Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 23:37

cudna se ljubav probudi u 23-24-25 godini...al hajd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 23:43

nick je napisao/la:cudna se ljubav probudi u 23-24-25 godini...al hajd
Ti pricas ALOT OF SHIT buraz, ako je tako hajd mi objasni kako je trebao Begovic dolazit na okupljanje mlade repke u BIH? Kako je trebao Subotic dolazit na okupljanje mlade repke iz SAD? Molim te mi objasni kako? ti mislis da bi on placao 1,500 3-4 puta godisnje da dodje u BIH na okupljanje mlade repke, u doba kad on nije maltene nista zaradzivao. HALO....to je sve SHIT. To neznaci da on nevoli BIH, jednostavno nije mogao doci, odakle mu pare? Sad covjek igra u engleskoj, ima para, kaze zeli da igra za BIH i kraj price, ceka da dobije poziv, izadje za debi sve zivo zaustavi, sve urljaju BEGA BEGA BEGA, kraj price.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 23:53

ne vrijedi sa tobom raspravljat...
momka niko nije pozvo,da bi doso na okupljanje neko te mora pozvat,nemoze rec sad imam para odoh u bosnu na okupljanje...
nije bila rijec o tom pokusavam ti objasnit ako budes ceko samo one koji vole bosnu nacekat ces se.ovi momci su 87-92 godiste,sve ih manje veze patriotizam ima izuzetaka ali ove mladje generacije sve manje imaju patriotizma ima ih bolan koji se i ne sjecaju bosne ni kuce svoje,dosta nasih igraca koji igraju sad mozda bi prije kazem mozda igrali za neku drugu repku da ih je pozvala...
al hajd kraj diskusije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 jun 2009, 23:59

e ovako prvo o ovim 91-95.....
ja sam 85 godiste...i u pojedinim trenutcima PROKLINJEM SVOG OCA STO JE OSTAO U SARAJEVU....ali onda opet mi drago jer mogu svojoj djeci ako bog da i unucadi pricati sta se dogodilo...i taj RAHATLUK nebi mjenjao za sve one AUDIJE I BMW-ove I STA TI JA ZNAM S CIM OVI NE DOLAZE U bih.....ZA MENE je onaj ko je pobjegao 91-92. iz bosne a ko je mogao uzeti pusku u ruku svinja i neinteresuje me ovo ono....to je tako kada je mogao moj otac sa dvoje djece ostati ovde i braniti bih mogli su i drugi....

Ovaj begovic nije kri sto su ga roditelji odveli vani ali ....ako ima imalo bsanskog ponosa i PATRIOTIZMA fino ce reci kanadi MARS U PM .... i onda cekati poziv od BIH....ako pokaze da je VELIKI KVALITET U STO NESUMLJAM on ce dobiti poziv 200% .....ZNACI SIGURNO....
DRUGA JE STVAR sto je mlad i sto bi igranjem za kanadu pokazao koliko NEVOLI bih.....

svaka cast momak igra u engleskoj premijer ligi i to je zaista za svaku pohvalu...ali strpljenja malo....evo onaj HUSEINOVIC je pozvan bio pa se zalio sto nije igrao malo vise pa je dobio nogu iz repke....dakle mora postojati NEKI RED...
i PONAVLJAM nemora imati odredjen broj nastupa za repku jer je mlad dosao u ENGLSKU ligu druga stvar je da sad igra u nasoj ligi pa da prelazi u englesku
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 00:06

