Football Manager 2017
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2017
Jel se i dalje ne mogu dodavati lige u FM Touch? Nemam vremena da igram punokrvnu verziju, a hocu s Krajinom iz Cazina 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lige
- BHTelecom Premijer liga
- Prva liga FBIH / Prva liga RS (2)
- Druge lige FBIH / Druge lige RS (6)
- Prve Kantonalne lige FBIH / Regionalne lige RS (12)
- Druge Kantonalne lige FBIH / Područne lige RS (13)
- Treće Kantonalne lige FBIH / Međuopštinske lige RS (12)
- Druge opštinske lige RS (2)
Kupovi
- Kup Bosne i Hercegovine
- Kup Republike Srpske
- Kupovi u okviru FBIH - pobjednici idu u Kup BIH 1/16 (9)
- Općinski Kup Visokog (Za klubove koji nastupaju u ligi Općine Visoko)
- Područni Kupovi RS (7)
- Super Kup Posavske Županije
Više o tome šta dodatak donosi kao i link za preuzimanje možete pronaći u temi na forumu (klik ovdje).
- BHTelecom Premijer liga
- Prva liga FBIH / Prva liga RS (2)
- Druge lige FBIH / Druge lige RS (6)
- Prve Kantonalne lige FBIH / Regionalne lige RS (12)
- Druge Kantonalne lige FBIH / Područne lige RS (13)
- Treće Kantonalne lige FBIH / Međuopštinske lige RS (12)
- Druge opštinske lige RS (2)
Kupovi
- Kup Bosne i Hercegovine
- Kup Republike Srpske
- Kupovi u okviru FBIH - pobjednici idu u Kup BIH 1/16 (9)
- Općinski Kup Visokog (Za klubove koji nastupaju u ligi Općine Visoko)
- Područni Kupovi RS (7)
- Super Kup Posavske Županije
Više o tome šta dodatak donosi kao i link za preuzimanje možete pronaći u temi na forumu (klik ovdje).
- franklampard8
- Kontakt:
Skino sam dodatka,uzeo klub iz Druge lige TK i za sada ide dobro.Jos jednom sve pohvale

Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
- franklampard8
- Kontakt:
Re: RE: Re: Football Manager 2017
Napišite te greskice koje primjetitefranklampard8 je napisao/la:Ima par greskica oko pozicija, al' sve u svemu je ok.

- franklampard8
- Kontakt:
Saric igra lijevom a ne desnom nogom
Crnkic nije MR nego AML i sekundardna AMR
Nema Pidre, Smajlagica.
Nema Pidre, Smajlagica.
1946
Prema transfermakrtu njemu je primarna ML, dok su sekundarne MR i AMC. Videćemo kako će glavni researcher to podesiti na Update 17.3.0. Ako bude potrebe i nakon toga onda ćemo mi izvršiti korekciju. 

hocel tebi iko da dodje u SArajevo, mene svi odbijajufranklampard8 je napisao/la:Saric igra lijevom a ne desnom nogom
Nema Pidre, Smajlagica.

- franklampard8
- Kontakt:
O čemu pričaš ti ?ThrillerHz je napisao/la:Meni je najvise smetalo na FM Bosnia to sto igracima mijenjate potencijale, pa mi nakon 5 godina pola Premier Lige zavrsi u Ligama petice. Nekako ja tu bazu podataka o igracima ne bi dirao, svaka cast za trud, jer znam i sam da stvarno nije lahko srediti 1 igraca ili 1 cijelu ekipu, a kamol' 20 liga i 400 klubova. Onda finansijski podaci su isto nestvarni, jednostavno mi glupo kad kroz par godina mozes sa bilo kojom BH ekipom komotno osvojiti Ligu sampiona (Treba malo otezati to, na nacin da nije lahko dovesti dobre strance u ligu, i smanjivanjem ili ostavljanjem istih ocjena igracima, kakve im je FM random dao)
Kakva liga prvaka sa našim klubovima, pa pratim 5 foruma, gdje raja igra sa nasim i niko nije tek tako osvojio LP a niti znam da je iko ikad osvojio sa nasim klubovima? Igraj ti druž realno, bez raznih varki pa ćeš vidjet da ljudi naprave prerealno. I hvala im na tome
Ja sam većinom vidio kritike zbog slabog stanja klubova i igrača, malih budžeta i sl.
Evo i na ovom updateu nijedan nas tim nema TB samo imaju malo prostora u WB, bukvalno za kakva bolja pojačanja moraš prodati prvo igrača
Evo i na ovom updateu nijedan nas tim nema TB samo imaju malo prostora u WB, bukvalno za kakva bolja pojačanja moraš prodati prvo igrača

