Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ReX
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la ReX » 18 jan 2023, 12:35

Visca 2.0.

Steta.
@igrajlopte 🐦

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 18 jan 2023, 12:44

Harika je napisao/la:
18 jan 2023, 11:59
Ma treba prvo neko dat 5-6 miliona koliko traze pa onda razglabat o tome gdje ce i sta ce :D
Mozemo probati otvoriti go-fund-me page za Burnley. Haha

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 18 jan 2023, 12:45

Turci su supci...niko mu ne garantuje da u nekom novom tumbanju, vrlo brzo ne bi zavrsio na klupi...ma kako mu sada medili

Burnley je pravi izbor i zbog cinjenice da bi ga klub poput Konye svejedno objerucke docekao ako ne uspije u EPL....nema sta izgubit. Igracki Amir moze pruziti nesto kao Gundogan u Cityu...uz Dzekinu preporuku svom bivsem saigracu Kompanyu, vjerujem da bi bio u dobroj poziciji da se nametne. Inace mislim da bi Amir jos prije dvije godine otisao u ligu petice da nije bilo povreda koje su ga sasjekle uvijek kad bi hvatao zamah i kontinuitet

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 18 jan 2023, 13:06

Iz sportske i navijačke perspektive loš transfer, ako je istina da je imao ponudu Burnlyja i skoro sigurno priliku da dogodine igra top EPL.
Iz perspektive para, vjerovatno će on i ta menadžerska ekipa uzeti više u Istanbulu. Opet, treba sačekati da se vidi da li će i u Bešiktaš.
Ako je istina da se radi o tri miliona, nije baš da ga cijene pretjerano. Europa je daleko od sigurne, čak i confarenece league, kao što nije sigurno ni da bi u Bešiktašu bio starter.
Sve u svemu malo je bljak ta propala turska liga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jan 2023, 13:28

Nisam vidio igrace koji su vise neambiciozni od nasih. Jbt nudi ti se Burnley, 98% sljedece sezone Premier League. Znaci utakmice protiv jednog Citya, Liverpoola, Utd-a itd. i ti izaberes yebeni Besiktas koji nece Evrope ni vidit ove sezone. Treba imat mozak i za to :clap: :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 18 jan 2023, 13:54

DamirT je napisao/la:
18 jan 2023, 13:28
Nisam vidio igrace koji su vise neambiciozni od nasih. Jbt nudi ti se Burnley, 98% sljedece sezone Premier League. Znaci utakmice protiv jednog Citya, Liverpoola, Utd-a itd. i ti izaberes yebeni Besiktas koji nece Evrope ni vidit ove sezone. Treba imat mozak i za to :clap: :tokralju:
Odakle vama da je izabrao Besiktas?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jan 2023, 16:43

Ovi naši igrači ne znaju maketi iz Turske lige. Imaš šansu igrati EPL a ti biraš Bešiktaš. Ambicija i vjera u sebe nula bodova, de malo rizikuj i potrudi se da dobiješ minute. Ako nisi uspio u Burnleyu onda se vrati u Tursku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 18 jan 2023, 16:53

slika

Besiktas je poslao ponudu, pregovori su u toku. Englezi su poslali ponudi priblizno koliko klub trazi 4 miliona eura ali ta ponuda je odbijena.

Ali zato je Besiktas ponudio 2.5mil eura i pregovori traju iako klub trazi 5mil.
Ljudi prodaju igraca ko da manje para😅😅😅😅😅😅
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 18 jan 2023, 17:06

Turci burazeru, rođeni muljatori i lopovi. Bog dragi zna kakve su tu muljaže i talovi u igri. Zato i forsiraju transfer u Bešiktaš.
it's football day

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 jan 2023, 17:13

Kakva sisa, umjesto da maksimalno isforsira transfer on nista..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 jan 2023, 18:39

Ne znam jel mu menadzer Hadis Zubanovic ali,ako sa ovakvom,statistikom i igrama za reprezentaciju predje u,zenitu karijere u Besiktas nek okaci kopacke o klin..Onda je Visca 2