nick je napisao/la:ne vrijedi sa tobom raspravljat...
momka niko nije pozvo,da bi doso na okupljanje neko te mora pozvat,nemoze rec sad imam para odoh u bosnu na okupljanje...
nije bila rijec o tom pokusavam ti objasnit ako budes ceko samo one koji vole bosnu nacekat ces se.ovi momci su 87-92 godiste,sve ih manje veze patriotizam ima izuzetaka ali ove mladje generacije sve manje imaju patriotizma ima ih bolan koji se i ne sjecaju bosne ni kuce svoje,dosta nasih igraca koji igraju sad mozda bi prije kazem mozda igrali za neku drugu repku da ih je pozvala...
al hajd kraj diskusije...
Naravno da moras biti pozvan, i ti mislis da bi na svako okupljanje dolazi iz kanade, amerike, itd? ne, da su ga zvali decko bi preselio u evropu, dosao u bosnu kod dajdze, tetke, momak moze imati talenta sa 17g, al gledaj stvari ovak, on dodje na okupljanje u BIH i potrosi cirka 2,000 dolara, a moze sa mladu repku kanade igrati gdje ce potrosit samo 200 dolara da dodje na okupljanje. Nije to da on nevoli BIH, al sa takom malo godina, nece on igrat za A selekciju, da je to u pitanju dosao bi, nek oni igraju za mladu repku gdje god hoce, neki nemaju izbora jer zive tako daleko od svoje domovine, al' kad dodje vrijeme da izaberu A repku, oni koji vole BIH i zele da igraju od kad znaju za sebe za Bosnu, cekat ce poziv repke BIH. Onaj ko igra za mladu repku kanade, amerike, njemacke, neznaci da on voli njemacku i hoce za njih da igra, jednostavno nema izbora, razlika je za A selekciju kao sto ti probam objasnit, ljudi imaju para, mogu doci na okupljanje kad god zele, oni sto hoce da igraju za BIH cekaju poziv i neprave sranje kao sto je bilo s jakupovicem. Ti sam sebi siris neistine, neznaci ako su momci kao mali otisli iz BIH da nevole BOSNU, obrnut je, ima neki sto cak i neznaju da pricaju svoj maticni jezik i ponasanje im nije ni 1% Bosanac, sto je sramota. Al' vecina ti "beba" od 87-92 generacije dana danas boluju za BIH i jedina im je zelja kad je u pitanju fudbal da zaigraju za repku BIH. Oni sto zive daleko naravno da nisu u mogucnosti doci na okupljanje repke kad ih pozove, nismo mi mocni ko amerika, njemacka, pa da posaljemo avion po decka da dodje da igra.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 00:09

johnnyHZ je napisao/la:e ovako prvo o ovim 91-95.....
ja sam 85 godiste...i u pojedinim trenutcima PROKLINJEM SVOG OCA STO JE OSTAO U SARAJEVU....ali onda opet mi drago jer mogu svojoj djeci ako bog da i unucadi pricati sta se dogodilo...i taj RAHATLUK nebi mjenjao za sve one AUDIJE I BMW-ove I STA TI JA ZNAM S CIM OVI NE DOLAZE U bih.....ZA MENE je onaj ko je pobjegao 91-92. iz bosne a ko je mogao uzeti pusku u ruku svinja i neinteresuje me ovo ono....to je tako kada je mogao moj otac sa dvoje djece ostati ovde i braniti bih mogli su i drugi....

Ovaj begovic nije kri sto su ga roditelji odveli vani ali ....ako ima imalo bsanskog ponosa i PATRIOTIZMA fino ce reci kanadi MARS U PM .... i onda cekati poziv od BIH....ako pokaze da je VELIKI KVALITET U STO NESUMLJAM on ce dobiti poziv 200% .....ZNACI SIGURNO....
DRUGA JE STVAR sto je mlad i sto bi igranjem za kanadu pokazao koliko NEVOLI bih.....

svaka cast momak igra u engleskoj premijer ligi i to je zaista za svaku pohvalu...ali strpljenja malo....evo onaj HUSEINOVIC je pozvan bio pa se zalio sto nije igrao malo vise pa je dobio nogu iz repke....dakle mora postojati NEKI RED...
i PONAVLJAM nemora imati odredjen broj nastupa za repku jer je mlad dosao u ENGLSKU ligu druga stvar je da sad igra u nasoj ligi pa da prelazi u englesku
Svaka cast, potpuno se slazem. Uspio si reci ono sto ja probam da objasni zadnji 5 sati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 00:10

Dobro si to napisao @bosanac723. Imam nekoliko drugova vani i ponekad se zapitam jesu li oni baš tolike patriote kolikim se predstavljau, samo Bosna ovo, Bosna ono, da ih ne znam, pomislio bih da su bili na prvoj liniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 jun 2009, 00:13

Meni je samo nejasno zasto se Begovic nesto kao dvoumi.Pa ljudi moji u pitanju je Kandaska fudbalska reprezentacija.Pa ja bih mogao igrati ili braniti za njih.ONi su ko zna mozda oko 100. mjesta na fifinoj ljestvici.Momak je strasn golman ,u premier ligu na mozes na lijepe oci.I Ciro ga treba zvati za sledecu prijate;ljsku utakmciu u avgustu.Trebna ga nazvati i reci mu da racuna na njega.Ali bez obzira njemu je samo minus braniti za jednu osrednju Kanadsku reprezentaciju.
BosnaE

