Kako mi je krivo sto nas ne vodi sad kad smo drama jaki al jbg.
Saricu majstore

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
jes pa da im pocijepa zastavuRaonffa je napisao/la:Gasol mi i nije toliko mrzak od svih ovih cigana, kud ne zalijepi Mirotića
Ma zaslužuje i on za vrištanje u reketu.Raonffa je napisao/la:Gasol mi i nije toliko mrzak od svih ovih cigana, kud ne zalijepi Mirotića
DANTES je napisao/la:jes pa da im pocijepa zastavuRaonffa je napisao/la:Gasol mi i nije toliko mrzak od svih ovih cigana, kud ne zalijepi Mirotića
Nakon Torina i u Riu nastavljamo sa odbacivanjem luzerstva.andro234 je napisao/la:Nadoknaditi -14 protiv Spanjolske![]()
![]()
![]()
čestitam. nisam mislio da možete jer centri su vam očaj i pau ih jeste napunio ali srcem ste sve nadoknadili..SiamoNoi je napisao/la:Suza je krenula.Kakva utakmica
I moja će krenuti nakon zvaničnog otkaza Manciniu.SiamoNoi je napisao/la:Suza je krenula.Kakva utakmica
Ma izvinut će se svakakoDANTES je napisao/la:jes pa da im pocijepa zastavuRaonffa je napisao/la:Gasol mi i nije toliko mrzak od svih ovih cigana, kud ne zalijepi Mirotića
pa bar to znaRaonffa je napisao/la:Ma izvinut će se svakakoDANTES je napisao/la:jes pa da im pocijepa zastavuRaonffa je napisao/la:Gasol mi i nije toliko mrzak od svih ovih cigana, kud ne zalijepi Mirotića
Još bošnje ne mogu podnijeti onaj gol u 90+ minuti protiv njih.Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()
Dovoljno je pogledat prijateljsku BiH-Spanija i sve ce ti biti jasno, a to vazi i za sve ostale njhove nacionalne selekcije.Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()
Prosvijetli me. Ozbiljno, ne znam o cemu pricasbodi123 je napisao/la:Dovoljno je pogledat prijateljsku BiH-Spanija i sve ce ti biti jasno, a to vazi i za sve ostale njhove nacionalne selekcije.Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()
Kajzer10 je napisao/la:A zasto su Spanjolci cigani? Vidim to misljenje uglavnom prevladava na ovom forumu kad je u pitanju bilo koji sport. Evo, bas me zanima.
![]()
Košarkaše neće, bilo je tako i nakon Torina.NebeskaSila96 je napisao/la:Hrvate ce syebati ova euforija koja je već uletila odmah poslije završetka utakmice.Jbt odmah mi izbaci nekih 100 statusa,i pisanje portala medalja ovo ono.To uvijek syebe ove balkanske repke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.