FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 feb 2022, 00:33

Chony533 je napisao/la:
05 feb 2022, 00:22
Sad bi bila sramota sa ovakvom ekipom iskreno ne pokazat se, a uveliko se pravi ekipa da se iduca sezona tek napadne maksimalno :opaopa:
Baš to je najveća prednost. Da su Mirvić i Kepčija čekali ljeto da krenu u akciju, samo bi bezveze izgubili vrijeme, a i potencijalnu Evropu. Svakako će sad biti nekih 7-10 dana pauze između finiša sezone i Evrope, tako da ti tu ništa ne možeš uraditi. Ovako su se bacili na posao odmah sad, tako da će se ekipa imati nekoliko mjeseci da se posloži. Ukoliko izborimo Evropu, odmah su ti veće šanse da nešto uradiš.

Na ljeto, fokus treba biti na rješavanju škarta u vidu Kanurića, Palića, Hebiba. Uz to, vidjeti šta će biti s Dalom, i Cmiljanićem. Najgore je što ugovore još dugo imaju Hebib, Krste, njih nikome ne možeš tušnuti. Ahmetović bi se mogao oprostiti.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 feb 2022, 00:37

Chony533 je napisao/la:
Sad bi bila sramota sa ovakvom ekipom iskreno ne pokazat se, a uveliko se pravi ekipa da se iduca sezona tek napadne maksimalno :opaopa:
Ma vidi, treba malo i istrpiti. Ne trebaju se glave skidate za sitnicu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2022, 00:39

GalileoGalilei je napisao/la:
05 feb 2022, 00:33
Chony533 je napisao/la:
Baš to je najveća prednost. Da su Mirvić i Kepčija čekali ljeto da krenu u akciju, samo bi bezveze izgubili vrijeme, a i potencijalnu Evropu. Svakako će sad biti nekih 7-10 dana pauze između finiša sezone i Evrope, tako da ti tu ništa ne možeš uraditi. Ovako su se bacili na posao odmah sad, tako da će se ekipa imati nekoliko mjeseci da se posloži. Ukoliko izborimo Evropu, odmah su ti veće šanse da nešto uradiš.

Na ljeto, fokus treba biti na rješavanju škarta u vidu Kanurića, Palića, Hebiba. Uz to, vidjeti šta će biti s Dalom, i Cmiljanićem. Najgore je što ugovore još dugo imaju Hebib, Krste, njih nikome ne možeš tušnuti. Ahmetović bi se mogao oprostiti.
Pisao sam vec prije, da se ekipa za Evropu (ako imas cilj napasti grupnu fazu) slaze vec na zimu a ne ljeti. Svaki igrač koji dodje u novi klub treba neko vrijeme, da se prilagodi.
Dodaj na to jos da mijenjaju grad i drzavu taj proces je duzi. I on dok se privikne na ekipu i novi ritam zivota prodje Evropa.

Ako je Avramovski stvarno završen onda bi ovo pomoje trebao biti jedan od najboljih prelaznih rokova, ako ne cak i najbolji.

A ako mi sa ovakvom trenutnom ekipom i atmosferom ne izborimo Evropu onda se serem na Englesku Premijer ligu, naša je kvalitet vise :urnebes:

Fali nam jos desno krilo daj tog Babatundeja :opaopa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 feb 2022, 00:49

Chony533 je napisao/la:

Ma ta Konferencijska liga nidje veze steta sto nismo u kvalama za LP al bice

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 05 feb 2022, 00:51

Koliko ono rekoste da košta PLUS paket? Imam već i člansku i dres, ali treba se nekako i dodatno zahvaliti za ovo što nam rade proteklih dana.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2022, 01:00

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
05 feb 2022, 00:51
Koliko ono rekoste da košta PLUS paket? Imam već i člansku i dres, ali treba se nekako i dodatno zahvaliti za ovo što nam rade proteklih dana.
89.90 i dosta je raje uzelo i taj paket,ovo kazem zbog zarade npr kad se na kraju racuna jel ovaj jedan clan uplati kao 4 +"obicna".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 feb 2022, 01:02

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
05 feb 2022, 00:51
90 KM.

PLUS
Uz paket Plus, budi BORDO i nosi BORDO! Osjećaj ponosa, ljubavi i odanosti - uz odabir ovog paketa spremni ste za nove nadolazeće utakmice!
- Paket plus sadrži: Bordo ili bijela članska kartica, dres ( boja po želji), stiker, maska FK Sarajevo u posebnom promo pakovanju.
- Cijena ovog paketa iznosi 89,90 KM.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 05 feb 2022, 01:04

A napadoste šefa kad reče da imamo na svakoj poziciji po 2 dobra igrača.
Jest šef namazan. :beba:

I opet nije kraj prelaznog :zzz:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 feb 2022, 01:10

Amra Silajdzic popisa zelju, kaze uclanila sam se u zelju radi privremenog muza, a ja volim FK SARAJEVO kaze samo da se zna.

NETREBA SE KRIT I STIDIT DA SE NAPISU SVA IMENA KOJA TREBA OTJERAT ASAP

KRSTE
AHMET
KANURIC
HEBIBOVIC
CMILJENIC
OREMUS
DUPOVAC
BODUL

NEKI SU DALI PUNO KAZEM DALI PROSLO VRIJEME AL SAD SU NAZALOST U MOJIM OCIMA MUZACI SISE KLUBA I KAD JE TO TAKO JA BI I HASETOVO IME NAPISO A NE KRSTINO AHMETOVO, jer klub vise volim od bilo kojeg igraca..

