FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva je procedura za gostovanje u Zenici, može li ko sa strane doći na sjever?
Uvijek bude toga i uopće nema prepreka da uđeš s ostatkom. Tako sam barem viđao dosad.BelminM23 je napisao/la:Kakva je procedura za gostovanje u Zenici, može li ko sa strane doći na sjever?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Idi među domaće kao Pantelija, PB, Duska i ja! Pa pazi da se ne izdaš..High je napisao/la:Uvijek bude toga i uopće nema prepreka da uđeš s ostatkom. Tako sam barem viđao dosad.BelminM23 je napisao/la:Kakva je procedura za gostovanje u Zenici, može li ko sa strane doći na sjever?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta se imaš izdat, nema 200 njihovih.joker90 je napisao/la:Idi među domaće kao Pantelija, PB, Duska i ja! Pa pazi da se ne izdaš..High je napisao/la:Uvijek bude toga i uopće nema prepreka da uđeš s ostatkom. Tako sam barem viđao dosad.BelminM23 je napisao/la:Kakva je procedura za gostovanje u Zenici, može li ko sa strane doći na sjever?

Nekako najrealnije mi je da u BL i Zenicu odem na gostovanje. Daleko Sarajevo, a i skupo.
Sve su prilike ako bude dobra situacija (do utakmice) u BL na gostovanje, lagano na zapad i uživancija.

Je li bio ko u Modriči, onaj put kad su nas drotovi petero po petero puštali da idemo nasuti vodu? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
''U sridu'' !!! Taj je vise puta trazio da se obave testovi, da se pokaze koliko je aligatorov guzni haver spreman, no nasi su bili ''pametni'' pa odbili. I tada su i on i tadasnji kondicioni rekli da od Saida nema nista...Pantelija je napisao/la:Nisu za saida krivi doktori jer njemu nije ništa.koljenu
Problem kod saida je uprava tadašnja jer.nije tražila da prodje.fizičko testiranje, trčanje, promjena pravca, duela....
To je.jedan čovjek.tražio iz kluba, radio kao skaut, i više ne radi a mogao nam.spasiti 100 ooo +
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Gledaj grba, dočekajmo šampiona zajedno.
Imam i sliku sa utakmice, neki portal slikao, Stojčev, Travančić i na tribini budućnost FK Željeničara iz Sarajeva i ja.

Neki dan dok sam se prisjećao Ikandea, iskopao iz arhive.

Imaš li kakvih karti sa koncerata Sabahudine Saše?BelminM23 je napisao/la:
Gledaj grba, dočekajmo šampiona zajedno.
Imam i sliku sa utakmice, neki portal slikao, Stojčev, Travančić i na tribini budućnost FK Željeničara iz Sarajeva i ja.
Neki dan dok sam se prisjećao Ikandea, iskopao iz arhive.

Biti će, ako Bog da.
Sestra je bila prošle godine, pa kuka što nije dobila kartu za čuvanje, ono cijelu odmah uzmu.

Slabo posjećujem nastupe pjevača, ali njega ću ispoštovati.
Mislim da sam postao dosadan pratiocima, svako veče na instagram objavim neku numeru Sabahudina Saše Kovačevića, naravno dole moram ubaciti njegovo pravo ime, da ljudi ne žive u neznanju, kakav Aleksandar i Saša pobogu...
Karte koje skupljam su uglavnom sa Bilinog polja.

Gledam pisu u avazu, ak se ne varam da je Cala rekao, kao da su 5 igraca bivsi, medju tih 5 je i Said, da li je to istina? Il se samo radi na tome da buee bivsi? 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa rekao je Ilievski da ce smanjiti primanja ili ide promjena sredine. Trebala bi doci jos 3 igraca po novinarima a ja se nadam da je jedan od tih Petrak.Zagor je napisao/la:Gledam pisu u avazu, ak se ne varam da je Cala rekao, kao da su 5 igraca bivsi, medju tih 5 je i Said, da li je to istina? Il se samo radi na tome da buee bivsi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Znaci napadac, vezni i odbrambeni?
Ko li bi mogao spadati u ta 3, najvise se spominju Petrak, Mehmedovic i Obradovic. S ta 3 igraca uz malo srece u zrijebu ja bi vjerovao cak u iskorak u evropi, dupla kruna uopste ne bi bila upitna, posebno kad vidim da nasi glavni konkurenti nemaju 11 igraca sveukupno da posalju na teren.

