da se vidi da li će i u Bešiktaš.
Ako je istina da se radi o tri miliona, nije baš da ga cijene pretjerano. Europa je daleko od sigurne, čak i confarenece league, kao što nije sigurno ni da bi u Bešiktašu bio starter.
Sve u svemu malo je bljak ta propala turska liga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nisam vidio igrace koji su vise neambiciozni od nasih. Jbt nudi ti se Burnley, 98% sljedece sezone Premier League. Znaci utakmice protiv jednog Citya, Liverpoola, Utd-a itd. i ti izaberes yebeni Besiktas koji nece Evrope ni vidit ove sezone. Treba imat mozak i za to

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odakle vama da je izabrao Besiktas?DamirT je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:28Nisam vidio igrace koji su vise neambiciozni od nasih. Jbt nudi ti se Burnley, 98% sljedece sezone Premier League. Znaci utakmice protiv jednog Citya, Liverpoola, Utd-a itd. i ti izaberes yebeni Besiktas koji nece Evrope ni vidit ove sezone. Treba imat mozak i za to![]()
![]()
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovi naši igrači ne znaju maketi iz Turske lige. Imaš šansu igrati EPL a ti biraš Bešiktaš. Ambicija i vjera u sebe nula bodova, de malo rizikuj i potrudi se da dobiješ minute. Ako nisi uspio u Burnleyu onda se vrati u Tursku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:

Besiktas je poslao ponudu, pregovori su u toku. Englezi su poslali ponudi priblizno koliko klub trazi 4 miliona eura ali ta ponuda je odbijena.
Ali zato je Besiktas ponudio 2.5mil eura i pregovori traju iako klub trazi 5mil.
Ljudi prodaju igraca ko da manje para
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Turci burazeru, rođeni muljatori i lopovi. Bog dragi zna kakve su tu muljaže i talovi u igri. Zato i forsiraju transfer u Bešiktaš.
it's football day
Kakva sisa, umjesto da maksimalno isforsira transfer on nista..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam jel mu menadzer Hadis Zubanovic ali,ako sa ovakvom,statistikom i igrama za reprezentaciju predje u,zenitu karijere u Besiktas nek okaci kopacke o klin..Onda je Visca 2
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Maketi? Joj yebem ti selo odakle si sljego

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta ti imaš protiv sela?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
gdje si fgr… kompleksasu jedan raspali…
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Imam protiv ovih papanskih izraza "maket" "taket" i slicno. Tu papansko seljacku terminologiju ostavi za kucu.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:33Šta ti imaš protiv sela?![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha druže ubiše te kompleksi. To što ti ne voliš tu terminologiju je jedino tvoj problem. Opusti se.BlueSuperGiant je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:40Imam protiv ovih papanskih izraza "maket" "taket" i slicno. Tu papansko seljacku terminologiju ostavi za kucu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja većim "seljacima" smatram likove koji kao insistiraju na oficijalnom jeziku, dok vrijeđaju sve ostale. Ponašaju se kao da je to stasusni simbol.
Samo kod nas u velikoj mjeri postoji takva vrsta "intelektualaca" koji se smatraju uzvišenijim bićima ako nekoga uvrijede zbog pomenutog razloga, a da i ne znaju koliki su debili. Recimo u Austriji, ali i u mnogim drugim državama, dijalekti/akcenti se njeguju i to je ljepota jezika. Niko se ne ismijava radi toga, iako ima izuzetaka uvijek.
Bečki ili dijalekt/akcent u Donjoj Austriji je haman pa drugi jezik
u odnosu na njemački (Hochdeutsch), ali se govori i njeguje.
Samo naša "gospoda" misle da su važniji ako ismijavaju ljude iz raznih dijelova Bosne i Herecegovine, a ustvari pokazuju svoj malograđanski mentalitet i koliko su "šuplji".

Samo kod nas u velikoj mjeri postoji takva vrsta "intelektualaca" koji se smatraju uzvišenijim bićima ako nekoga uvrijede zbog pomenutog razloga, a da i ne znaju koliki su debili. Recimo u Austriji, ali i u mnogim drugim državama, dijalekti/akcenti se njeguju i to je ljepota jezika. Niko se ne ismijava radi toga, iako ima izuzetaka uvijek.
Bečki ili dijalekt/akcent u Donjoj Austriji je haman pa drugi jezik

Samo naša "gospoda" misle da su važniji ako ismijavaju ljude iz raznih dijelova Bosne i Herecegovine, a ustvari pokazuju svoj malograđanski mentalitet i koliko su "šuplji".

Onog u Voralbergu ni nerazumijem sta pricah1a2s3o4 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 21:44Ja većim "seljacima" smatram likove koji kao insistiraju na oficijalnom jeziku, dok vrijeđaju sve ostale. Ponašaju se kao da je to stasusni simbol.![]()
Bečki ili dijalekt/akcent u Donjoj Austriji je haman pa drugi jeziku odnosu na njemački (Hochdeutsch), ali se govori i njeguje.
Samo naša "gospoda" misle da su važniji ako ismijavaju ljude iz raznih dijelova Bosne i Herecegovine, a ustvari pokazuju svoj malograđanski mentalitet i koliko su "šuplji".![]()

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.