ima li gdje torrent da se skine FM17 ,nedaje mi se 40 eura
bez napada tipa kupi pa se igraj, ako ko moze pomoci hvala ako ne opet hvala
Mislim da jos nema da se skine, ali mozes za 5€ od jope s foruma uzeti offline verzijuOZWien7 je napisao/la:ima li gdje torrent da se skine FM17 ,nedaje mi se 40 eura

ma offline i trazim nemam bas vremena za online igranjezenica159 je napisao/la:Mislim da jos nema da se skine, ali mozes za 5€ od jope s foruma uzeti offline verzijuOZWien7 je napisao/la:ima li gdje torrent da se skine FM17 ,nedaje mi se 40 eura
e sad da jos nadjem tog "jope"

Evo jope tko za njega pitaOZWien7 je napisao/la:ma offline i trazim nemam bas vremena za online igranjezenica159 je napisao/la:Mislim da jos nema da se skine, ali mozes za 5€ od jope s foruma uzeti offline verzijuOZWien7 je napisao/la:ima li gdje torrent da se skine FM17 ,nedaje mi se 40 eura
e sad da jos nadjem tog "jope"

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 26 feb 2017, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahaha eto prizvali smo ga 

dodao sam te jope pa ti pisem poruku privatno
i hvala @zenica159 ( i ja sam iz zenice )
Ovakve poruke koje dobijam u inbox su nepotrebne.Pozdrav,
samo me zanima zasto niste sredili ekipu RŠD VELEŽ, kakvi su ono igraci? .. s obzirom da se dicite nekim mukotrpnim radovima na patchu ne vidim da ste se imalo posvetili doradjivanju jednom od 3 najveca BH kluba, koji iako na dnu 1.lige fbih krece uzlaznom putanjom ( nova uprava, pomocni teren, prosirivanje stadiona, sponzori, 20ak trenera u svim pogonima od juniorskog do seniorskog, povezivanje sa klubovima lokomotiva, igman i bjelopoljac samim tim mozda i najveca baza omladinaca u hercegovini..
a) 25k izmjena jeste ogroman posao,
b) napisao sam hiljadu puta, a ako je neophodno za bolje razumevanje mogu i još deset puta toliko, MI NE RADIMO IZMJENE NA PATCHU OKO KLUBOVA KADA SU U PITANJU NOVA UPRAVA, IGRAČI...
Zašto ovo pod "b"? Zato što sam već pisao VIŠE PUTA da imamo naše researchere na ZVANIČNOJ BAZI i da će dosta toga biti uključeno u zimski patch! Zimski patch je ono što se zove 17.3!! Znači meni ne pada napamet ili bilo kome da ponavlja izmjene koje će se tamo naći, a u kojima su takođe učestvovali ljudi koji rade na patchu. Napisano je to ogroman broj puta već i na forumu i ovdje je takođe rečeno.
Zvanična baza - Ono što mi radimo pa ide za London
Patch - Patch je formalna stvar oko koje se uloži trud da bi se igrale niže lige i bila sređena što je bolje moguće PL BIH. Ništa više od toga, ali za to je opet potreban ogroman trud da bi se napravilo.
Nadam se da su razlike između ta dva pojma jasne. Znači ne može se komentarisati nešto što se ne razume... o broju izmjena i tome šta je urađeno svako ima uvid kada ode u editor i pogleda tamo šta je sve izmjenjeno.
Znam, znam, vidjao sam te na nasoj temiOZWien7 je napisao/la:dodao sam te jope pa ti pisem poruku privatno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.