Liga:
Liga prvaka :
LP urađena odlično , ispunjena očekivanja. Žao mi je što što nismo prošli dalje jer bi igrali protiv Dinamo Kieva.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam imao nekoliko puta takvu situaciju. Dominiram cijelo vrijeme, profulam 5-6 zicera i na kraju primim nekakav glup gol( vecinim to bude prvi sut mog protivnika ). Znalo se 2-3 puta desit da profulam prazan gol...Bayern@heart je napisao/la:Da pitam ove što su već igrali ovaj novi manager imaju li oni problema sa realizacijom prilika svoje ekipe![]()
Kod mene krilni igrači i napadač puno maše one clear cut chanches bude ih recimo 5 ili 6 u meču ni jedna nebude realzovana, a onda moja ili od protivnika neka frljoka završi u mreži. Nadam se da je ovo do ovog prvog patcha i da će u narednom to ispraviti ovi iz sege
Ista situacija , Gaya 20 žutih u sezoni dobio ..ahmad_tz je napisao/la:Ja dobijam stvarno puno crvenih, i to na poziciji lijevog beka. Antoneli je za 20 utakmica dobio 4 crvena i ja ga bacim u rezervem, da bi umtiti u prvoj tekmi na lijevom beku dobio crveni.
Najbolji. Ikada.jopaa7 je napisao/la:CM 01/02![]()
Kraj rasprave
auuuu evo gaSlevinKelevra je napisao/la:Najbolji. Ikada.jopaa7 je napisao/la:CM 01/02![]()
Kraj rasprave![]()
Koliko si Amira platio ne viđoh na ovom reportu ?crozzer je napisao/la:Počeo sam karijeru sa Sarajevom, svi željni čitanja to mogu uraditi na linku ispod
Poslije svakog updatea dobit ćete obavijest
http://fm-players.net/index.php?topic=7 ... 145584#new
Jaozinho22 je napisao/la:Koliko si Amira platio ne viđoh na ovom reportu ?crozzer je napisao/la:Počeo sam karijeru sa Sarajevom, svi željni čitanja to mogu uraditi na linku ispod
Poslije svakog updatea dobit ćete obavijest
http://fm-players.net/index.php?topic=7 ... 145584#new
Derdiyok je napisao/la:Odmah prodaj Kovacevica da se ne bi desilo u buducnostiizrasti ce mali u dobrog stopera i defanzivca kroz prve dvije sezone samo ga guraj nek napreduje.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jeste, facepack i dresove ja koristim već uredno. Tačnije koristio sam s obzirom da sam ovih dana u nekakvoj zbrci i sa vremenom i sa internetom, ali bit je istareeds je napisao/la:molim bih admine sa foruma fmbosnia za odgovor da li je moguce korisiti ove dodatke i na FM15, kao i ostale graficke dodatke (skins, players flags, kits, logos)
hvala.
Sve možeš koristiti osim skinovareeds je napisao/la:molim bih admine sa foruma fmbosnia za odgovor da li je moguce korisiti ove dodatke i na FM15, kao i ostale graficke dodatke (skins, players flags, kits, logos)
hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.