Preuzima se njegov koeficijent za dalje, svaka pobjeda 0.050 a nerijesen rezultat 0.025.volimsiroki je napisao/la:Pozdrav raja!
Kako ide bodovanje ako se izbaci neki nositelj? Koja je fora? Nisam upucen
Hvala
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Klupski koeficijent se ne racuna na osnovu pobjeda i remija nego na osnovu prodjenih kola.Evolve je napisao/la: Momci kako ono ide bodovanje u europi za klub, koliko se dobije za pobjedu, koliko za neriješeno ?
Za ispadanje u prvom pretkolu LP - 0.50
Za ispadanje u drugom pretkolu LP - 1.00
Za ispadanje u prvom pretkolu EL - 0.25
Za ispadanje u drugom pretkolu EL - 0.50
Za ispadanje u trecem pretkolu EL - 1.00
Za ispadanje u play offu EL - 1.50
Da nekog ne buni. Ispadanjem u trecem pretkolu LP ides u play off EL, a ispadanjem u play offu LP ides u grupnu fazu EL.
Tako klub koji starta u trecem pretkolu EL i ispadne u istom dobije jednak koeficijent kao i klub koji je startao u prvom i ispao u trecem.
Sto se tice nacionalnog koeficijenta. On se racuna na osnovu pobjeda i remija. Pobjeda vrijedi 1 bod, a remi pola boda, i to vrijedi u oba takmicenja. Zrinjski upise remi i ispadne, to je pola boda. Siroki prodje dva kola uz cetiri pobjede i ispadne u trecem s porazom, to su 4 boda. Svi bodovi se na kraju zbroje i podijele s brojem klubova, u nasem slucaju na 4. Ako su nasi klubovi upisali 5 pobjeda, 6 remija i onda ispali, to znaci da su skupili 8 bodova koji se podijele na 4 i dobije se 2.000 i tih 2.000 je nacionalni koeficijent. U sustini, svaka pobjeda znaci 0.250, a remi 0.125 nacionalnom koeficijentu.
I onda imas onu sicu koja je presudila Sirokom ove sezone. To se zove udio nacionalnog koeficijenta u klupskom. Ako je npr. BiH ove sezone ostvarila 2.000, 20% od toga, tj. 0.4 ide svim klubovima. Tako Zrinjski sad ima sigurnih 1.0 koeficijent i on moze ispasti s dva poraza, a ako Zeljo, Siroki i Sarajevo skupe 8 bodova, tj. nacionalni koeficijent 2.000 tad ce Zrinjski imat 1.4 na kraju. Tih 0.4 ce dobiti i svi klubovi koji su nastupali prethodnih pet sezona u Europi, ukljucujuci i ove sad. To znaci da svaka pobjeda znaci 0.050 svim klubovima, a remi 0.025. Tako svakom pobjedom Sirokog svi klubovi dobiju 0.050 i zato sam ja rekao da je u proslih pet sezona bilo tko trebao upisati barem jedan remi i Siroki bi bio nositelj, jer nositelji imaju jednak koeficijent kao i Siroki i Siroki bi ih s ovih 0.025 pretekao.
Moze se desiti da npr. svi u EL ispadnu s dva poraza, a Zrinjski ispadne s jednim remijem. Tad bi koeficijent Sirokog, Zelje i Sarajeva za ovu sezonu bio 0.275, a koeficijent Zrinjskog 1.025.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šteta daleko im je to gostovanje, bolje da su izvukli nešto bliže. Hvala na infoarelinho je napisao/la:Kolega vidim da niste pratili gdje ide Sloboda ovo ljeto.Jaozinho22 je napisao/la:Kad će se saznati s kim Sloboda igra ove godine ?
Oni idu za

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za slučaj da misliš kako se zayebajem. Evo dokaz za moju informaciju.Jaozinho22 je napisao/la:Šteta daleko im je to gostovanje, bolje da su izvukli nešto bliže. Hvala na infoarelinho je napisao/la:Kolega vidim da niste pratili gdje ide Sloboda ovo ljeto.Jaozinho22 je napisao/la:Kad će se saznati s kim Sloboda igra ove godine ?
Oni idu za
Sretno svim bh. klubovima!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Protiv koga se brukamo ove godine pitanje je sad? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma nama je U S P J E H ući u treće pretkolo i to ćemo pričat pola godine i end...
Nemamo mi ni trun šanse REALNO niti kvaliteta
N A Ž A L O S T da udemo bar u ligu europe.
Svako iole koji prati našu cirkus karavanu ce potvrditi moju konstataciju.

Nemamo mi ni trun šanse REALNO niti kvaliteta
N A Ž A L O S T da udemo bar u ligu europe.
Svako iole koji prati našu cirkus karavanu ce potvrditi moju konstataciju.

I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.
Mada, neke stvari u Bugarskoj mi malo nemaju smisla, al eto.
- UstanikSBII
- Kontakt:
E moj signore tacno si za zadaviti sto Izet kaze Hahaha e ako izgubi levski sutra a budemo ispod crte bice problema hahahaSignore je napisao/la:Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ovo i široki trenutno nosioc???
Gledam malo ovo za LŠ, zrinji bi odgovarao Maribor, Tiraspol i Hapoel tu bi se moglo čemu nadati ovo ostalo teško
Gledam malo ovo za LŠ, zrinji bi odgovarao Maribor, Tiraspol i Hapoel tu bi se moglo čemu nadati ovo ostalo teško
- Evolve
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.

NK Široki Brijeg
Ja mislim da ovako ide . Cska Sofia osvojila 2 mjesto ali ne idu u Europu zato sto su novoosnovani prije par godina i ima to pravilo.Automatski je dato da 3 iz Bugarske ide u 1 pretkolo a to je Levski. Botev Plovdiv je osvajač Kupa također ide u 1 pretkolo . Finale play-offa za EL igraju Levski-Vereya ,ako Vereya osvoji oni imaju manji koeficijent od Širokog Brijega. Ako Levski osvoji , onda ide 4 iz Bugarske lige a to je Dunav Rusa 2010 koji ima koeficijent 3.175 , tako da će Široki biti nosioc u 1 pretkolu EL.Signore je napisao/la:Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Znaci nositelji smo svakako??
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Po trenutnim okonostima DA , ali treba uzeti u obzir da je Bugarski savez zajedno s čelnicima Cska Sofie su zajednički poslali dopis UEFI , da ipak Cska ide u Europu , tako da još uvijek nije ništa rješeno.Čeka se zvanična odluka UEFE
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- firefirefirely
- Kontakt:
Nosio ne nosio popuslic tesko,jedino pitari mozda 3 krug plafon,moj Zeljo mozdac 2 krug aku u prvom izvuce nekog tipa San Marino,nikad losiji Tim nije igro za Zelju.
Pa to mi nije jasno. Gledam jutros kako Dunav direktno u EL, a zavrsio ispod Levskog. Trebali bi taj play off igrati Dunav i Vereya, a Levski direktno.Suki46 je napisao/la:Ja mislim da ovako ide . Cska Sofia osvojila 2 mjesto ali ne idu u Europu zato sto su novoosnovani prije par godina i ima to pravilo.Automatski je dato da 3 iz Bugarske ide u 1 pretkolo a to je Levski. Botev Plovdiv je osvajač Kupa također ide u 1 pretkolo . Finale play-offa za EL igraju Levski-Vereya ,ako Vereya osvoji oni imaju manji koeficijent od Širokog Brijega. Ako Levski osvoji , onda ide 4 iz Bugarske lige a to je Dunav Rusa 2010 koji ima koeficijent 3.175 , tako da će Široki biti nosioc u 1 pretkolu EL.Signore je napisao/la:Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.
Neke stvari mi i dalje nemaju smisla, al nemam vremena da trazim, piva ohladjena, vatra nalozena, moram da idem

Sve će se znati za par dana oko situacije u Bugarskoj , aa ti uzivajSignore je napisao/la:Pa to mi nije jasno. Gledam jutros kako Dunav direktno u EL, a zavrsio ispod Levskog. Trebali bi taj play off igrati Dunav i Vereya, a Levski direktno.Suki46 je napisao/la:Ja mislim da ovako ide . Cska Sofia osvojila 2 mjesto ali ne idu u Europu zato sto su novoosnovani prije par godina i ima to pravilo.Automatski je dato da 3 iz Bugarske ide u 1 pretkolo a to je Levski. Botev Plovdiv je osvajač Kupa također ide u 1 pretkolo . Finale play-offa za EL igraju Levski-Vereya ,ako Vereya osvoji oni imaju manji koeficijent od Širokog Brijega. Ako Levski osvoji , onda ide 4 iz Bugarske lige a to je Dunav Rusa 2010 koji ima koeficijent 3.175 , tako da će Široki biti nosioc u 1 pretkolu EL.Signore je napisao/la:Netko je izgleda fasovao licencu, nemam vremena traziti sta je tocno bilo, ali je doslo do male promjene. Sutra igraju Vereya i Levski finale play offa za EL i ako Vereya dobije, Siroki ce biti nositelj. Levski je prema kladionicama apsolutni favorit. Igra se na jednu utakmicu, a domacin ce biti upravo Levski.
Neke stvari mi i dalje nemaju smisla, al nemam vremena da trazim, piva ohladjena, vatra nalozena, moram da idem

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.