Ko li bi mogao spadati u ta 3, najvise se spominju Petrak, Mehmedovic i Obradovic. S ta 3 igraca uz malo srece u zrijebu ja bi vjerovao cak u iskorak u evropi, dupla kruna uopste ne bi bila upitna, posebno kad vidim da nasi glavni konkurenti nemaju 11 igraca sveukupno da posalju na teren.
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Anketa je rekla svoje.
I feel good, tanannans,. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ove sezone je titula neminovna. Sampion se rasuo u komadice, komsinice isto tako ali se koprcaju i sklapaju nekakav tim, ne bi trebali da nam budu problem ako mi budemo takvi da ne gubimo kuci bodove od krupe i radnika...
hajde danas nek nam zapisti Zijooooo

hajde danas nek nam zapisti Zijooooo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Citam i ne vjerujemElCartel11 je napisao/la:Sa NIKE-a na Lescon

A isti ti forumasi su guzicu lizali dok nismo dobili Nike dresove.
Haad je svake godine ispostavljap nove dresove, pa su vam smetali...
Ko ce vam ugoditi, ko tetke kakve..
Ma bezze supljiraju ljudi....Zip je napisao/la:Citam i ne vjerujemElCartel11 je napisao/la:Sa NIKE-a na Lescon![]()
A isti ti forumasi su guzicu lizali dok nismo dobili Nike dresove.
Haad je svake godine ispostavljap nove dresove, pa su vam smetali...
Ko ce vam ugoditi, ko tetke kakve..
Dresovi odlicni , oprema takodje, dobit ce i akademci isto, znalo se da je problem sa isporucivanjem....
Jbg jedan PSV fura dres sezonu i po, ali su imali dovoljno klikera da ugovore tako da uvijek jedan dres novi imaju svako pola godine...naizmjenice mjenjaju prvi/domaci, pa za pola godine na strani/gostujuci, pa za pola godine treci/evropski..pa onda opet prvi i tako ukrug.....tako da navijaci uvijek imaju jedan dres novi za izabrat....i ne konkurisu dresovi jedan sa drugim...
Ali to je vec visa skola marketinga i menadzmenta....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma šta fali dresovima, eno gledam ove top svjetske ekipe, promijene jednu liniju na dresu i to izbace kao novu garnituru. Ovi dresovi su dobri, msm ko je vidio kod kona nove dresove, pa 90% Manijaka kažu da su odron. Po meni nema potrebe mijenjat to svake godine, imaš fin dres i nek' stoji. Gledam skoro neku sliku s tekme Zrinjski - Velež tamo iz 01/02 ako se ne varam, kod Zrinje isti dresovi kao i danas, kao i svake godine, identičan dizajn.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hocel haris moci igrat prvu utakmicu u ligi evrope?
Zijo slabo nesto pisti. Kad petrak ordagic i napadac (Benko) bilo bi pisanje po sirocadi. Al ocuh izgleda zavrno cesmu
Zijo slabo nesto pisti. Kad petrak ordagic i napadac (Benko) bilo bi pisanje po sirocadi. Al ocuh izgleda zavrno cesmu
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Od trojice nabrojanih samo je Petrak realan.Pitar6785 je napisao/la:Hocel haris moci igrat prvu utakmicu u ligi evrope?

Za napadača bih bio zadovoljan samo Obradovićem iz lige, jedino je Lendrić bolji od njega al' neće on kod nas. Zato mislim da napadača treba tražit vani. Ovo sa Rahmanovićem i Slovenijom nije loše, liga im je dosta kvalitetnija pa bismo mogli od njih dovest nekog kome ističe ugovor. Vjerujem da bi neko iz Zavrča ili Domžala pristao igrat za nas za solidnu platu (ne pretjeranu).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cvijanovic je.slobodan.tj dobio papire.jer.je.ekipa.izbačena iz.lige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli