Ni slucajno.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Pa ne prenose se kartoni sa sezone na sezonu, samo u toku aktuelne sezone moze se prenijeti sa polusezone na drugu polusezonu. Svi mogu igrati, barem ja tako mislim.RodjoRodjo je napisao/la:Sta mislite kako ce izgledati prvi 11 protiv mladosti, koliko sam upucen 4 igraca iz sadasnjeg rostera nemaju pravo nastupa u 1 kolu. A to su Bobic, Fajic, Kuduzovic i Hasanovic zbog suspenzije (3zuta ili crveni karton).
-
- Kontakt:
Zasto? Moze obrazlozenje brzinsko?fudbalfudbal je napisao/la:Ni slucajno.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Tamo sjedio na klupi eto koliko je dobar, kad je bio u Igmanu imao je ponudu od nas, odbio je i to je to... Rang sa Bogdanovicem cak ni malo nije boljiManciniLevatKlasican je napisao/la:Zasto? Moze obrazlozenje brzinsko?fudbalfudbal je napisao/la:Ni slucajno.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Tako je!fudbalfudbal je napisao/la:Pa ne prenose se kartoni sa sezone na sezonu, samo u toku aktuelne sezone moze se prenijeti sa polusezone na drugu polusezonu. Svi mogu igrati, barem ja tako mislim.RodjoRodjo je napisao/la:Sta mislite kako ce izgledati prvi 11 protiv mladosti, koliko sam upucen 4 igraca iz sadasnjeg rostera nemaju pravo nastupa u 1 kolu. A to su Bobic, Fajic, Kuduzovic i Hasanovic zbog suspenzije (3zuta ili crveni karton).
Disciplinski pravilnik NS/FS BiH, Clan 19.
Da je Velez ostao u Prvoj ligi FBiH onda bi vazilo ovo pravilo, odnosno Clan 17.(5)Javne opomene dobijene u toku jedne takmičarske godine se ne prenose u narednu takmičarsku godinu, već se poništavaju.
(6)Javne opomene iz jedne vrste takmičenja se ne prenose u drugu vrstu takmičenja.
(1)Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice, izdržava se nakon dobijene treće javne opomene na različitim utakmicama istog takmičenja u toku jedne takmičarske godine.
(2)Ako je treća javna opomena izrečena na posljednjoj utakmici, iz st. 1. ovog člana, automatsku kaznu zabrane igranja igrač izdržava na prvoj utakmici naredne takmičarske godine.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:04, ukupno mijenjano 1 put.
- TupacShakur
- Kontakt:
Super stoper pred potpisom 

-
- Kontakt:
To su price za malu djecu. Ako je igrac dobar, treba nam na toj poziciji i ako ce dati sve od sebe za Velez, sto da ne. Koga boli neka stvar za koga je igrao prije ako ce biti pojacanje. Prelaze igraci iz Reala u Barcu i obrnuto, a ne iz nekog Zrinjskog u Velez. Sto se mene tice, svak je dobrodosao ako ce poginuti na terenu za Velez svaku utakmicu. PozdravFSB je napisao/la: Obrazloženje je da se ne prelazi iz Zrinjskog u Velež i obratno. To ti niko neće reći, ali tako stvari stoje. Ko je jednom igrao u Zrinjskom, nama ne treba. Pa makar bio i Modrić. A i da ga dovedu, raja bi ga dočekala na nož.

Forzza Velez
MakedonacTupacShakur je napisao/la:Super stoper pred potpisom
-
- Kontakt:
[/quote]To su price za malu djecu. Ako je igrac dobar, treba nam na toj poziciji i ako ce dati sve od sebe za Velez, sto da ne. Koga boli neka stvar za koga je igrao prije ako ce biti pojacanje. Prelaze igraci iz Reala u Barcu i obrnuto, a ne iz nekog Zrinjskog u Velez. Sto se mene tice, svak je dobrodosao ako ce poginuti na terenu za Velez svaku utakmicu. Pozdrav
[/quote]
Netreba nam da je messi.

