Bravo majstore!bhsport je napisao/la:Eh hajmo sada argumentovano, cuj nije izgubio konce, pa selektor je taj koji vuce konce, ako je puklo sam ih je izbgubio, ko ce mu ih trgati? Ako je tako znaci da nije autoritet i svojj posao ne radi kako treba. To govori vecina forumasa ovdje i to je i moj stav.damir_82 je napisao/la:Jel izgubio konce ili mu ih trgaju iz ruku? Sergej Barbarez nije otjeran kao pas, on je bio preponosan da prihvati mjesto pomocnika selektora, da dodje u strucni stab... Ja sam prije par dana procitao vijest da se prica sa Sasom Papcem oko njegovog eventualnog angazmana u Savezu http://sportsport.ba/bh_fudbal/sasa-pap ... bih/124115drummer je napisao/la:Damire,tema je Safet Sušić i evo moga misljenja.On je izgubio konce i treba da ode,ne poslije Brazila nego sad,odmah.Nije ni trebao on biti izabran za selektora,to je dobio namjestenim izborom od Munje Ušanovica kada je legenda reprezentacije Barbarez naivno spremio i detaljan plan rada ne znajuci da nema nikakve sanse.Otjeran je ko pas,to ja tesko podnosim i ne samo ja.Vrijeme je da takve stvari prestanu.
Nije samo on u pitanju,gospoda uspjesno drzi sve bivse igrace daleko od saveza i od svih reprezentacija,to nije u redu i tako ne radi niko,vrijeme je da i mi prestanemo.
Dakle opet dupla insinuacija drummer, da ne upotrijebim kakvu tezu kvalifikaciju....
Ti opet iznosis tvrdnje bez dokaza: Gdje je dokazano da je Susic primljen preko "stele"?
Susic je vodio reprezentaciju kroz dva dobra ciklusa! Jednom zamalo, drugi put plasman!
Hocu li opet da ti kopiram pitanja ili ti nije tesko da se vratis na prethodna 3 moja posta pa da odgovoris?
Drugo, kazes Barbarez nema iskustva, slazem se! Ali po tome nema ga ni Safet, kojem je krajnji domet u karijeri bio turska liga sa katastrofalnim rezultatitma, dakle nikakv trener kao i Barbarez. Jednom popustas drugom osporavas, valjda argument.
Moj izbor tada je bio Mesa, ali ocito nije bilo volje.
Idemo dalje argumentovano, izjava da se ne moze igrati u repki iz Kine, pa se pozove Miske, dvostruki arsini, ne drzi svoju rijec.
Izjava da ne mogu igrati koji nisu standardni u klubovima pa zovne Zahu i Rahima koji nisu spojili tekme godinama, opet dupli arsini.
Vrhunac gluposti je da je Soso los klub, a Rijeka, Hajduk, Braunsvajg, Istambul BB to nisu?
Dakle igracima je jasno sta se desava, jedno se prica, drugo se radi, rijeci se gaze. Takticki je vrlo los, katastrofalan. Sad je napokon svima jasno ko je ta ubleha zvana Safet. Zovne blijedu kopiju Medunjanina u vidu svog rodjaka i prodaje ga ko defanzivca, pri tome zanemarujuci Besica.
Kao ima 6 stopera pa mu ne treba Arslanagic. Sijelo u Insbrucku je propalo na sto smo i upozoravali i od dva sijela smo dobili ukupno 1 igraca koji nije igrao u Arsenalu tada, to je Sejo Harjovic. Seo, Izet Bico su splet okolnosti i rada nekog drugog a ne naseg selektora.
CIlj svega jeste prodati Germanijine igrace, Tincek ce biti u prvih 11 i ja ne krivim ni Dzeku ni ostale sto se ponasaju kako se ponasaju.
Jos jedna stvar za kraj, Dzeko jeste trazio izmjenu ali Pape to ne vidi ili se pravi lud. Javnost obmanjuje vec godinu dana ,ne postuje nikoga, nijke zabrinut i nema odgovornosti.
