@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?joker90 je napisao/la:Vratite nam onog @Besic, evo vam lažni šejh!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?joker90 je napisao/la:Vratite nam onog @Besic, evo vam lažni šejh!
A ne bi, normala je Evander, samo što ga većina ovdje istetovirala kao ublehu i onda je8i ga krenu vrijeđanja na prvu, a kratak je fitilj.FrancescoTotti je napisao/la:Idemo izglasat novog moderatora, ja predlazem evandera!
Za sedmicu dana bi svi izvrsili samoubistvo zbog depre i negative
Gledaj ga jest prop'o k'o dušek.joker90 je napisao/la:Popit će još koju da nakupi urina, a onda dolazi da popiša hejtere i pokaže saidovcima šta je prava desetka!![]()
Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Dobro si spomenuo ono sa Sejfudinom. Je li se tad iko žalio? Hipokrizija klasična.skoroalen je napisao/la: Ma @High se malo zayebaje a nekom smeta. Iako sam i ja musliman, smatram da nema ništa loše u tom milostivi, fakat ime Rahman ima to značenje i normala je. Ako ćemo već bit' cjepidlake, nisu u redu ni one slike Merse u liku Isusa s početka sezone. Al' već smo ušli u offtopicdaj Bože da nas ovaj Rahmanović obraduje.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Nije tačno. Ima još jedan Saidovac. Čak nas je danas napomenuo na to.joker90 je napisao/la:Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Bordo-bijeli saffkoalem je napisao/la:Grob te **** kakve su ovo rasprave, đe sam doš'o
Odustao je i on od parazita, ali neće iz inata da prizna grešku! Samo da mi Sajkaču spakujemo i pošaljemo u Slogu, pa nek tamo piša hejtere i takmiči se s Azmirom u kilaži.PitarBordo je napisao/la:Nije tačno. Ima još jedan Saidovac. Čak nas je danas napomenuo na to.joker90 je napisao/la:Jedina pozitivna strana toga što smo kup ispušili! Još da je dočekati da mu leđa vidimo, a da nas ne odere pri raskidu ko levate.BelminM23 je napisao/la:Posljednji saidovac je umro u Širokom Brijegu, a nije ih malo bilo.
Alejkumu selam, momci!joker90 je napisao/la:@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?joker90 je napisao/la:Vratite nam onog @Besic, evo vam lažni šejh!Pozz za njega ako je još živ!
Otišao sam na saff.ba i našao recept za kamilu.Zagor je napisao/la:Bordo-bijeli saffkoalem je napisao/la:Grob te **** kakve su ovo rasprave, đe sam doš'o![]()
BitiSrcemVezan je napisao/la:Alejkumu selam, momci!joker90 je napisao/la:@BitiSrcemVezanPitarBordo je napisao/la:
Kako se zvade onaj drugi što je gotivio Amera Bekića ko aligator Saida?Pozz za njega ako je još živ!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Chony533, Google Adsense [Bot], mire971, Tatamata1946 i 24 gosta.