Kup Konfederacija 2017
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kup Konfederacija 2017
Ja se samo nadam da Cile moze sta da uradi u finalu. Imaju karakter i nemaju respekt a to je bitno protiv Svaba jer se ljudi useru samo kad im kazes valja ti sa Svabom igrat. Ako je Svabo nije vanzemaljac. Mislim ono ne hejtam ih i visoko respektujem ogromna su nacija u svakom pogledu al ne bi mogo hajrovat da im ovi pokazu sta je strast na terenu i kako se to radi.
Mexosi chokirali ipak nisu nivo koji sam mislio da su. Oni bi svakako bili glineni golub u finalu kome god. Nadam se da Cile nece kalkulisat i na X ici jer poznata je svapska sreca (spretnost) na penalima.
Mexosi chokirali ipak nisu nivo koji sam mislio da su. Oni bi svakako bili glineni golub u finalu kome god. Nadam se da Cile nece kalkulisat i na X ici jer poznata je svapska sreca (spretnost) na penalima.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Čile i Njemačka, obje nevjerovatno simpatične ekipe, jedino što Čileanci igraju srcem, a Njemci mozgom, tako bih ja okarakterisao taj duel.
Da Njemci imaju sve igrače koji standardno igraju u A sastavu mogao bih kuću staviti na Njemačku, a ovako je sve otvoreno.
Milorad Mažić sudi finale, nadam se samo da neće video tehnologija opet selektivno da djeluje, npr za Njemačku da se navlači, kao što se za Portugal navlačilo.
Da Njemci imaju sve igrače koji standardno igraju u A sastavu mogao bih kuću staviti na Njemačku, a ovako je sve otvoreno.
Milorad Mažić sudi finale, nadam se samo da neće video tehnologija opet selektivno da djeluje, npr za Njemačku da se navlači, kao što se za Portugal navlačilo.
Njemacka hladno dobija. Dva razlike. Nije bitno jel A, B ili C postava...ljudi jednostavno isto igraju.
27.10.2020
PA KOLIKO VAM SANSI TREBA?!!!!! Bog te, pa pet-sest 100 % prilika oni fulaju! Yebem vas smotane, bez Ronalda ste obicna qarina.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hahahahahahaha koja smijurija od ekipe
Kako samo oni uzeše EURO ja mislim da ni njima nije jasno.
3. u grupi i na kraju preko Hrvatske, Poljske i Velsa do finala

3. u grupi i na kraju preko Hrvatske, Poljske i Velsa do finala

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gazi švapske kurtizane i usput ove germanofile iz BiH!
Zadnja izmjena: High, dana/u 02 jul 2017, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:
Gazi švapska ****!

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Uredio sam post. Nadam se da ćeš ga i ovakvog podržati.Mokes je napisao/la:
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naravno. Intelektualnija varijanta. Ocekivano od tebeHigh je napisao/la:Uredio sam post. Nadam se da ćeš ga i ovakvog podržati.Mokes je napisao/la:
![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Cestitke Mexiku na trecem mjestu kojeg su osvojili, ni sami neznajuci kako. Zahavlite se pacijentima na drugoj strani. Oj Boze ko sve osvaja sampionate..
Zasto Ronaldo ne igra protiv Mexosa? 
Btw. Svabe danas sigurno nece izaci na stadion i pobjediti samo tako sto ce pokazati svapski pasos. Nije Chile voda neka, i ocekujem da pokazu zasto su osvojili obje zadnje Cope i da su bolja repka od svapskog C tima!

Btw. Svabe danas sigurno nece izaci na stadion i pobjediti samo tako sto ce pokazati svapski pasos. Nije Chile voda neka, i ocekujem da pokazu zasto su osvojili obje zadnje Cope i da su bolja repka od svapskog C tima!
1-1 u 90+ hahaha. Mati draga ovaj Portugal je stvarno zagonetka. Hahaha joj kramponima frajer dade gol

- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasluzeno okrecu Portugalci iako su mi Meksikanci poprilicno zanimljiva ekipa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zbog rođenja blizanaca, dobio dopust da ode iz reprezentacije.Effenberg je napisao/la:Zasto Ronaldo ne igra protiv Mexosa?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Portugal ne moze bez Ronalda 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kasniš godinu dana, finale eura se igralo 10. jula 2016.Mokes je napisao/la:Portugal ne moze bez Ronalda
Ma mexosi su najprecjenjeniji i najveci levati od latinosa, tako da me toliko i ne cudi ovo. Nije njih Chile onomad slucajno 7:0 ugazio!
Nema tu intelektualizma, nije Germanofil svako ko voli njemački fudbal.
Uz Sancheza i društvo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Normala.Raonffa je napisao/la:Uz Sancheza i društvo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.