Mislim faka svakom igracu koji je ikad igrao u FK SARAJEVU OD 1946 al netreba se krit treba reci sto je cinjenica dojaci klubove sise koji nedaju nista vise klubu trebaju da idu i zdravo djaci

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 feb 2022, 01:14

SedrenikHz je napisao/la:
05 feb 2022, 01:04
A napadoste šefa kad reče da imamo na svakoj poziciji po 2 dobra igrača.
Jest šef namazan. :beba:

I opet nije kraj prelaznog :zzz:
Hahahahahaahahhah to ti je kad neko daje značaja basic izjavama koje se daju onako radi reda. To se radi svugdje u svijetu, tako da je to normalna pojava. Jedino kod nas se ljudi i dalje ibrete što trener ne govori imena, visinu plate, te koji dan i u koliko će biti predstavljanje.

Prošla su vremena Ibraka i Dine kad se mahalalo po Klubu, pa je random čoban na selu znao ko dolazi, a ko ide.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 feb 2022, 01:17

ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2022, 00:39
Chony533 je napisao/la:

Pisao sam vec prije, da se ekipa za Evropu (ako imas cilj napasti grupnu fazu) slaze vec na zimu a ne ljeti. Svaki igrač koji dodje u novi klub treba neko vrijeme, da se prilagodi.
Dodaj na to jos da mijenjaju grad i drzavu taj proces je duzi. I on dok se privikne na ekipu i novi ritam zivota prodje Evropa.

Ako je Avramovski stvarno završen onda bi ovo pomoje trebao biti jedan od najboljih prelaznih rokova, ako ne cak i najbolji.

A ako mi sa ovakvom trenutnom ekipom i atmosferom ne izborimo Evropu onda se serem na Englesku Premijer ligu, naša je kvalitet vise :urnebes:

Fali nam jos desno krilo daj tog Babatundeja :opaopa:
ma 'ta si ti pisao :kafa:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 feb 2022, 01:17

joker90 je napisao/la:
05 feb 2022, 00:21
Historicar je napisao/la:
05 feb 2022, 00:19
Nešto mi naumpade, kako bi Safet Sušić reagovao kad bi mu neko predložio da se učlani u klub.
Pitao bi "koji klub" Ili "pa vec sam clan Pariza". :mrgreen:
"Ne treba se zalijetat s tim clanstvom. Cuo sam nesta da imaju oko 3000 clanova? Haj fino. Necu se nikad uclanit, ne svidja mi se kako su postupili prema proslom treneru. Ti si momak zaluto ovdje kad me to pitas."
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 05 feb 2022, 01:19

Ja sam se uclanio prije 3 dana jos sam dvojicu navuko da se uclane,ljudi ukljucite se sve pokretno sto voli Sarajevo da nas bude sto vise . :opaopa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 feb 2022, 01:42

Proljećee zovee, al' behara nema ko nekadaa.. Miris sa Igmana, dušu mi opija u snovimaaaaaaaaaa...

Ubio se ko tenaa...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 feb 2022, 01:44

S kim ono danas igramo?

E pa jeb*t cemo im majku majcinu 😁
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 feb 2022, 03:26

Ne bih da se qurcim al mogli bi od oduce godine stavit clansku glat 50/100KM
Jbg jednom godisnje se uclanis nije svake hefte... a fin je to priliv!
Kad znas da se dobro u klubu radi vjerujem da niko ne bi zalio ni marke...
Nadam se da ce se odigrati sutra utakmica :D

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 05 feb 2022, 03:51

Nešto kontam, ako mlatnemo Leotara i Kmelju, napraviti opštu mobilizaciju, da zakucamo posjetu. Dolazi nam šampion Bosne i Hecegovine koji nam je dužnik. Napraviti hajc samo takav, što klub što mi preko društvenih mreža. Nabaciti jedno 10 000. Napraviti foru ko se učlani besplatna karta, bijeli članovi besplatan ulaz, podjeliti pet dresova na poluvremenu...
ORIGINAL 1987

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2022, 07:59

PeakyBlinders je napisao/la:
05 feb 2022, 03:51
Nešto kontam, ako mlatnemo Leotara i Kmelju, napraviti opštu mobilizaciju, da zakucamo posjetu. Dolazi nam šampion Bosne i Hecegovine koji nam je dužnik. Napraviti hajc samo takav, što klub što mi preko društvenih mreža. Nabaciti jedno 10 000. Napraviti foru ko se učlani besplatna karta, bijeli članovi besplatan ulaz, podjeliti pet dresova na poluvremenu...
7-8 hiljada ne bi bilo nerealno u tom slučaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 feb 2022, 08:10

MortemHz je napisao/la:
05 feb 2022, 07:59
PeakyBlinders je napisao/la:
05 feb 2022, 03:51
7-8 hiljada ne bi bilo nerealno u tom slučaju.
Mnogo dugova je ostalo od prošle sezone :kafa:
A tek zamislite da zrinja kiksa u prve tri pa se razlika spusti na 12-13 bodova :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2022, 09:32

Samo me interesuju komentari na zvanicnoj ako ne dobijemo prijateljsku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”