FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Inter i Roma se dogovorili - Julio Baptista kod Mourinha
Nogometni klubovi Inter i Roma uspjeli su se večeras dogovoriti oko transfera napadača “vučice” Julija Baptiste na “Giuseppe Meazzu”.
Prema pisanju sajta romanews.eu, dva kluba su započela finalne pregovore još prije nekoliko tjedana, ali je Roma otezala zbog nekih poglavlja koja im nisu išli u prilog. Agent Baptiste, Alessandro Luci doputovao je večeras u Milano sa predsjednicom Rome Rosellom Sensi i sportskim direktorom Danijelom Pradom i u roku od nekoliko minuta je postignut konačan dogovor.
Julio Baptista je ove sezone samo 11 puta igrao za Romu, a u jednoj utakmici je bio starter. Zamoljen da prokomentira svoje novo pojačanje, trener Intera Jose Mourinho rekao je da o tome još ništa ne zna, mada respektuje kvalitete ovog igrača.
Nogometni klubovi Inter i Roma uspjeli su se večeras dogovoriti oko transfera napadača “vučice” Julija Baptiste na “Giuseppe Meazzu”.
Prema pisanju sajta romanews.eu, dva kluba su započela finalne pregovore još prije nekoliko tjedana, ali je Roma otezala zbog nekih poglavlja koja im nisu išli u prilog. Agent Baptiste, Alessandro Luci doputovao je večeras u Milano sa predsjednicom Rome Rosellom Sensi i sportskim direktorom Danijelom Pradom i u roku od nekoliko minuta je postignut konačan dogovor.
Julio Baptista je ove sezone samo 11 puta igrao za Romu, a u jednoj utakmici je bio starter. Zamoljen da prokomentira svoje novo pojačanje, trener Intera Jose Mourinho rekao je da o tome još ništa ne zna, mada respektuje kvalitete ovog igrača.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
inter odustao od dovodjenja beka , santon ce popuniti tu rupu sad kad se oporavio , medjutim mourinho mu je porucio da mora da se posveti interu i da tu pruza najbolje sto moze i da sad zaboravi reprezentaciju a da ce mu te dobre igre u interu otvoriti i mijesto u squadra azzuro
Guti nagovijestio prelazak u Inter
PREMA pisanju španjolskog dnevnika Asa defenzivni vezni nogometaš Real Madrida Guti Hernandez napustit će Santiago Bernabeu nakon cijele karijere provedene u tom klubu (od 1995.).
Kao njegovo najvjerojatnije novo odredište spominje se milanski Inter, a transfer bi se trebao odigrati na ljeto.
Gutijev aktualni ugovor istječe na ljeto 2011. godine, a uprava Real Madrida spremna ga je pustiti budući ga trener Manuel Pellegrini nema u svojim planovima.
Svoju želju odlaska iz Reala i priključenja "nerazzurrima" Guti je navjestio u intervjuu za Canal + u petak.
Španjolac trenutno u "kraljevskom klubu" zarađuje oko pet milijuna eura, a iako će u Interu nesumnjivo zarađivati manje, želi otići budući mu Pellegrini uopće ne daje priliku za igru (tek 11 nastupa ove sezone u svim natjecanjima).
ako se ovo ostvari to bi bilo po meni katastrofalno... Guti je preslab igrač za Inter
PREMA pisanju španjolskog dnevnika Asa defenzivni vezni nogometaš Real Madrida Guti Hernandez napustit će Santiago Bernabeu nakon cijele karijere provedene u tom klubu (od 1995.).
Kao njegovo najvjerojatnije novo odredište spominje se milanski Inter, a transfer bi se trebao odigrati na ljeto.
Gutijev aktualni ugovor istječe na ljeto 2011. godine, a uprava Real Madrida spremna ga je pustiti budući ga trener Manuel Pellegrini nema u svojim planovima.
Svoju želju odlaska iz Reala i priključenja "nerazzurrima" Guti je navjestio u intervjuu za Canal + u petak.
Španjolac trenutno u "kraljevskom klubu" zarađuje oko pet milijuna eura, a iako će u Interu nesumnjivo zarađivati manje, želi otići budući mu Pellegrini uopće ne daje priliku za igru (tek 11 nastupa ove sezone u svim natjecanjima).
ako se ovo ostvari to bi bilo po meni katastrofalno... Guti je preslab igrač za Inter
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ma kakav Guti mrtvak zesci, to bi bio katastrofalan potez Intera
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
dokad će se ovaj Muntari trpit meni nije jasno.. operisan od nogometa čovjek..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hvala mu za sve što je uradio za real madrid drag mi je igrač ali bilo je vrijeme da promijeni klub
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
inter je odustao od baptiste jer roma trazi burdisa koji je na posudbi plus 4,5 miliona eura , sto inter smatra pretjeranom cijenim , medjutim ledesma je sve dogovorio sa interom i samo ceka da mu se rijesi slucaj isto kao i pandevu pa da kao slobodan igrac predje u inter
interu ne treba niko i ovako su prejaki ! 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ledesma je meni strašan igrač, sličan tip igrača Cambiassu, možda čak i bolje tehnički potkovan,
Vrlo dobro pojačanje ako dođe.... ali da ne brzamo ko sa Juliom Baptisom pa ćemo pričekat još koji dan
Vrlo dobro pojačanje ako dođe.... ali da ne brzamo ko sa Juliom Baptisom pa ćemo pričekat još koji dan
Mislim da Interu treba bolja odbrana... Ova odbrana sa Lusiom i Samuelom je klimava puno... Puno se golova prima 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
slažem se, pogotovo Lucio. Po meni je čovjek nenormalan.GunnerS je napisao/la:Mislim da Interu treba bolja odbrana... Ova odbrana sa Lusiom i Samuelom je klimava puno... Puno se golova prima
Treba stopera kupit što prije ali koliko vidim netraže nikoga pa će tek vjerovatno na ljeto kupit nekoga..
Nadam se nekom boljem i pouzdanijem stoperu tipa Bruno Alves, dok Samuel po meni ima mjesta u prvoj postavi, a tu će se i Chivu zar vratit...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
silenT. je napisao/la:slažem se, pogotovo Lucio. Po meni je čovjek nenormalan.GunnerS je napisao/la:Mislim da Interu treba bolja odbrana... Ova odbrana sa Lusiom i Samuelom je klimava puno... Puno se golova prima
Treba stopera kupit što prije ali koliko vidim netraže nikoga pa će tek vjerovatno na ljeto kupit nekoga..
Nadam se nekom boljem i pouzdanijem stoperu tipa Bruno Alves, dok Samuel po meni ima mjesta u prvoj postavi, a tu će se i Chivu zar vratit...
ma meni je lucio najjači kad sebi zabije gol