Kaze ja sam selektor moja je zadnja i kada napravi glupost u vidu hokejaske izmjene protiv SAd-a narusi atmosferu , pogubi konce, pa onda budi spreman i na kritike koje zasluzujes jer veze nemas. Pozivanje Ivice Osima u odbranu je zadnji potez, potez iz nemoci. Zato neka igra Sven Tino u 11, a ne Izet koji nam je donio prvenstvo.
Neka se djeca koja su ginula u omladinskim repkama zanemarju na ustrb rodjaka.
Ovo su ti prijatelju argumenti a bas me interesuje kako ces dokazati da je Hajduk ili Rijeka jaci od Sososa.
U zdravlje porodici Susic i Germania repki.
Ako cete me pitati za misljenje, selektor Dusko ili Vaha a mlade repke Zlaja Bajramovic.
Safet Sušić - Pape
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Spaha ce biti zamjenjen za godinu-dvije htio ili ne!Dzeko je obicni spic napadac.daj mi 9 vrhunskh igraca iza mene i ja cu zabijati.znaci jednu veliku Inzagi sjekiru imamo tako da nam Dzeko i ne treba.treba naci Defanzivnog veznog,plejmejkera,stopere i sl.onakvih sjekira napadaca ima pun klinac.
Safet vuce konce i on ih je pogubio.ovdje se trebaju ciniti veliki i strasni rezovi ako hocemo da repka napreduje i da ostavrimo nesto na SP
Safet vuce konce i on ih je pogubio.ovdje se trebaju ciniti veliki i strasni rezovi ako hocemo da repka napreduje i da ostavrimo nesto na SP
- donniedarko
- Kontakt:
Da,previse fkt moramo trpiti.Slusati kako Dzekin stari pametuje nesto selektoru nacionalne selekcije ,pa sta on misli ko je on bez obzira ko se nalazi na poziciji selektora,ipak je to institucija drzavne vaznosti.Head je napisao/la:Ma nezamjenjivi su,to stoji.donniedarko je napisao/la:Jesu li Dzeko i Spahic po vasem misljenju nezamjenjivi ???
Dzeko najbolji igrac a Spaha dugogodisnji kapiten i covjek koji drzi nasu odbranu.
Al koliko god oni bili veliki ne treba dovoliti da mi svi i reprezentacija budemo njihovi taoci.
Pa plakanje zbog Ibricica,mene bi stid bilo davati izjave kako mu je interes reprezentacije na prvom mjestu a praviti probleme zbog ne pozivanja Ibricica

- majestic24
- Kontakt:
Imao je on odlicnih meceva i nakon toga. Nemoj zaboraviti silovanje Grcke na BP gdje je Dzeko uz 2 gola,radio Grcima sto god je zelio...bio borben,stvarao pritisak na zadnju liniju itd...ali nakon toga je prilicno losdonniedarko je napisao/la:Pa evo i ja nesto kontam,Dzeko od onog gola protiv Francuske nije nista do sada uradio sto nebi i neki prosjecan napadac.Ne brojim sad one golijade protiv Baltickih ekipa ali po mom nije uradio odavno nista spektakularno kako se ocekuje od igraca kojeg mi ovdje prozivamo kao world class.majestic24 je napisao/la:Ne,ali se postavljaju kao da jesu.donniedarko je napisao/la:Jesu li Dzeko i Spahic po vasem misljenju nezamjenjivi ???
Meni je zao sto Ibisevic mora ispastati zbog Dzeke...ovog gura na krilu a tip rodjeni spic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Velika je ljudina Safet Sušić. Pogriješio je što im je vjerovao, ali sigurno će sad sve ovo ispraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte biti djeca ako nece da trce i igraju i bore se svaka taktika pada u vodu ja sam to vidio protiv Rumunije kad smo ispušili 3:0 trebo ih je sad zamjeniti odma..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Shvatite da i VI svašta lupate. Vaha i Mesa ne bi radili za ove pare. Ovdje svako ima svoj dio krivice. I selektor i ovi prozvani igraci.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svi su zamjenjivi i svi ce odlaziti samo ce reprezentacija ostati.
Nekad ce morati trpiti rezultati ali odnos prema reprezentaciji mora biti svetinja.
