FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje mogu pogledati taj video kada su igraci otisli na jug poslje tekme. Hvala unaprijed
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Gdje mogu pogledati taj video kada su igraci otisli na jug poslje tekme. Hvala unaprijed
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jao zivim za tobistrikboy je napisao/la:Protiv Borca akcija na jugu JEDNA STOLICA - TRI NAVIJAČA!
Hvala igracima,upravi ali prije svega AMARU OSIMU na ovoj sezoni

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sad kad nam je titula sigurna , nekako mi zao Pitara sto nece igrati u Evropi
, imak su to nase komsije. 

× Plava krv ispod koze ×
1.FK Željezničar
LIGA PRVAKA
2.FK Borac
Euroliga
3.Široki Brijeg
Euroliga
4.Zrinjski/Sarajevo
Euroliga
Znam da idu uvijek tri u Europu,ali ima li neka caka ako finalitse kupa budu među prva tri na tabeli onda i četvrti ide u Europu

2.FK Borac

3.Široki Brijeg

4.Zrinjski/Sarajevo

Znam da idu uvijek tri u Europu,ali ima li neka caka ako finalitse kupa budu među prva tri na tabeli onda i četvrti ide u Europu

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- TheManiacs
- Kontakt:
Tuzno je biti navijac Sarajeva,
sto kuci sjedi i kraj TV-a zijeva,
i gleda Zelju iz mraka sobe svoje,
koje Evropa slavi ko heroje...

sto kuci sjedi i kraj TV-a zijeva,
i gleda Zelju iz mraka sobe svoje,
koje Evropa slavi ko heroje...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
da to je tacnoHamo je napisao/la:1.FK ŽeljezničarLIGA PRVAKA
2.FK BoracEuroliga
3.Široki BrijegEuroliga
4.Zrinjski/SarajevoEuroliga
![]()
kup je jedno mjesto u evropi a posto smo i mi i borac vec preko lige u evropi onda se dodaje jos jedan iz lige zato idu 4Hamo je napisao/la:1.FK ŽeljezničarLIGA PRVAKA
2.FK BoracEuroliga
3.Široki BrijegEuroliga
4.Zrinjski/SarajevoEuroliga
![]()
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
- Kontakt:
Papci su imali 2 zelje, da izbore evropu i da puste borcu zadnje kolo, tako da netrebaju biti razocarani jer mogu ostvariti polovican uspijeh, mogu pustiti borcu zadnje kolo, sto im ja od srca zelim
Zadnja izmjena: Admiral_TM87, dana/u 15 maj 2010, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Samo razvalili smo ove kitare pa u zadnjih 10minuta smo imali 4mrtve sanse:D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Mozda nije pravo vrijeme da pisem o tome, ali bih volio kad bi za iducu sezonu vratili pruge na dresove. Ne trebamo ostaviti iste dresove, treba nam novi dizajn, jer ce ih onda navijaci kupiti puno vise, i klub bi nesto zaradio. Tako veliki klubovi rade, sto Zeljo sigurno jest. Kod nas zarada od dresova nije nista posebno, ali koliko-toliko.
Meni se jako svidjaju novi dresovi Bayerna, mogli bi nesto ovako uraditi:

Naravno, umjesto crvene boje bi bila plava, i drugi sponzor.
Druga strana je kod njih jednobojna(crvena), a takvu je zamisljam i kod nas, dakle ona bi mogla ostati ista:

Zadnju godinu su u Zelji jako poradili na marketingu, nadam se da se i o necem ovakvom razmislja.
Meni se jako svidjaju novi dresovi Bayerna, mogli bi nesto ovako uraditi:

Naravno, umjesto crvene boje bi bila plava, i drugi sponzor.

Druga strana je kod njih jednobojna(crvena), a takvu je zamisljam i kod nas, dakle ona bi mogla ostati ista:
Zadnju godinu su u Zelji jako poradili na marketingu, nadam se da se i o necem ovakvom razmislja.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
pa oni nasi igraci ludi ko i mi....otisli na jug i pjevali sa onima u svecanoj lozi JER KADA MI....
ZA ZELJU SE NE NAVIJA ZELJO SE VOLI!!!!!!
hahah kako sam se ismijo kad sam to vidioumene zeljo je napisao/la:pa oni nasi igraci ludi ko i mi....otisli na jug i pjevali sa onima u svecanoj lozi JER KADA MI....

to su nasi momci

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Slijedece se godine obiljezava 1921. - 2011., pa bi nesto takvo bilo prejak marketinski fol. Pogledajte malo po katalogu Jome sta vam se svidja, pa cu ja popricat sa Nijazom. 

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
umene zeljo je napisao/la:pa oni nasi igraci ludi ko i mi....otisli na jug i pjevali sa onima u svecanoj lozi JER KADA MI....
ZA ZELJU SE NE NAVIJA ZELJO SE VOLI
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
jesul promjenili onaj znaj na stadionu kod zapadne tribine 1921-2001Vlak je napisao/la:Slijedece se godine obiljezava 1921. - 2011., pa bi nesto takvo bilo prejak marketinski fol. Pogledajte malo po katalogu Jome sta vam se svidja, pa cu ja popricat sa Nijazom.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
DUPLA MAJSTORE!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
E ovim nasi igraci imaju FIX ideja, svaka ima cast. Otici na jug i navijati, stvarno neprocjenivo. Istina je sto je napisao ovaj jedan navijac za Zelju se ne navija Zeljo se voli.
Zar treba jos nesto dodati, nego jos dvije utakmice i dupla kruna.
SAMPIONEEEE SAMPIONEEEE ALEALEALE SAMPIONEEEEE SAMPIONEEE ALEALEALE !!!
Zar treba jos nesto dodati, nego jos dvije utakmice i dupla kruna.
SAMPIONEEEE SAMPIONEEEE ALEALEALE SAMPIONEEEEE SAMPIONEEE ALEALEALE !!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- bistrikboy
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nasi igraci nisu normalni... JER KADA ONI NAVIJAJUbistrikboy je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!![]()

010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.