anel81m je napisao/la:Iskreno, nisu ništa pokazali od kad su došli u Velež, ni jedan ni drugi.Pružena im je prilika u pripremnim i prva 3 kola i bili su loši skroz.Nama fali još po jedan dobar igrač u svakoj liniji da bi se borili za Evropu a najviše dobra desteka, tipa Misimović.vfcmostar je napisao/la:Velez ima dobre igrace ali nazalost veoma loseg trenera ili trenera kome se naredi ko mora igrati.Drugog objasnjenja nema za potez da Ramovic i Jusubasic sjede na klupi i nikada ne igraju zajedno,a tako su najkorisniji.
Amele, ja bi se ovdje ipak slozio sa VfcMostarom. Malo je cudno kako to da Jusufbasic i Ramovic, koji glase za provjerena imena u PLBiHu, ne igraju zajedno. Zar stvarno Okic i Cemalovic mogu igrati pored njih dvojice - ali realno? To sto su oni igrali skupa par puta po 15-20 minuta u pripremnim tekmama (gdje je bilo 20 izmjena) nemoze biti mjerilo niti je dovoljno vremena nit da se uigraju a niti da pokazu kako igraju zajedno.
Ja se iskreno nadam da ce Ramovic i Jusufbasic poceti igrat zajedno bar 4-5 utakmica, da vidimo na cemu smo s njima. Ako se to ne desi, onda cemu ona prica o "velikim pojacanjima" ljetos - ako ne igraju ta pojacanja, onda se Velez nije pojacao, nego nastavio igrati sa propalim igrackim kadrom samo troseci novac na igrace koji sjede na klupi.
Po meni su i jedan i drugi za prvih 11, i nije mi jasno kad bilo ko igra umjesto njih dvojice.