Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Tekashi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Tekashi » 13 jan 2024, 19:34

Nestvarno losa utakmica. Nemam rijeci

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jan 2024, 19:36

Rimes87 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:34
DamirT je napisao/la:
13 jan 2024, 19:32
galia95 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:30
Bilal Šuman je doktor nauka za ove trenere što su došli poslije njega. Na kraju krajeva, i sam Irfan Smajlagić je igrao za Hrvatsku, yebe se svima njima iskreno za Bosnu i Hercegovinu. Ista situacija kao i u fudbalskoj reprezentaciji, imaš 3-4 igrača koji ginu za svoju domovinu, ovo sve ostalo teška kurcobolja.

P.S. postoji li ovdje ikakva moderacija da riješi ovog smrada provokatorskog?
100% istina za Bilala. Covjek bio sve zivo u reprezentaciji. Cak smo i pod Obrvanom licili koliko toliko na nesto. Pipe veze s vezom nema.
Otpustit ga odmah nek Terzic vodi ko igrac, **** ga nemamo nista izgubit.
+1. Terza vodio time out protiv Svedske. Pipe isto tele gledao. Nek se covjek kali, od ovog sad ne moze biti gori.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 jan 2024, 19:36

Rimes87 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
galia95 je napisao/la:
Bilal Šuman je doktor nauka za ove trenere što su došli poslije njega. Na kraju krajeva, i sam Irfan Smajlagić je igrao za Hrvatsku, yebe se svima njima iskreno za Bosnu i Hercegovinu. Ista situacija kao i u fudbalskoj reprezentaciji, imaš 3-4 igrača koji ginu za svoju domovinu, ovo sve ostalo teška kurcobolja.

100% istina za Bilala. Covjek bio sve zivo u reprezentaciji. Cak smo i pod Obrvanom licili koliko toliko na nesto. Pipe veze s vezom nema.
Svakako ovo sto sam gledao vise Terzic prica na timeout nego trener, Terzic dize malo igrace a onda ovaj spusta
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 13 jan 2024, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 jan 2024, 19:36

DamirT je napisao/la:
galia95 je napisao/la:

Čovjek igračima plaćao karte za autobus kako bismo mogli uopšte otputovati na utakmice. Bolje smo i ozbiljnije izgledali kada je situacija u rukometnom savezu bila duplo gora i maltene pred gašenjem. Ovo večeras je bruka i sramota! Ako imaju imalo obraza, neka se oproste svi redom čim se završi ovo prvenstvo. FUJ!

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 13 jan 2024, 19:37

Vratiti Prcea da bude trener-igrac, moze odigrati 15 min i zabiti koji gol.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 13 jan 2024, 19:38

Posljednja scena na utakmici može našim balvanima biti tema za analizu, Ten Velde pri uručenju nagrade za igrača itakmice skida trenerku i ostaje u dresu reprezentacije da se vidi zastava zemlje koju prezentuje. Afetim momčino!!
Kad mi budemo imali takav odnos prema dresu možemo se nadati nekom rezultatu, ovako smo qarine prosječne.

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 13 jan 2024, 19:40

TEORETSKI I MATEMATICKI je nemoguce da te nijedna ona frljoka ne pogodi ili da je odbranis. Takav golman je na terenu citavo vrijeme.

Holandjani nisu ni zategli da opale po golu, ovaj se vec namjestio i ukocio. Refleks ko mrtvac. Bas tesko zabit takvom majmunu.

Bijednik Smajlagic ne zove NIJEDAN timeout da razjebe momentum i gleda ko tele dok mu se repka na terenu raspada a ovima sve zivo ulazi.

Najveci krivac za ovaj debakl. Igraci odigrali koliko znaju. Hadzic, Hamidovic, Davidovic, Panic💪
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 13 jan 2024, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 13 jan 2024, 19:41

costacurta08 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:38
Posljednja scena na utakmici može našim balvanima biti tema za analizu, Ten Velde pri uručenju nagrade za igrača itakmice skida trenerku i ostaje u dresu reprezentacije da se vidi zastava zemlje koju prezentuje. Afetim momčino!!
Kad mi budemo imali takav odnos prema dresu možemo se nadati nekom rezultatu, ovako smo qarine prosječne.
Da, uvijek su nam puna usta priče o patriotizmu, a sportiste boli kur.ac. Evo glavu dajem da će večeras svi spavati ko bebe večeras, jedini za kojeg vjerujem da je srcem tu je Terzić ali je i on garant oguglao nakon toliko godina razočarenja.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 19:43

DamirT je napisao/la:
13 jan 2024, 19:36
Rimes87 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

+1. Terza vodio time out protiv Svedske. Pipe isto tele gledao. Nek se covjek kali, od ovog sad ne moze biti gori.
I šta dalje ? Ja vam trubim da država mora više ulagati u sport , vi mene ismijavate ... Ko plaća selektora Holandije , ko ga je doveo ?
Eto primjera .

Je li vama slučajnost kada smo kantali Njemačku sa 10 razlike i liga kakva je tada bila ? Kakvi su timovi bili Izviđać i Bosna ?
Pogledajte i ostale reprezentacije , sve raspadi sistema .

Jedino košarka koliko toliko se drži , ne znam kako i tu nam je liga u qrcu ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 jan 2024, 19:44

JohnCleese je napisao/la:
13 jan 2024, 19:33
Sve nade polažem u Sejlu Zonic i Zvezde Granda :bih:
Đula iz Cazina..bit će tijesno,bit će 2:1..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jan 2024, 19:46

VensanKasel je napisao/la:
13 jan 2024, 19:43
DamirT je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

I šta dalje ? Ja vam trubim da država mora više ulagati u sport , vi mene ismijavate ... Ko plaća selektora Holandije , ko ga je doveo ?
Eto primjera .