Netreba nam da je messi.
- Stone Island
- Kontakt:
Ma jok. Takvi, sto dalje od naseg kluba.ManciniLevatKlasican je napisao/la:To su price za malu djecu. Ako je igrac dobar, treba nam na toj poziciji i ako ce dati sve od sebe za Velez, sto da ne. Koga boli neka stvar za koga je igrao prije ako ce biti pojacanje. Prelaze igraci iz Reala u Barcu i obrnuto, a ne iz nekog Zrinjskog u Velez. Sto se mene tice, svak je dobrodosao ako ce poginuti na terenu za Velez svaku utakmicu. PozdravFSB je napisao/la: Obrazloženje je da se ne prelazi iz Zrinjskog u Velež i obratno. To ti niko neće reći, ali tako stvari stoje. Ko je jednom igrao u Zrinjskom, nama ne treba. Pa makar bio i Modrić. A i da ga dovedu, raja bi ga dočekala na nož.
-
- Kontakt:
Goni goovnaManciniLevatKlasican je napisao/la:Zasto? Moze obrazlozenje brzinsko?fudbalfudbal je napisao/la:Ni slucajno.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la:Zasto? Moze obrazlozenje brzinsko?fudbalfudbal je napisao/la:Ni slucajno.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
Ovako, prije svega Vasilije Kolak je ispao nekorektan prema nama kada je kumovao nekim odlukama pojedinih igraca, koji su bili u pregovorima sa nama. Takva osoba nama ne treba, prije svega jer ima u svom cv njihovo ime. Jedan pise prelaze igraci iz Reala u Barcelonu, jesu tigre ali neces docekati da iz Zrinjskog dodje momak u Velez.
Zasto? Evo jedan primjer igrac pod imenom Ildar Klaric, sjeti se samo koliko negodovanja je bilo protiv njega i dan danas kada se sjetim svi smo bili protiv njega. Nije momak stigao ni debitovati a vec je bio gotov, inace zavrsio je sa fudbalom.
Hebo Argentince kad nase tribine uzmu igraca pod noge od onog Kasica iz Igmana pa do Rahmanovica iz Sarajeva, svi su izgorili na nasem terenu kad su ga sa tribine uzeli na zub a garantujem da bi isto bilo i za Kolaka.
Peti igrač iz ove agencije kod nasDembaBa21 je napisao/la:MakedonacTupacShakur je napisao/la:Super stoper pred potpisom

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Da Zvonic,Fajic,Dario,Lucas i ovaj peti.*p!p!t@* je napisao/la:Peti igrač iz ove agencije kod nasDembaBa21 je napisao/la:MakedonacTupacShakur je napisao/la:Super stoper pred potpisom
-
- Kontakt:
Pustite spekulacije, nema od toga nistaDembaBa21 je napisao/la:Da Zvonic,Fajic,Dario,Lucas i ovaj peti.*p!p!t@* je napisao/la: Peti igrač iz ove agencije kod nas
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
ovo je gotovo dolazi 100%nekoIzMostara je napisao/la:Pustite spekulacije, nema od toga nistaDembaBa21 je napisao/la:Da Zvonic,Fajic,Dario,Lucas i ovaj peti.*p!p!t@* je napisao/la: Peti igrač iz ove agencije kod nas
ovo je gotovo dolazi 100% najbolji stoper makedonske ligenekoIzMostara je napisao/la:Pustite spekulacije, nema od toga nistaDembaBa21 je napisao/la:Da Zvonic,Fajic,Dario,Lucas i ovaj peti.*p!p!t@* je napisao/la: Peti igrač iz ove agencije kod nas
Zna li ko ime ovog makedonca, satra se živ na internetu
moze i pp. I da nema istine u ovome, samo nek se zbori 

-
- Kontakt:
Kosta Manev , iz Vardar-aHaroni je napisao/la:Zna li ko ime ovog makedonca, satra se živ na internetumoze i pp. I da nema istine u ovome, samo nek se zbori
Mostar u srcu Velež do groba !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Direktorcic, lakilone i 15 gostiju.