Dje Kosorića iskopaLjoZee je napisao/la:Treba samo sa juniorima do kraja igrati. Kosoric i 10 juniora.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dje Kosorića iskopaLjoZee je napisao/la:Treba samo sa juniorima do kraja igrati. Kosoric i 10 juniora.
On je nas "najbolji" igrac. Spasio je 5 cistih golova cak nam je i zabio jedan. Dusa nasa.Rokoko87 je napisao/la:Dje Kosorića iskopaLjoZee je napisao/la:Treba samo sa juniorima do kraja igrati. Kosoric i 10 juniora.
Radujemo se iz vise razloga. Posebo smo vezani za stadion i ne treba umanjivati znacaj tog projekta i spinovati da je infrastruktura vaznija od rezultata a drugu godinu obecavas titulu. Ivica je dobro kazao nece istok pobjedjivati.warrior je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da uprava ( Miske ) govori da je cilj postat vodeci segment u regionu ?! Pa ljudi bozji klub nema ni uslova za igranje kadetskih ekipa u evropi a kamoli nesto vise ! Kako zalosno procitat da se neko raduje izgradnji neke tamo tribine u 21 vjeku i sa tim uprava kupuje navijace a prikriva ogromne slabosti i neznanje za sportski neuspjeh
Lutka.LjoZee je napisao/la:On je nas "najbolji" igrac. Spasio je 5 cistih golova cak nam je i zabio jedan. Dusa nasa.Rokoko87 je napisao/la:Dje Kosorića iskopaLjoZee je napisao/la:Treba samo sa juniorima do kraja igrati. Kosoric i 10 juniora.
a kako je pravilno ?sekula je napisao/la:warrior je napisao/la:Podpisujem !amazon je napisao/la:Pravljenje tribine je velik stvar. Ostat ce Zelji u buducnosti. Al tribina nece vratiti 5 miliona duga, tribina nece donijetii titulu na Grbavicu a nece ni Evropu. Mi ako ne budemo osvajali titule i ono sto navijaci traze, niko na stadion nece dolazit zbog Istoka.
Napravis Istok, dovodis kao sad Hervasa, Husica, Bevaba i ostale vedete, budes pet na tabeli, stadion ce biti prazan.
Mamic je prvo ulozio u igracki kadar, borio se za trofeje i evropu, pa tek poslije renovirao Maksimir da moze igrati grupnu fazu. Al je on to uradio kad je izborio Ligu Prvaka.
Hajd ti prvo završi školu pa dođi da komentarišeš.....Čuj "poDpisujem"....
Ma Dinamo na stranu, ali sve ima svoje prednosti. Zeljo moze napraviti tim koji ce biti konkurentan u BiH, koji ce svake sezone uzeti po jedan trofej, ali nije realno da Zeljo napravi tim koji ce tako brzo biti konkurentan u Europi i s kojim ce zaraditi pare koje je npr. zaradio taj Dinamo ili koje je zaradio BATE Borisov koji je stadion napravio od UEFA nagrada. Taj BATE je pravi primjer, ali de ti u BiH sastavi tim koji ce uci u grupe LP i donijeti novce za stadion. Toga su svjesni i u upravi i Zeljeznicara pa se onda sad radi na infrastrukturi, jer infrastruktura ostaje, traje, a uspjeh dodje ove godine i sljedece je samo slovo na papiru i trofej u vitrini, ne budi ti neku veliku srecu. Zato je bolje malo se strpiti oko tih rezultata i dobiti nesto sto ostaje, dobiti stadion, a rezultati ce doci kasnije, a i proci ce.amazon je napisao/la: Svako ima pravo na svoje vidjenje oko Dinama. Medjutim ovdje govorim o tome da je bitnije napraviti dobar tim za evrope a onda renovirat stadion.
Fino je Ivica rekao da ljudi vjeruju u bajke, tako i vi isto. Nista nije pogrijesio, ne mislim ma tebe, tebe sam samo citirao.