Je li vama slučajnost kada smo kantali Njemačku sa 10 razlike i liga kakva je tada bila ? Kakvi su timovi bili Izviđać i Bosna ?

Posto ocigledno nece nikad ulagati u sport kod nas, nek makar dovedu nekog kao Terza ili Suman. Da zagalami na njih, popickara ih sve redom za losu igru. Kod nas samo funkcionise galama i psovke. To ti najbolje znas sa Obradovicem u Partizanu. Da je bio neki stranac, kurko bi okrenuli -21 sinoc. Zalaganje i volju ti niko ne moze uzeti. Ovi dosli rekreativno odraditi ovo i hajmo kuci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 13 jan 2024, 19:46

Rimes87 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
galia95 je napisao/la:

Ako bi ovaj sa pobjedom preživio potpisujem poraz

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 13 jan 2024, 19:47

Ne ide to tako lako kao sto ti mislis. To su decenije rada sa djecom,kako kroz skolu,porodicu,tako i razne sportske kolektive. Ne ide to sa ovom politikom koju ovaj narod sam prema sebi vodi,politikom bolje da nema niko nego moj komsija da ima. Mrzimo sve oko sebe,unistili bismo sve i svakog samo da "ja" Imam. Pa pogledaj sve sportske kolektive u drzavi; je li ikad iko rekao: " ljudi ja to ne znam, ne mogu,nisam kapacitet ili nisam sposoban"? Sve znamo,sve mozemo,samo da mi dobijemo svoje. Pogledaj Fk Slobodu: ljudi ne odustaju sa unistavanjem kluba iako znaju da nemaju pojma kako se vodi klub,ali ko ce od bosnjaka priznati da je neko drugi bolji od njega i da neko drugi mozda vise zasluzuje neku poziciju? Sve nam je: ajde ba moze to i tako,bilo kako,samo nek se uradi. Zato nam stanje u drustvu i u sportu jeste tako kakvo je.

EastwichTown
Kontakt:

Post Postao/la EastwichTown » 13 jan 2024, 19:48

Smajlagiću dati otkaz , od svih ovih ostaviti Faljića i Haruna Hodžića + priključiti momke iz kadetske reprezentacije i dati im da igraju kvalifikacije 3-4 godine , po mogućnosti da se ne kvalifikujemo taj period , jedino taj pristup bi bio ispravan i jedino tako bi mogli imati reprezentaciju koja igra moderan rukomet kao Holandija ili kao Farska Ostrva koja imaju samo 50000 stanovnika , a ladno bi nas sada dobili 10-15 razlike ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 19:52

DamirT je napisao/la:
13 jan 2024, 19:46
VensanKasel je napisao/la:
13 jan 2024, 19:43
DamirT je napisao/la:

Eto primjera .

Posto ocigledno nece nikad ulagati u sport kod nas, nek makar dovedu nekog kao Terza ili Suman. Da zagalami na njih, popickara ih sve redom za losu igru. Kod nas samo funkcionise galama i psovke. To ti najbolje znas sa Obradovicem u Partizanu. Da je bio neki stranac, kurko bi okrenuli -21 sinoc. Zalaganje i volju ti niko ne moze uzeti. Ovi dosli rekreativno odraditi ovo i hajmo kuci.
Tu se slažemo , ali treba i znanja . Protiv Švedske je bila tuča , borba i samo zahvaljujući Hercegu i njegovim debilizmima smo 9 razlike izgubili . Večeras ništa , yebi ga ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 19:55

napapijri1987 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:47
Ne ide to tako lako kao sto ti mislis. To su decenije rada sa djecom,kako kroz skolu,porodicu,tako i razne sportske kolektive. Ne ide to sa ovom politikom koju ovaj narod sam prema sebi vodi,politikom bolje da nema niko nego moj komsija da ima. Mrzimo sve oko sebe,unistili bismo sve i svakog samo da "ja" Imam. Pa pogledaj sve sportske kolektive u drzavi; je li ikad iko rekao: " ljudi ja to ne znam, ne mogu,nisam kapacitet ili nisam sposoban"? Sve znamo,sve mozemo,samo da mi dobijemo svoje. Pogledaj Fk Slobodu: ljudi ne odustaju sa unistavanjem kluba iako znaju da nemaju pojma kako se vodi klub,ali ko ce od bosnjaka priznati da je neko drugi bolji od njega i da neko drugi mozda vise zasluzuje neku poziciju? Sve nam je: ajde ba moze to i tako,bilo kako,samo nek se uradi. Zato nam stanje u drustvu i u sportu jeste tako kakvo je.
Pa ti preksinoć na moju objavu da je država kriva kažeš da nije ? Kako sad ovaj post ?

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 jan 2024, 20:00

Spahic98 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:33
:salut:

slika
Legenda, hvala mu za sve! :bih:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jan 2024, 20:07

Nije problem 99% igrača nema apsolutno nikakav kvalitet, takvi su se rodili, nažalost nemamo boljih. Selektor je rinaka, al okej ne možemo nikog boljeg dovest.

Problem je, uz totalnu kurcobolju, ovo. Ni t od timskih osobina. Stani pred novinare, ne pljuj saigrače i selektora, to je tvoj tim klošaru. I ti si dio ekipe koja je priredila blamažu, da si 100 puta Burić ne možeš se ovako ponašat.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 13 jan 2024, 20:09

Selektor Nizozemske se smijao poslije gola njegove reprezentacije protiv Bosne i Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.