Nekad ce morati trpiti rezultati ali odnos prema reprezentaciji mora biti svetinja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trudim se da sto manje razmisljam o susicu,njegovom bratu,avdiji,tinu...samo se nerviram a promijeniti se nista nece do kraja SP ..ljepse je razmisljati i mastati o prolazu grupe

BadrHari je napisao/la:Svi su zamjenjivi i svi ce odlaziti samo ce reprezentacija ostati.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
fk bosna sarajevo je napisao/la:Safet Sušić je pravi gospodin, a vi pljuvači ste obični zgubidani kojima je vrhunac dana sjesti i popiti kavu, i selektirati u svojim jadnim glavama tko treba igrati, biti pozvan.Toliko daleko idete i dajete si na važnosti, kao da vaša riječ ima neku težinu, da smatrate da VI možete odrediti tko će biti izbornik. Koje su vaše kvalifikacije da smatrate da ste sposobni uopće i raspravljati o BiH reprezentaciji??? Lijep pozdrav
Nekad veliki igrač, danas kao trener je obična nula.Čovjek je davno rekao kako mu je reprezentacija samo odskočna daska u karijeri, što znači da će na prvu ponudu uhvatiti maglu.Nadam se da će što prije otići sa kormila repke i prepustiti ljudima koji su mnogo bolje ispekli zanat od njega poput Halihodžića i Bajevića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- donniedarko
- Kontakt:
Zaboravio sam na Grckumajestic24 je napisao/la:Imao je on odlicnih meceva i nakon toga. Nemoj zaboraviti silovanje Grcke na BP gdje je Dzeko uz 2 gola,radio Grcima sto god je zelio...bio borben,stvarao pritisak na zadnju liniju itd...ali nakon toga je prilicno los
Meni je zao sto Ibisevic mora ispastati zbog Dzeke...ovog gura na krilu a tip rodjeni spic

Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 08 mar 2014, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pitari kad bi se pape posro na stadionu vi bi rekli nema veze zagustilo.Treba ovo fino u emisiju uzivo i njega i Dzeku i Spahica pa opalit da vide navijaci sta je problem.Ako ova dvojica neslusaju mrs iz repke ako Susic zove igrace radi buraza mrs iz repke.Dakle nista hinjavo nego odma rjesit inace ce puc bruka.
Da su htjeli doći, davno bi došli. Problem je što nema ko da im plaća milione koje traže.Saurman je napisao/la:Nadam se da će što prije otići sa kormila repke i prepustiti ljudima koji su mnogo bolje ispekli zanat od njega poput Halihodžića i Bajevića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Fakat ovdje ima djece koja komentarisu. Mislim na ovog bhsport koji sve izjave shvata bukvalno.
Kada Susic kaze da nece pozivati igrace koji ne igraju u klubovima ne kaze to jer mu je to novo pravilo nego da bi igrace motivisao (natjerao) da se vise trude na treninzima u svojim klubovima i da izbore mjesto u ekipi.
I onda to sad navodi kao argument protiv Susica. Ludilooooooooo
Kada Susic kaze da nece pozivati igrace koji ne igraju u klubovima ne kaze to jer mu je to novo pravilo nego da bi igrace motivisao (natjerao) da se vise trude na treninzima u svojim klubovima i da izbore mjesto u ekipi.
I onda to sad navodi kao argument protiv Susica. Ludilooooooooo
Da su ozbiljno razmišljali iz saveza o ovim ljudima siguran sam da bi se našla zajednička riječ.Ni Sušić ne radi za šaku eura.Virtu4l je napisao/la:Da su htjeli doći, davno bi došli. Problem je što nema ko da im plaća milione koje traže.Saurman je napisao/la:Nadam se da će što prije otići sa kormila repke i prepustiti ljudima koji su mnogo bolje ispekli zanat od njega poput Halihodžića i Bajevića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sa Vahom je jedina zajednička riječ novac. Sušić radi za 10k, a prvi ciklus je radio za 5.Saurman je napisao/la:Da su ozbiljno razmišljali iz saveza o ovim ljudima siguran sam da bi se našla zajednička riječ.Ni Sušić ne radi za šaku eura.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ovo je perfidno. Kad jedan selektor preko novina mora izigravati autoritet, to jest nije sposoban taj isti da sprovede, onda je jasno koliko je sati. Pokusava svu svoju krivicu da prebaci na igrace. Time je Ciro nagovijestio svoj kraj u reprezentaciji BiH, kada je pokusao na Misketa da svali krivicu. Dakle na onog Misketa koji je dres BiH dobro natopio znojom i blatom. Tako nesto se radi u miru, oko u oko, a ne hrane se mediji sa time. To je pocetnicka greska, ustvari zadnji vapaji, pokusaji, kada se gube konci iz ruku.