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 22 jun 2009, 00:19

newton_heath_lyr je napisao/la:Meni je samo nejasno zasto se Begovic nesto kao dvoumi.Pa ljudi moji u pitanju je Kandaska fudbalska reprezentacija.Pa ja bih mogao igrati ili braniti za njih.ONi su ko zna mozda oko 100. mjesta na fifinoj ljestvici.Momak je strasn golman ,u premier ligu na mozes na lijepe oci.I Ciro ga treba zvati za sledecu prijate;ljsku utakmciu u avgustu.Trebna ga nazvati i reci mu da racuna na njega.Ali bez obzira njemu je samo minus braniti za jednu osrednju Kanadsku reprezentaciju.
Ako ce igrati za nas samo zato sto je na drugoj strani Kanada onda neka neigra nikako,ako je pravi patriota onda on nece nista razmisljati taman da je na drugoj strani Brazil,za mene to nema veze ko je bolji.
Tracy McGrady!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2009, 00:22

o tim parama ja nisam raspravljo,misimovic je igro za mladu repku srbije i crne gore(jugoslavije) mislis da nebi igro za srbiju da su ga pozvali ili recimo njemacku(ima tako milion igraca,navodim primjer,ne kazem da misimovic nije patriota) shvati da repka dobra reklama i da se ne odlucuje srcem uvijek ,znas koliko alziraca,marokanaca igra za francusku,znas li koliko poljaka turaka ima registrovanih ko njemacki igraci...sta hocu da kazem da nije nase da ulazimo jeli on patriota ako se bori i igra i ako je dobar treba ga kaparisat pa makar nikad ne stao na go.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 jun 2009, 00:25

evo kako to rade PATRIOTE koje zaboli **** za PROMOCIJOM jer nas SVETI DRES nije promocija nego SVETINJA ZA KOJU SE IGRA SRCEM na ne KURCEM

«Već sam potpisao zahtjev za promjenu košarkaškog državljanstva, što znači da želim igrati za svoju domovinu, Bosnu i Hercegovinu. To sam rekao i ljudima iz Košarkaškog saveza Slovenije. Košarkaški savez BiH je već na adresu FIBA-e proslijedio moju izjavu i zahtjev. Šta god da FIBA odluči, ovog ljeta neću se odazvati na pripreme niti jedne selekcije jer imam problema s povredama i moram mirovati. Bh. selektoru ću moći biti na raspolaganju tek za naredni ciklus», istakao je Preldžić.

PRELDZIC.....KOSARKAS FENERBAHCEA........
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 00:30

nick je napisao/la:o tim parama ja nisam raspravljo,misimovic je igro za mladu repku srbije i crne gore(jugoslavije) mislis da nebi igro za srbiju da su ga pozvali ili recimo njemacku(ima tako milion igraca,navodim primjer,ne kazem da misimovic nije patriota) shvati da repka dobra reklama i da se ne odlucuje srcem uvijek ,znas koliko alziraca,marokanaca igra za francusku,znas li koliko poljaka turaka ima registrovanih ko njemacki igraci...sta hocu da kazem da nije nase da ulazimo jeli on patriota ako se bori i igra i ako je dobar treba ga kaparisat pa makar nikad ne stao na go.
Jeste repka dobra reklama, pa gledaj sta je igracima nase repke uradila. Al' ako ti igras za repku zbog reklame, dabogda ti nikad opet ne zaigrao fudbal, i da tu osobu bude stid i sramota. Kad se obuce dres repke to je svetinja, kad se igra pod zastavom BIH predstavljas oca, majke, sestru, brata, djeda, pradjeda, nasu kulutru sve nase. I da neko igra ko je FAKE taj netreba NIKAD.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 00:50

Malo da se opusti raspolozenje :D , gledajte reakciju Galliania, a gledaj te reakciju Berlusconija...LP Milan v. Liverpool
..tu ti je i sepp blatter.

Zijo
Kontakt:

Post Postao/la Zijo » 22 jun 2009, 00:53

bosanac723 je napisao/la:
Jeste repka dobra reklama, pa gledaj sta je igracima nase repke uradila. Al' ako ti igras za repku zbog reklame, dabogda ti nikad opet ne zaigrao fudbal, i da tu osobu bude stid i sramota. Kad se obuce dres repke to je svetinja, kad se igra pod zastavom BIH predstavljas oca, majke, sestru, brata, djeda, pradjeda, nasu kulutru sve nase. I da neko igra ko je FAKE taj netreba NIKAD.

Nije sve u ljubavi ima nesto i u parama, pricaj ti sto hoces bosanac723 sve je ovo iz koristi nema toliko ljubavi... a u zabludi zivis ako mislis da je drugacije, pogledaj ovog Asmira morao je sam objezbjediti minimalno S2000 da bih dosao u BiH da zaigra i tako par puta godisnje, pitanje je veliko da li je on imao te pare da sam to finansira i drugo pitanje je (ako je) da li je bio spreman toliki novac dati iz "ljubavi prema domovini" koja ima ove neozbiljne ljude koji rade u ns/bih i sa tim budalama kao oni rizikovti sam svoju karijeru novac i vrjeme.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 01:00

Zijo je napisao/la:

