Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
nadam se i ja da cemo proci derby. sve u svemu izgleda da ce revans biti odlican, 4.000+ navijaca millwalla i zezancija, uh sta bih dao da mogu biti tu 

Ako postignete gol,prolazite 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
gledao sam danas highlights ovaj derby stvarno nije extra ekipa, sve je moguce u revansu mozda do tada dodje i lee barnardharishp je napisao/la:Ako postignete gol,prolazite

@Galatasaray: tacno
. evo ih opet:

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 03 jan 2010, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
vjeruj mi, mrznja je ista na obje strane
liam trotter dosao na pozajmicu iz ipswicha! ovaj mladi veznjak je vec jednom prije bio na pozajmici u millwallu. ovaj put ce ostati na Den-u mjesec dana..

jbga preskup je za millwall, ove sezone odigrao 12 utakmica za ipswich, prosle sezone bio maestralan za scunthorpe(usao u finalu protiv millwalla i bio jedan od boljih igraca scunthorpea). ista stvar ko i sa henry iz readinga..Kandi je napisao/la:Sigurno je dobar igrac, kad ga toliko posudjujete. Sto ga nekupite vise...
meni bi bilo sasvim dovoljno da millwall dogura do championshipa, millwall + PL = losa kombinacija u svim segmentima.. to bi vise stete nanjelo klubu nego dobrog.Kandi je napisao/la:Sjecam se kad je Reading harao, dobro ne bas da je harao, al su bili bas hit jedno vrijeme u engleskom elitnom takmicenju, tuzno je to sa ovim klubovima iz nizih rangova, tamam se malo docepaju vrha, pa opet padnu na dno, neki se tacnije zakuju na dno poput Leedsa, al eto ove sezone je najozbiljniji kandidat da udje u Championship, iskreno fakat bi volio da i Millwall dogura ne samo u Championship, nego i u Premier League, ali mislim da to nebi bio ovaj Millwall...steve-o je napisao/la:jbga preskup je za millwall, ove sezone odigrao 12 utakmica za ipswich, prosle sezone bio maestralan za scunthorpe(usao u finalu protiv millwalla i bio jedan od boljih igraca scunthorpea). ista stvar ko i sa henry iz readinga..Kandi je napisao/la:Sigurno je dobar igrac, kad ga toliko posudjujete. Sto ga nekupite vise...
ovo bi valjalo pravoKandi je napisao/la:Steve, hocemo li iznajmiti termin
BALON HALE FOR FOOTBALL MILVOL PARK
Address: 33 Milana Rakica st
Phone: 011/3809-789, 065/34-34-354

zamisli otvorit pravi Millwall Pub, joooojKandi je napisao/la:Hajd da se utalimo i otvorimo kafic

hehehe to je tajKandi je napisao/la: Hahaha, onaj ko iz Green Street Hoolsa, sto ga drzi Pakistanac, nije bas pub, al se dobro jede, "jedite kod Steve-a"

ma tommy hatcher je beton lik, iako nisam velik fan GSH moram priznat da sam uzivao na kraju filmaKandi je napisao/la:Ic inaf, ajl tel ju ven ic inaf, orajt san

jos ona scena kad lik sjedi u onome kebab-restoranuKandi je napisao/la:Kad poubija čekićareMa Tommy je meni lik u filmu bas onaj pravi stari navijac, a smisla za humor lik ima do bola

jadni george dobi po usima 

da nepisem u kratku, pronasao sam ovaj tekst koji to sve odlicno objasnjava:
Millwall and West Ham United have a long-standing rivalry that dates back to the clubs' first meeting on 15 February 1930, which West Ham won 4–1. The rivalry stems from the two sides' geographical proximity to one another – their current home grounds (The New Den and the Boleyn Ground) are 6.8 miles (10.9 km) apart – and, over the years, there have been several instances of violence between fans of the two clubs. However, these occurrences had subsided in recent years as the clubs have played in different divisions for much of their history. Prior to the match, there had only been 24 encounters between Millwall and West Ham, of which West Ham had won eight, Millwall six, and the remaining 10 matches finished as draws. The most recent tie between Millwall and West Ham occurred in April 2005 at the Boleyn Ground and finished 1–1.
Hooliganism was rife at most English football grounds in the 1970s and 1980s, and many clubs were forced into installing fencing around the perimeter of the pitch. Millwall's hooligan firm, the Millwall Bushwackers (also known as F-Troop), was known as one of the worst firms for violence at football, so much so that a common weapon used in such occurrences became known as a Millwall brick, and Millwall is still often referred to as one of the worst examples of football hooliganism. In March 1985, members of the Millwall Bushwackers were blamed for a violent incident at Luton Town's Kenilworth Road, in which 31 men were arrested, though some of these claimed to be supporters of other clubs than Millwall. Even in 2002, some of the more extreme Millwall fans were still considered to be among the most dangerous in the country.
West Ham United have also had their fair share of bad publicity from their hooligan firm, the Inter City Firm, which received international notoriety after the release of the 1988 film, The Firm, and the 2005 film, Green Street, although the subject of the latter film was named the "Green Street Elite".
danas su poceli sastanci FA s west h*m i millwall radi sranja sto su desile u augustu u liga cupu. west h*m i millwall moraju odgovarati za 3 prekrasaja: nasilnicko i provokativno ponasanje navijaca/racizam navijaca/bacanje opasni objekata na teren. west h*m je takodje optuzen da nije uspio zadrzati svoje navijace da ne ulaze na teren. sastacni ce trajati tri dana, vidjet cemo tko ce izvuc deblji kraj al' realno bi to trebalo da bude west h*m jer su oni organizatori bili plus valja pomenuti da je jedan navijac millwall zboden prije utakmice. vidjet cemo..
navijaci west h*ma su stalno upadali na teren, zato je bilo utakmica prekinuta par puta!JamaL je napisao/la:Meni nesto nije jasno, ako se toliko mrze ti navijaci ova dva tima, nek se dogovre negdje i nek se lemaju do besvjesti, a ne ovako na tekmi, da je prekidaju!
belaja je bilo ispred stadiona gdje su se huligani obracunali i nanjeli stetu objektima u okolini, a na stadionu su sranja pravili navijaci njihovi..JamaL je napisao/la:Eh to neznam, znam da je bilo belaja...steve-o je napisao/la:navijaci west h*ma su stalno upadali na teren, zato je bilo utakmica prekinuta par puta!JamaL je napisao/la:Meni nesto nije jasno, ako se toliko mrze ti navijaci ova dva tima, nek se dogovre negdje i nek se lemaju do besvjesti, a ne ovako na tekmi, da je prekidaju!
danas je zak whitbread prodan norwichu, hvala Bogu pa smo se rijesili ovog bezkorisnog Amera. inace, utakmica protiv carlisle-a sutra je pod upitnikom radi padavine snijega i hladnoce na otoku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.