Najbolji golman svih vremena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Najbolji golman svih vremena
Buffon-superman 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Tu , se nema šta pricati svak svog voli ali zna se jedan je i jedini :
OLIVER KAHN
Poslije njega : Iker odmah jer je sjajan , tu su i Buffonn i Toldo te Bartez van der sar i ostali
OLIVER KAHN

Poslije njega : Iker odmah jer je sjajan , tu su i Buffonn i Toldo te Bartez van der sar i ostali

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
[youtube][/youtube] veliki Iker - ovo je samo prvi penal i jos jedna odbrana odmah nakon toga 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kasiljas linijski golman ,to mu je najveca mana ,a i cesto kiksa.
I na SP je kiksao protiv Svicaraca.
Po mom misljenju Bufon, ,Smajhel, Kasiljas-Kan i Van der Sar od ovih koje pamtim..mozda tim redom
ko svih osim prva dva moze se naci neka ocita mana dok Smajhelu i Bufonu ne mogu se sjetiti niti jednog nedostatka
I na SP je kiksao protiv Svicaraca.
Po mom misljenju Bufon, ,Smajhel, Kasiljas-Kan i Van der Sar od ovih koje pamtim..mozda tim redom
ko svih osim prva dva moze se naci neka ocita mana dok Smajhelu i Bufonu ne mogu se sjetiti niti jednog nedostatka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BH_Patriot
- Kontakt:
adis nurkovic

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
De bgt ovo je ozbiljna temaCeMa je napisao/la:adis nurkovic![]()

Gigi Buffon, ali ako Iker ovako nastavi to ce se promijeniti

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
jedan je Gigi.. Casillas jeste dobar golman, ali Gigi je Gigi.. 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
od onih što sam gledao : Kan, Šmajhel,Bufon, Kasiljas
ovaj zadnji mi je trenutno definitivno najbolji, jer imati onako lošu odbranu godinama, a ovako braniti....svaka mu čast
i da...malo je off topic ali....
meni su jedni od luđih bili Hesp ( uvijek se sjetim Bahe:"Ne Hespu,ne Hespu!!!"
) i Bartez ( znao je skinuti čist zicer, ali i primiti smiješnih golova
)
ovaj zadnji mi je trenutno definitivno najbolji, jer imati onako lošu odbranu godinama, a ovako braniti....svaka mu čast

i da...malo je off topic ali....
meni su jedni od luđih bili Hesp ( uvijek se sjetim Bahe:"Ne Hespu,ne Hespu!!!"

FORZA MARŠAL !!!
Sve nabrojani su strasni golmani ali samo 1 je Iker !
- Los*Blancos
- Kontakt:
IKER

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Peter Schmeichel,Casillas i Van Der Sar k'o što kaže R.J.W.G. barem što sam ja gledao
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Po meni mislim da se najbolji golman svih vremena ne moze izabrati bas kao ni najbolji fudbaler svih vremena iz prostog razloga sto ti ne mozes porediti Lava Yashina koji je bio fenomen u svoje vreme,kada se branilo bez rukavica kada je igra bila dosta sporija kada je sve razlicito nego danas.
S toga mislim da je najbolje birati golmane/igrace po dekadama ako se mora birati a u ovoj dekadi meni su tu negde rame uz rame Buffon i Cassilas mada prednost ipak dajem Gigiu.
S toga mislim da je najbolje birati golmane/igrace po dekadama ako se mora birati a u ovoj dekadi meni su tu negde rame uz rame Buffon i Cassilas mada prednost ipak dajem Gigiu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
zvijer je Casillas.. ali Buffon je Buffon.. ovo se ne moze nauciti, sa ovim se rodis
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Oliver Kahn 

Buffon
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- sarajlija89
- Kontakt:
Daleko najbolji golman..nije sto sam Juventino al Buffon je bez premca...steta za posljednjih par sezona i sva desavanja oko Juventusa,mogao je otic u jaci klub i zacementirat mjesto najboljeg svih vremena jer bi imao priliku da brani na najvisem nivou sto u Juventusu nije slucaj,a nazalost i povrede su bile ceste...al naravno u ocima nas Juventina je samo jos vise porastao...nije mala stvar u tom trenutku daleko najbolji golman svijeta da ostane i u serie B igra...
Najkompletniji golman daleko,istrcavanja,reflex,komandovanje odbranom,postavljanje,pracenje igre...
NajVECI SVIH VREMENA
Najkompletniji golman daleko,istrcavanja,reflex,komandovanje odbranom,postavljanje,pracenje igre...
NajVECI SVIH VREMENA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
zna se da je KAHN najbolji svih vremena i nema se tu sta pricat, mislim nisu losi Buffon i Iker ali jedan je Oli realno gledajuci, jos nisu na njegovom nivou 

Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
Italia je napisao/la:zvijer je Casillas.. ali Buffon je Buffon.. ovo se ne moze nauciti, sa ovim se rodis![]()
[youtube][/youtube]
doista je Buffi daleko ali daleko najbolji svih vremena!!!!!!!