Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Haha, pa cekaj zar nisu trenutno ta tri tima favoriti? Sta sam pogresno reko yeboga tiBosniaBoston je napisao/la:Ne racunam LAC,LAL i onda Den na krajuMa ja ba,den glavni favorit
Dobri su ali nisu favoriti.Bolja je UTA od njih sigurno,a mozda i HOUReX je napisao/la:Haha, pa cekaj zar nisu trenutno ta tri tima favoriti? Sta sam pogresno reko yeboga tiBosniaBoston je napisao/la:Ne racunam LAC,LAL i onda Den na krajuMa ja ba,den glavni favorit
Nisam ja neki ljubitelj Denvera ali nemozes zanemariti cinjenicu da su "dobri"
Au, mudro zboris.. Sad si gotov.BosniaBoston je napisao/la:Dobri su ali nisu favoriti.Bolja je UTA od njih sigurno,a mozda i HOUReX je napisao/la:Haha, pa cekaj zar nisu trenutno ta tri tima favoriti? Sta sam pogresno reko yeboga tiBosniaBoston je napisao/la:Ne racunam LAC,LAL i onda Den na krajuMa ja ba,den glavni favorit
Nisam ja neki ljubitelj Denvera ali nemozes zanemariti cinjenicu da su "dobri"
17a godina u NBA can do that to youBuffonGigi je napisao/la:Uh kako ocajna utakmica Lebrona. Nije problem losa suterska noc ni toliko gresaka, svakom se moze desiti off noc, ali on fizicki ne djeluje ni na 70% starog sebe. Izgleda kao da je opao mnogo u poredjenju s proslom sezonom. Clippersi s druge strane izgledaju mocno i bez PG, Kawhi i Doc su tandem iz snova fakat.
Odučit će vas Horford od košarke, ko što je i nas vaktileBosniaBoston je napisao/la:Jedva cekam veceras,daj nam Clutcha da se igramo!
godine, kilometraza tjela itd, pa covjek je vec sad u top 15 all time minutes played, mnogi ispod njega su davno zavrsili karijere...BuffonGigi je napisao/la:Uh kako ocajna utakmica Lebrona. Nije problem losa suterska noc ni toliko gresaka, svakom se moze desiti off noc, ali on fizicki ne djeluje ni na 70% starog sebe. Izgleda kao da je opao mnogo u poredjenju s proslom sezonom. Clippersi s druge strane izgledaju mocno i bez PG, Kawhi i Doc su tandem iz snova fakat.
Svidja mi se ovoJHam je napisao/la:Some award predictions- can be found on @espn
MVP- Nikola Jokic
Rookie- RJ Barrett
Coach- Nick Nurse
6th man- Spencer Dinwiddie
Defense- Anthony Davis
Most Improved- TJ Warren
East- Milwaukee
West- Denver
NBA Champs- Denver
Bobby Marks
JHam je napisao/la:Some award predictions- can be found on @espn
MVP- Nikola Jokic
Rookie- RJ Barrett
Coach- Nick Nurse
6th man- Spencer Dinwiddie
Defense- Anthony Davis
Most Improved- TJ Warren
East- Milwaukee
West- Denver
NBA Champs- Denver
Bobby Marks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.