bodi123 je napisao/la:Delinjo očekujem tvoju stručnu analizu sutrašnjeg finala, kojim to segmentima Marin može nauditi Federeru, kakvu bi mu ti taktiku poželio a kakvu Federeru, jel naučio šta Roger iz onog prošlogodišnjeg četvrtfinala i onog finala US Opena
rado cu ti odgovoriti prijatelju ....ti si brat za tebe uvijek imam vremena nije frka ....
ovako Marin moze nauditi Federeru u sljedecim uslovima: 1.Da Federer dobije u subotu preko dana vertigo(vrtoglavica latinski izraz) , i ne bude mogao stajati na nogama jer ga jednostavno "nosa" ....
2.Da Federer ne daj Boze slomi nogu i ruku kad krene sa Mirkom na rucak subotu poslije podne pu pu ...(kazem ruku i nogu iu kombinaciji ne daj Boze zato sto kad bi samo noga bila slomljena i to bi bilo dovoljno da dobije Cilica )
3.Da Federer izgubi pamcenje i zaboravi da je teniser i da je igrao tenis (ne daj Boze takodjer pu pu ) pa bi ga kao morali usmjeriti na glavni teren i upaliti mu navigaciju i objasniti zasto je zapravo tu ...
4.Marin takodjer moze nauditi Federeru da ubaci 87 as udaraca, a Federer da ima procenat prvog servisa 0,43 % .
eh prvi dio sam ti objasnio i elaborirao pa cu rado preci na drugi dio tj drugo tvoje pitanje ...kakvu bi taktiku pozelio Marinu ..ovako :
Taktika koja Marinu moze donijet i uspijeh je ta da koliko je cim se probudi,zovne te sto utjeruju ili istjeriju magiju,bacaju kletve i to ...i da mu pokusa neke sihire staviti ,i onda da Boga moli da Federeru se desi neka gore navedena stavka ,jednostavno jedina taktika koja mu moze koristiti je ta da zamoli Boga da Federer sve zivo zakuca u mrezu ili izbaci u aut ...i tako ce ako nista osvojiti neki set...(neces vjerovati prvi koji bi najveci svih vremena izgubio na WB...zvuci impresivno a ? ...
eh tvoja zadnja stavka ...jel Roger nesto naucio ....pa koliko se sjecam Marin je od povrijedjenog i covjeka,koji je u tom periodu bio vise za kolica nazalost a ne za tenisa, uspio izgubiti neces vjerovati..ledja koljeno u kombinaciji(pogledati kombinacije gore ) ...sto se tice finala US OPENA....pa @bodi dragi ti bar navijas za manji sarajevski klub....znas kako je kad ZELJO osvoji 5 titula pa Sarajevo jednu i sve tako u krug....i kako ne mozes titule Sarajeva nazvati kontinuitetom i rezultatom vec nekim ekscesom i izuzetkom,tako mozes i Marinovu pobjedu nad babukom(jednu od milion) takodjer smatrati izuzetkom a ne pravilom....
nadam se da sam koliko toliko uspio da ti docaram neke stvari,izvinjavam se drugima sto moraju citati ovo ali sta cu sa tobom ne moze drugacije prijatelju pa sam morao korak po korak ,opsirno da shvatis...ipak si ti pitar
i salim se naravno i pitari su ljudi ima ih finih i normalnih