BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Damir u 1.kolu ide na Mareka Michalicku (242.), u 2.kolu na Panfila (271.) a u 1/4 finalu na Gigounona (188.) Ovdje se polufinale (minimum) namece kao imperativ gdje bi vjerovatno igrao protiv De Bakkera ili Kamkea.
Poslije odlicne turneje u Tunisu i nakon 2 ili 3 sedmice odmora Jelena Simic igra kvale turnira u Francuskoj ($100,000). Za par minuta pocinje mec 1.kola protiv domace teniserke Laure Thorpe (1237.) Napokon je i ona presla na jace turnire, ovdje se nadam bar ulasku u MD, sve preko toga bi bio bonus. Sretno Jelena!
Poslije odlicne turneje u Tunisu i nakon 2 ili 3 sedmice odmora Jelena Simic igra kvale turnira u Francuskoj ($100,000). Za par minuta pocinje mec 1.kola protiv domace teniserke Laure Thorpe (1237.) Napokon je i ona presla na jace turnire, ovdje se nadam bar ulasku u MD, sve preko toga bi bio bonus. Sretno Jelena!
Mora biti lagan, ovaj je čitavu sezonu lutao po futuresima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onaj prosli je 11 godina lutao po kafanama pa ga pobijedi 

I De baaker kao i kamke ne bi smjeli biti problem za Dzumija, mrtvi prosjek toura, kad je tomo mogo dobiti holandjanina onda bi ga Dzumi trebao unakazati najblaze receno. Stvarmo bi bilo steta ne iskoristiti priliku i uzet 80 bodova
kako bi pred dvoranski hard usao rastereceno

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U Genovi Brkić na Basilashvilija, a Šetkić na kvalifikanta
Gladan je i on sigurno pobjeda, nije pobijedio mjesecima, idemo po titulu
Damir kad igra lose moze ga svak na touru pobjediti.
-
- Kontakt:
Jelena Simic ispala u 1.kolu kvala od 3x slabije rangirane teniserke. SRAMOTA!
Gledam ovaj zdrijeb i prijavljene igrace na turniru u Alphenu,ako Dzumi imalo bude motivisan,ovdje ne vidim igraca koji bi mu mogao i zaprijetiti ozbiljnije,mislim da je pravo vrijeme da se doda jedan celendzer u kolekciju.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bi igrao kao protiv Tomića, ovo će 100% osvojit. Prva dva kola mora proći bez i najmanjih problema. Jedino bi mu malo problema trebali napravit Kamke ili de Bakker.alex1991 je napisao/la:Gledam ovaj zdrijeb i prijavljene igrace na turniru u Alphenu,ako Dzumi imalo bude motivisan,ovdje ne vidim igraca koji bi mu mogao i zaprijetiti ozbiljnije,mislim da je pravo vrijeme da se doda jedan celendzer u kolekciju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma sve je do njega,ako udje u turnir kako zna i umije i De bakker,i Kamke i njima slicni ce sakupljati gemove,a ako bude nemotivisan ne treba se iznenaditi ni porazu od Mihalcike.
Mislim da je prvi put prvi nositelj nekog celendzera pa red bi bio da to pokaze i na terenu.
Tomo ima tezak zadatak u Genovi protiv nadarenog Gruzijca i sve osim poraza bilo bi ogromno iznenadenje.
Mislim da je prvi put prvi nositelj nekog celendzera pa red bi bio da to pokaze i na terenu.

Tomo ima tezak zadatak u Genovi protiv nadarenog Gruzijca i sve osim poraza bilo bi ogromno iznenadenje.
Izgleda da bi Tomo mogao do tog ogromnog iznenadenja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravooo. Pobjeda. 6-2 4-6 6-4, servirao je za meč ali je izgubio servis ali onda uzima break sa nulom. Veliko iznenađenje.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko bi reko cuda da se dese pa da Tomo nekog s terena iz Top 100 raznese!? 

- el-fighter
- Kontakt:
Bravo za Tomu, veliko iznenadjenje je napravio. Idemo dalje! 
Setkic ima break prednosti protiv Saeza u prvom setu, 3-2 i Aldin na servisu.

Setkic ima break prednosti protiv Saeza u prvom setu, 3-2 i Aldin na servisu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bravoo Tomo,stvarno su nasi igraci nepredvidivi,da je to cudoo
Sledece kolo ga ceka mec vjerovatno sa nezgodnim Pavlasekom,ali poslije ove pobjede danas sve je moguce
A inace turnir u Genovi obiluje sjajnim igracima,Almagro,Ramos,Hasse,Lajovic,Lorenzi,tako da ovdje i nema laganog protivnika.

Sledece kolo ga ceka mec vjerovatno sa nezgodnim Pavlasekom,ali poslije ove pobjede danas sve je moguce

A inace turnir u Genovi obiluje sjajnim igracima,Almagro,Ramos,Hasse,Lajovic,Lorenzi,tako da ovdje i nema laganog protivnika.
Jbg Tomo sad ako ne procepi nece nikad... I setkara nam dobija izgleda fin ppocetak dana ne mogu dalje pratit al nadam se da uzima do kraja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.