Nije sve u ljubavi ima nesto i u parama, pricaj ti sto hoces bosanac723 sve je ovo iz koristi nema toliko ljubavi... a u zabludi zivis ako mislis da je drugacije, pogledaj ovog Asmira morao je sam objezbjediti minimalno S2000 da bih dosao u BiH da zaigra i tako par puta godisnje, pitanje je veliko da li je on imao te pare da sam to finansira i drugo pitanje je (ako je) da li je bio spreman toliki novac dati iz "ljubavi prema domovini" koja ima ove neozbiljne ljude koji rade u ns/bih i sa tim budalama kao oni rizikovti sam svoju karijeru novac i vrjeme.
Zijo brate moj, ja sam to sto ti sad govoris rekao prije jedno 4 sata. Kad je asmir bio mladji, nije zaradzivao nista u kanadi, i naravno da dodje na okupljanje mlade repke bi ga kostalo ogromna suma para, a ko zna mozda je ta suma novca bila potrebna da starci plate racune. Sad kad covjek ima love, i u mogucnosti je da dodje gdje god hoce kad god hoce, lako mu je igrat za repku. Nemoj ti meni govorit da nije sve u ljubavi, za klub se igra zbog para, u nekim situacijama i zbog same ljubavi prema klubu. Za repku se igra iz ljubavi prema domovini, zbog patriotizma, onaj ko igra zbog interesa i para, dabogda nikad neigrao fudbal opet. Ti objesi tu pricu o parama i repki macku o rep. To mozda rade brazilci sto igraju za poljsku, hrvatsku, portugal i gdje god jos. Naravno da dobre igre u repki mogu ti naci angazman u boljem klubu, al' kad igras za repku ti neigras zato sto ce ti neko dati para sto si igrao ili sto ces dobit dorino cokoladu, nego igras srcem i dusom.

Zijo
Kontakt:

Post Postao/la Zijo » 22 jun 2009, 01:11

Za repku se igra iz ljubavi prema domovini, zbog patriotizma, onaj ko igra zbog interesa i para, dabogda nikad neigrao fudbal opet. Ti objesi tu pricu o parama i repki macku o rep

Bosanc723 tako bi trebalo, a vjeruj mi da nije u stvarnosti tako kako pricas.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 jun 2009, 01:16

Zijo je napisao/la:
Za repku se igra iz ljubavi prema domovini, zbog patriotizma, onaj ko igra zbog interesa i para, dabogda nikad neigrao fudbal opet. Ti objesi tu pricu o parama i repki macku o rep

Bosanc723 tako bi trebalo, a vjeruj mi da nije u stvarnosti tako kako pricas.
Ako nije tako, onda bi zamolio da svi sto ne igraju srcem za bosnu da se izjasne, iako mozda su glavne karike, nek idu sto dalje od repke, radije bi bio 3, 4, 5 mjesto na tabeli za SP al da znam da onaj ko brani moju drzavu je patriot i igra iz ljubavi prema domovini. Tad cu moci barem s todignutom glavom hodati, jer znao bi da momci koji igraju za nasu repku igraju iz ljubavi, i ako moram izdrzat da repka gubi.

Zijo
Kontakt:

Post Postao/la Zijo » 22 jun 2009, 09:46

„O Begoviću znam sve i željno ga iščekujem. Bio je oduševljen i rekao je da će malo razmisliti“, izjavio je Blažević za Oslobođenje.
Evo sta je Begovic rekao Ciri, dok covjek malo razmisli ne...sta ce mu se vise isplatiti "ljubav" ili "novac" tj. gdje ce vise profitirati u Kanadi ili BiH, sto moze biti drugo.

I stvarno mi ovaj lik vise ide na K , vise bih volio da ostane tamo gdje je.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2009, 09:56

Zijo je napisao/la:
„O Begoviću znam sve i željno ga iščekujem. Bio je oduševljen i rekao je da će malo razmisliti“, izjavio je Blažević za Oslobođenje.
Evo sta je Begovic rekao Ciri, dok covjek malo razmisli ne...sta ce mu se vise isplatiti "ljubav" ili "novac" tj. gdje ce vise profitirati u Kanadi ili BiH, sto moze biti drugo.

I stvarno mi ovaj lik vise ide na K , vise bih volio da ostane tamo gdje je.
Odakle si iz Zvornika Zijo?

Zemljaci smo :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 22 jun 2009, 09:57

Ljudi ja bi rado isto da Robinho igra za nas al ne ide.....eto ako su ove novinarske tačne....prva priča...ja bi pogino za BiH. Dobro majstore eto računamo na tebe......joj znate ček da malo razmislim.
Kažem ako su ove novinarske tačne .....nek ide on slobodno igrati za velesilu fudbalsku Kanadu.
MRŠ
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi i 38 gostiju.