Da ali onda mora se rijesit skupih igraca i stranaca oslonit se na domace igrace i novac preusmjerit u izgradnju infrastrukture a ne preko nesretnog slovenca obecat tituluSignore je napisao/la:Ma Dinamo na stranu, ali sve ima svoje prednosti. Zeljo moze napraviti tim koji ce biti konkurentan u BiH, koji ce svake sezone uzeti po jedan trofej, ali nije realno da Zeljo napravi tim koji ce tako brzo biti konkurentan u Europi i s kojim ce zaraditi pare koje je npr. zaradio taj Dinamo ili koje je zaradio BATE Borisov koji je stadion napravio od UEFA nagrada. Taj BATE je pravi primjer, ali de ti u BiH sastavi tim koji ce uci u grupe LP i donijeti novce za stadion. Toga su svjesni i u upravi i Zeljeznicara pa se onda sad radi na infrastrukturi, jer infrastruktura ostaje, traje, a uspjeh dodje ove godine i sljedece je samo slovo na papiru i trofej u vitrini, ne budi ti neku veliku srecu. Zato je bolje malo se strpiti oko tih rezultata i dobiti nesto sto ostaje, dobiti stadion, a rezultati ce doci kasnije, a i proci ce.amazon je napisao/la: Svako ima pravo na svoje vidjenje oko Dinama. Medjutim ovdje govorim o tome da je bitnije napraviti dobar tim za evrope a onda renovirat stadion.
Fino je Ivica rekao da ljudi vjeruju u bajke, tako i vi isto. Nista nije pogrijesio, ne mislim ma tebe, tebe sam samo citirao.
To je u teoriji sve lagano kako ti pricas. Ovdje je stvar sto njima stadion nije bio prioritet kako ti kazes. Oni su sve ucinili da naprave dobar tim, nisu namjerno isli u greske i ja to nisam nikad rekao, ali oni ne znaju. Oni blage nemaju o sportu, a mi smo fudbalski tim. Nije ovdje problem ni tribini, napravit ce je, problem je sto oni svoj nerad prikrivaju nekom tribinom a ni nju jos nisu poceli praviti. I kad je naprave ako ne izborimo evropu dzaba sve. To se potencira ovdje, al ljudi su ograniceni da to shvate izgleda.Signore je napisao/la:Ma Dinamo na stranu, ali sve ima svoje prednosti. Zeljo moze napraviti tim koji ce biti konkurentan u BiH, koji ce svake sezone uzeti po jedan trofej, ali nije realno da Zeljo napravi tim koji ce tako brzo biti konkurentan u Europi i s kojim ce zaraditi pare koje je npr. zaradio taj Dinamo ili koje je zaradio BATE Borisov koji je stadion napravio od UEFA nagrada. Taj BATE je pravi primjer, ali de ti u BiH sastavi tim koji ce uci u grupe LP i donijeti novce za stadion. Toga su svjesni i u upravi i Zeljeznicara pa se onda sad radi na infrastrukturi, jer infrastruktura ostaje, traje, a uspjeh dodje ove godine i sljedece je samo slovo na papiru i trofej u vitrini, ne budi ti neku veliku srecu. Zato je bolje malo se strpiti oko tih rezultata i dobiti nesto sto ostaje, dobiti stadion, a rezultati ce doci kasnije, a i proci ce.amazon je napisao/la: Svako ima pravo na svoje vidjenje oko Dinama. Medjutim ovdje govorim o tome da je bitnije napraviti dobar tim za evrope a onda renovirat stadion.
A to je sad vec druga stvar sto su oni za (mozda) manje novaca mogli sloziti jednak tim koji ce biti peti i onda taj visak uloziti u stadion. Kazem mozda jer ne znam kolike cu place i koliko je uopce ulozeno u ovaj tim, ali po imenima igraca sigurno nije malo. Ja sam samo zelio reci da nema smisla pljuvati stadion, tu akciju treba podrzati, ali vjerujem da se na sportskom planu moglo malo drugacije i pametnije.amazon je napisao/la:
To je u teoriji sve lagano kako ti pricas. Ovdje je stvar sto njima stadion nije bio prioritet kako ti kazes. Oni su sve ucinili da naprave dobar tim, nisu namjerno isli u greske i ja to nisam nikad rekao, ali oni ne znaju. Oni blage nemaju o sportu, a mi smo fudbalski tim. Nije ovdje problem ni tribini, napravit ce je, problem je sto oni svoj nerad prikrivaju nekom tribinom a ni nju jos nisu poceli praviti. I kad je naprave ako ne izborimo evropu dzaba sve. To se potencira ovdje, al ljudi su ograniceni da to shvate izgleda.
Oni od pocetka se nesto hvale, Mi ovo, Mi ono, Mi smo najposteniji, a ustvari pojma nemaju o fudbalu. Samo pogledas nas skor, gol razliku, ko nas pobjeduje i od koga strepimo.
Ovdje je fazon samo da pises za upravu a sto je Zeljo 5, ma bice dobro polako, 2019 god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.