Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Ak su mogli portugalci zašto nebi mogli i vi? Valjda će dečkima ovo probudit i neku dodatnu vjeru da mogu. Norvežani jesu nezgodni al ak će te igrat kompaktno u obrani i navlačit ih na duge napade a u napadu strpljivo do pasivnog ak treba moglo bi bit gusto do kraja isto. Samo da ne "izgore"
slazem se osim sa ovim da se nisu unervozili...poklonise im 3 gola za 2 min i samo ih trener spasi minutom odmora...Raonffa je napisao/la: ↑10 jan 2020, 19:58Mislim, da se razumijemo, Francuzi i nisu više toliko jaki kao prije, fali tu prije svega kreacije, to se moglo vidjeti i na prošlom Svjetskom, mimo Karabatića nemaju nikakvog igrača koji je lucidan, a i Nikola polako ulazi u godine. Druga stvar, nemaju vrhunskog golmana, što ih je i večeras između ostalog koštalo. A i Dinart nije neki trener.
Al' svakako je ovo prvoklasno iznenađenje, svaka čast Portugalcima na mudima i pametnoj igri, nijednom nisu psihički pali, nijednom se nisu unervozili.
kako god,nama ovo ne pashe nikako ako smo se nadali barem jednoj pobjedi u grupi:-)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zato jer su ih već jednom dobili prošle godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Imat ćemo gol razliku -60, confirmed poslije ove igre Portugalaca.
Neće sigurno bit takoLlullSergio je napisao/la: ↑10 jan 2020, 20:12Imat ćemo gol razliku -60, confirmed poslije ove igre Portugalaca.
Trener je i kriv za to vraćanje Francuske u igru, odjednom igra 7 na 6, mislim to obično radiš kada ganjaš rezultat, a ne kada si u egalu sa jednom Francuskom. Čim se vratila igra 6 na 6 igra se opet stabilizovala, igrači su bili maksimalno hladni i to je ono što me oduševilo kod Portugalaca osim naravno brze i tečne igre.babino je napisao/la: ↑10 jan 2020, 20:05slazem se osim sa ovim da se nisu unervozili...poklonise im 3 gola za 2 min i samo ih trener spasi minutom odmora...Raonffa je napisao/la: ↑10 jan 2020, 19:58Mislim, da se razumijemo, Francuzi i nisu više toliko jaki kao prije, fali tu prije svega kreacije, to se moglo vidjeti i na prošlom Svjetskom, mimo Karabatića nemaju nikakvog igrača koji je lucidan, a i Nikola polako ulazi u godine. Druga stvar, nemaju vrhunskog golmana, što ih je i večeras između ostalog koštalo. A i Dinart nije neki trener.
Al' svakako je ovo prvoklasno iznenađenje, svaka čast Portugalcima na mudima i pametnoj igri, nijednom nisu psihički pali, nijednom se nisu unervozili.
kako god,nama ovo ne pashe nikako ako smo se nadali barem jednoj pobjedi u grupi:-)
@Virtual
Ma ja, očigledno ih nisu džaba dobili nedavno u kvalifikacijama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a ne moze ti crnac biti trener,realno 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Spaho začepi **** te
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BukvalnoLlullSergio je napisao/la: ↑10 jan 2020, 20:12Imat ćemo gol razliku -60, confirmed poslije ove igre Portugalaca.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva organizacija, frajer najavi himnu Norveške i pustiše našu, oni se ufatili za ramena oni naše nako stoje, one snima ovi gledaju koji q

Bas gledam, jesu stureni u pm

@igrajlopte 🐦
Ima li ko link kakav za prenos??
Odvadi sudija malo.
Norveška - ludo i brzo...

Imam osjećaj da nas samo neke luđačke partije Burića na golu mogu spasiti nekih katastrofa na Euru.
Norveška - ludo i brzo...

Imam osjećaj da nas samo neke luđačke partije Burića na golu mogu spasiti nekih katastrofa na Euru.
Samo ne ući u trku i izgubićemo pristojnom razlikom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- branimir85
- Kontakt:
Buric spustio roletnu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Bravo Bosna, dobro izgleda to za sad. Rekao sam da ce to daleko bit od nekakvog nabijanja
- branimir85
- Kontakt:
Clutch Lazarov 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.