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 jan 2023, 18:47

slika

a sto li? necemo nikad znati jel
Unico amore sei!
❤️🖤

BlueSuperGiant
Kontakt:

Post Postao/la BlueSuperGiant » 18 jan 2023, 18:53

Unofficialpage je napisao/la:
18 jan 2023, 16:43
Ovi naši igrači ne znaju maketi iz Turske lige.
Maketi? Joj yebem ti selo odakle si sljego :crazy:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jan 2023, 19:33

BlueSuperGiant je napisao/la:
18 jan 2023, 18:53
Šta ti imaš protiv sela? :shock:

Damir Dzumhur!!!!

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 18 jan 2023, 19:38

gdje si fgr… kompleksasu jedan raspali…

BlueSuperGiant
Kontakt:

Post Postao/la BlueSuperGiant » 18 jan 2023, 19:40

18 jan 2023, 19:33
Imam protiv ovih papanskih izraza "maket" "taket" i slicno. Tu papansko seljacku terminologiju ostavi za kucu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jan 2023, 20:36

18 jan 2023, 19:40
18 jan 2023, 19:33

Imam protiv ovih papanskih izraza "maket" "taket" i slicno. Tu papansko seljacku terminologiju ostavi za kucu.
Hahaha druže ubiše te kompleksi. To što ti ne voliš tu terminologiju je jedino tvoj problem. Opusti se.

Damir Dzumhur!!!!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 18 jan 2023, 21:44

Ja većim "seljacima" smatram likove koji kao insistiraju na oficijalnom jeziku, dok vrijeđaju sve ostale. Ponašaju se kao da je to stasusni simbol. :puke:

Samo kod nas u velikoj mjeri postoji takva vrsta "intelektualaca" koji se smatraju uzvišenijim bićima ako nekoga uvrijede zbog pomenutog razloga, a da i ne znaju koliki su debili. Recimo u Austriji, ali i u mnogim drugim državama, dijalekti/akcenti se njeguju i to je ljepota jezika. Niko se ne ismijava radi toga, iako ima izuzetaka uvijek.
Bečki ili dijalekt/akcent u Donjoj Austriji je haman pa drugi jezik :mrgreen: u odnosu na njemački (Hochdeutsch), ali se govori i njeguje.

Samo naša "gospoda" misle da su važniji ako ismijavaju ljude iz raznih dijelova Bosne i Herecegovine, a ustvari pokazuju svoj malograđanski mentalitet i koliko su "šuplji". :kafa:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 18 jan 2023, 21:48

h1a2s3o4 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:44
Ja većim "seljacima" smatram likove koji kao insistiraju na oficijalnom jeziku, dok vrijeđaju sve ostale. Ponašaju se kao da je to stasusni simbol. :puke:

Samo kod nas u velikoj mjeri postoji takva vrsta "intelektualaca" koji se smatraju uzvišenijim bićima ako nekoga uvrijede zbog pomenutog razloga, a da i ne znaju koliki su debili. Recimo u Austriji, ali i u mnogim drugim državama, dijalekti/akcenti se njeguju i to je ljepota jezika. Niko se ne ismijava radi toga, iako ima izuzetaka uvijek.
Bečki ili dijalekt/akcent u Donjoj Austriji je haman pa drugi jezik :mrgreen: u odnosu na njemački (Hochdeutsch), ali se govori i njeguje.

Samo naša "gospoda" misle da su važniji ako ismijavaju ljude iz raznih dijelova Bosne i Herecegovine, a ustvari pokazuju svoj malograđanski mentalitet i koliko su "šuplji". :kafa:
Onog u Voralbergu ni nerazumijem sta prica :D
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 18 jan 2023, 21:59

GG3 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:48
h1a2s3o4 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:44

Onog u Voralbergu ni nerazumijem sta prica :D
Ista situacija. :D Ako je šta važno kažem pošalji mail. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.