Sad Safet porucuje nasem glavnom defenzivcu, koji pokriva teren, ne samo za sebe nego i za ove okolo njega, ovako nesto preko novina. Edina Dzeku, koji je potopio Grcku, dao golova i golova za ovu reprezentaciju kojim nas je obradovao mnogobrojnih puta, asistencija za Vedu i SP. Njega isto predstavlja kao neprijatelja. Malo morgen su Dzeko i Spahic zbog Ibricica napravili darmar, ma daj, lupetanje. Jedan kaze kako su oni aktuelno debeli prijatelji, a drugi ponavljaju kao papige. Igracima ne pase sto Susic zove bratove igrace. U tome je stos.
Iako je Dzeko rekao da je povrijedjen i iako se dogovorio sa njim, Susic kaze: "Pa i da jeste bio dogovor, ja se mogu na kraju drugacije odluciti." Da bi kasnije rekao kako nema dogovora.
Prestani lagati Safete. Dosta je.
Safete znas li ti sta je dosljednost i karakter? Trazi te rijeci po leksikonu.
On, Susic prica nesto o tome da lobiji nece biti uvezani u pozive igraca. On, ciji brat Sead Susic prodaje izgubljene igrace preko reprezentacije. On, koji nam hoce da objasni da je Svino Ten Susic DM i da je nova konkurencija u reprezentaciji. Taj spori puz Svino koji napada ne zna presjeci. I on misli da ce mu to igraci tolerisati? U sta ce nas kao sljedece ubjedjivati, da ima sve konce u rukama?
Ma daj, nadam se da cemu ova samar polako ali sigurno sjesti i da ce poceti vise raditi kao normalan selektor.
Sad Safet porucuje nasem glavnom defenzivcu, koji pokriva teren, ne samo za sebe nego i za ove okolo njega, ovako nesto preko novina. Edina Dzeku, koji je potopio Grcku, dao golova i golova za ovu reprezentaciju kojim nas je obradovao mnogobrojnih puta, asistencija za Vedu i SP. Njega isto predstavlja kao neprijatelja. Malo morgen su Dzeko i Spahic zbog Ibricica napravili darmar, ma daj, lupetanje. Jedan kaze kako su oni aktuelno debeli prijatelji, a drugi ponavljaju kao papige. Igracima ne pase sto Susic zove bratove igrace. U tome je stos.
Iako je Dzeko rekao da je povrijedjen i iako se dogovorio sa njim, Susic kaze: "Pa i da jeste bio dogovor, ja se mogu na kraju drugacije odluciti." Da bi kasnije rekao kako nema dogovora.

Safete znas li ti sta je dosljednost i karakter? Trazi te rijeci po leksikonu.
On, Susic prica nesto o tome da lobiji nece biti uvezani u pozive igraca. On, ciji brat Sead Susic prodaje izgubljene igrace preko reprezentacije. On, koji nam hoce da objasni da je Svino Ten Susic DM i da je nova konkurencija u reprezentaciji. Taj spori puz Svino koji napada ne zna presjeci. I on misli da ce mu to igraci tolerisati? U sta ce nas kao sljedece ubjedjivati, da ima sve konce u rukama?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- crvenocrni
- Kontakt:
Susic i motivacija, ovo stvarno ne ide jedno uz drugo uz duzno postovanje i Susicu i onom ko je ovo napisao...
- donniedarko
- Kontakt:
+1Principatus je napisao/la:Ma ovo je perfidno. Kad jedan selektor preko novina mora izigravati autoritet, to jest nije sposoban taj isti da sprovede, onda je jasno koliko je sati..
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Burberry46, sagitarius i 16 gostiju.