SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Za sad ovo rutinski ide 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
A mislio sam da si to vidio vecAlphonseKauders je napisao/la:Jaoooo - izašle stat corrections za proteklu sedmicu, ja otvorim i pogledam, kad tamo Draymond Greenu (igrao kod Bobadille) pripisana dva dodatna TO.
Pošto sam izgubio samo za 1 TO, u sebi se počnem radovati, kontam - kakav neočekivani preokret.
Ali, avaj - oduzeše mi Durantu jednu tricu, a tu smo bili neriješeni i hahaha opet poraz 4-5(( Pa stvarnoo, brutalno...

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Đe Siamo da nam kaze da mu je jos neko otpao 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bledsoe-OUT.Sarmelino je napisao/la:Đe Siamo da nam kaze da mu je jos neko otpao
Pozz.
SiamoNoi je napisao/la:Bledsoe-OUT.Sarmelino je napisao/la:Đe Siamo da nam kaze da mu je jos neko otpao
Pozz.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dodao Fultza 

Inače,4 utakmice manje,a tek je treci dan.Može se slobodno računat kao 5 jer je Ingles igrao sitno zbog bolesti.A do kraja tjedna ne postoji dan kad imam više utakmica.Nije ni to sve nego ne postoji dan kad imam jednak broj utakmica
I sad kad sam dodao Fultza će **** Paytona stavit na injured.Just watch...

Inače,4 utakmice manje,a tek je treci dan.Može se slobodno računat kao 5 jer je Ingles igrao sitno zbog bolesti.A do kraja tjedna ne postoji dan kad imam više utakmica.Nije ni to sve nego ne postoji dan kad imam jednak broj utakmica

I sad kad sam dodao Fultza će **** Paytona stavit na injured.Just watch...
Nije Payton nego Bledsoe,aliSiamoNoi je napisao/la:I sad kad sam dodao Fultza će **** Paytona stavit na injured.Just watch...

**** ženo majku.
Samo laganoMarquese Chriss rolled his left ankle in the fourth quarter against the Jazz

I onda mi još valjda za sekundu ne upali izmjena

Rijesih ga se ja na vrijeme, za sad dobri ovi sto sam ih uzeo umjesto njega i RandolphaSiamoNoi je napisao/la:Samo laganoMarquese Chriss rolled his left ankle in the fourth quarter against the Jazz
I onda mi još valjda za sekundu ne upali izmjena

P.S Uzeo Skal-a i Murray-a po cijeni Brook-a i Plumlee-a, sad kad Murray proigra

Jos uvijek su Gortat i Porter na listi, za dobru ponudu mogu obojica..
I eto vraga sad kad je kasno.Ahahaha.Pa ovo nisu istine sta se događa.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Sta je sad kraljuSiamoNoi je napisao/la:I eto vraga sad kad je kasno.Ahahaha.Pa ovo nisu istine sta se događa.

Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
U mene opšti odron: loš draft, igrači van forme i hrpa povreda (niko naravno INJ, nego GTD, OUT i sl.).
Uglavnom, svi su na trade listi, pa šaljite ponude.
Uglavnom, svi su na trade listi, pa šaljite ponude.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Previše nesreće.Ne mogu u tri lige imat skoro 30 utakmica manje od protivnika kroz tjedan.A kog da otpustim Paytona,Smarta,Turnera,Bledsoea,Kawhija...?Ovdje sam trenutno u najgoroj situaciji sa porazom iz prvog kola i 10ak utakmica manje ovaj tjedan.I onda me još jebu ove zamjene igrača gdje ne mogu nać sat na yahoou nigdje pa za koju sekundu promašim izmjenu.Tracy3McGrady je napisao/la:Sta je sad kraljuSiamoNoi je napisao/la:I eto vraga sad kad je kasno.Ahahaha.Pa ovo nisu istine sta se događa.
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Što je najgore odradio sam nikad bolje draftove pa nit ima smisla otpuštat takve igrače nit mogu dobit išta trejdom jer nitko ne želi ozlijeđene.
Pa imas sat na pcu ili mobitelu, sa cega vec vrsisi promjene. Ne treba ti njihov sat za to. Vidis da nisi odradio drafz kako treba kad imas 20 povrijedjenijlh igraca, Kawhi je dobar al je podlozan povredama ( ne daj boze da nezalaganje provita post)
Ma tek je pocetak j.bg, pred zoru mrzne. Znas kako se lako okrene situacija, kad te ide ide te sve
Ma tek je pocetak j.bg, pred zoru mrzne. Znas kako se lako okrene situacija, kad te ide ide te sve

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
A kakav je problem s tim "satom", zar ne mozes nastimati ekipu do sat prije utakmice? Ja nastimam ujutro cim ustanem, stavim aktivne samo da igraju i to je to, rijetko kad imam viska na klupi a da moze igrati...
Ma ako zelis dodat igraca da ti igra u petak moras ga dodat u roster najkasnijr do 8:59 u petak , a siamo ubacio u 9:02 igraca u roster kojeg je mislio da mu igra samo u petak a u 9:04 vratio svog igraca tako da je izgubio 2 izmjene a nije dobio nista.JHam je napisao/la:A kakav je problem s tim "satom", zar ne mozes nastimati ekipu do sat prije utakmice? Ja nastimam ujutro cim ustanem, stavim aktivne samo da igraju i to je to, rijetko kad imam viska na klupi a da moze igrati...

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ko je ovo Brooka pustio,jel ja to nisam nesto u toku hahah
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

Dobar BrookSarmelino je napisao/la:Ko je ovo Brooka pustio,jel ja to nisam nesto u toku hahah

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ja sam ga pustio, ako mislis na Lopeza, imam finu centarsku liniju pa sam trazio nesto malo da se kockam pa uzeo Skala. Alphonso... mi je poslao ponudu, nezz jel dodje ona poruka kad upises pa odes reject trade, ne bih da dajem Murray-a tek sam ga pokupio u FA, a za Portera samo neko istih "specifikacija", da igra SG/SF ili SF/PF i da je starter u svojoj ekipi..
Mislio sam na njeg, pokupi ga nisam nista ni gledaoJHam je napisao/la:Ja sam ga pustio, ako mislis na Lopeza, imam finu centarsku liniju pa sam trazio nesto malo da se kockam pa uzeo Skala. Alphonso... mi je poslao ponudu, nezz jel dodje ona poruka kad upises pa odes reject trade, ne bih da dajem Murray-a tek sam ga pokupio u FA, a za Portera samo neko istih "specifikacija", da igra SG/SF ili SF/PF i da je starter u svojoj ekipi..

Sad imam i RoLa i Brooka,nece ovo na dobro

Majstor FABobadilla je napisao/la:
Dobar BrookSarmelino je napisao/la:Ko je ovo Brooka pustio,jel ja to nisam nesto u toku hahahkradja

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.