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Uz Chivu-a treba neko još bolji. Jbg.ne trebate prosjećne igrače, nego klasu, nije Inter prosjećna ekipa 

dogodine neki Inter koji ja vidim da bi bio među 3 najjača ekipe u Europi..
_____________J.Cesar_______________
Maicon___Bruno Alves__Chivu__J.Zanetti
_______Ledesma______Cambiasso_____
_____________Sneijder_______________
Eto'o________________________Robinho ??
_____________Milito_________________
nemora Robinho, može i Silva ili ako Gerrarda dovedu pa 4-4-2 ... eto nije baš ni nerealno
_____________J.Cesar_______________
Maicon___Bruno Alves__Chivu__J.Zanetti
_______Ledesma______Cambiasso_____
_____________Sneijder_______________
Eto'o________________________Robinho ??
_____________Milito_________________
nemora Robinho, može i Silva ili ako Gerrarda dovedu pa 4-4-2 ... eto nije baš ni nerealno

Ma kakav J.Zanneti, on jest ikona Intera al mislim da trebate nešto mlađe naći, pa nećete se valjda bacit na dede komšije ?! 

on je i dan danas najbolji naš igrač... tu je mladi Santon ko zamjena za lijevog beka... ali dok Javier može stajati na nogama on će igrat...GunnerS je napisao/la:Ma kakav J.Zanneti, on jest ikona Intera al mislim da trebate nešto mlađe naći, pa nećete se valjda bacit na dede komšije ?!
Nisam ja rekao da nije... Al, hmm, njega koristit u težim utakmicama a tog Santona ( vidio sam, dobar malac iako dešnjak ) ubaciva sa "manjim" timovima, nalik Milan itd itd 

postoji dobra sansa da se do derbija oporave i stankovic i motta , a to nam je u ovom trenutku veoma vazno jer od zdravih su samo sneijeder i zanetti
Kad je derbi ?!
- _forzamilan_
- Kontakt:
u nedjelju u 20:45h.GunnerS je napisao/la:Kad je derbi ?!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.