FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hellcome to FkSarajevo, Amare.
Sretno!!!
Sretno!!!
Hvala Bogu vise
Dobrodosao Amare

Dobrodosao Amare

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Rahmanovic potpisao. Ako sam dobro shvatio, ugovor na dvije godine.
EDIT. Evo i poruke.
EDIT. Evo i poruke.
-
- Kontakt:
Dobrodošao Rahmane, želim ti da se pokažeš kao pojačanje.
Kapitalac nije, dobar igrač jest. Ja nisam prezadovoljan njime iz razloga što nije puno igrao u Celju.
Šteta što juče nije potpisao, ovako ako neko drugi dođe, prije bi nekog drugog stavio na spisak, mada, sumnjam da će iko više doć do prve utakmice.
Postao sam i insajder!
Kapitalac nije, dobar igrač jest. Ja nisam prezadovoljan njime iz razloga što nije puno igrao u Celju.
Šteta što juče nije potpisao, ovako ako neko drugi dođe, prije bi nekog drugog stavio na spisak, mada, sumnjam da će iko više doć do prve utakmice.
Postao sam i insajder!

Rahmanovic

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 20 jun 2017, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja maloprije iso da pljujem upravu na fb starnici zbog pojacanja

Saric-Radovac-Rahmanovic.
Sumnjam da ce vise ikoga dovoditi u vezni red.
Stigao je Rahman, zvat ćemo ga Milostivi! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To Rahma. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima li iko ko moze nesto konkretnije napisati o ovom igracu? (pod konkretno ne mislim na youtube klipove)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Evander je napisao/la:Saric-Radovac-Rahmanovic.
Ni u ludilu samir u prvoj zadnji vezni treba a gdje je jos klupa
JBG mogao je i juče
Dobrodošao Amare.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ocigledno vise ni insajderi ne znaju tacno kad ko dolazi, znaju imena. Haj nek se i to zavrsilo. Dobrodosao Amare!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Još Miloš!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Nikakav napredak, Radovac po meni nikad ne bi bio u prvoj postavi.Evander je napisao/la:Saric-Radovac-Rahmanovic.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne mozes rec da prosla uprava nije potrosila sva moguca sredstva na Kramare, Cezare, Stepanove i jos 100 drugih i Bog zna sta se tu jos desavalo. Jesi siguran da nam je i TA i dalje sponzor? Gdje su nestali svi ostali silni sponzori od prije par godina?zagorski je napisao/la: Ma kakve rupe prijasnje uprave,kakvi presuseni izvori prihoda???
Ima TA kao gl sponzora imamo ga i sada,svi ostali sponzori su jos uvijek tu.
Ofirno je Valentina i ostale amnestirati pricom kako je prethodna uprava sve pokrala,zaduzila,upropastila itd.
Imamo vlasnika kluba jednog hohstaplera kojeg nimalo ne interesujemo,a u rukovodstvu imamo ljude kojima je cilj samo da prave ustede.
Valentin je tu tek par mjeseci i nista lose nije uradio sad za sad, niko ga ne amnestira, cinjenica je da su se ljudi prije njeg zaduzivali, krali, upropastili itd.
Vlasnik nije hohstapler uopste, dosao je s jednim ciljem da nas izvadi iz dugova, dao novac za pravljenje ekipe i za izgradnju akademije, to sta su tadasnji ljudi uradili od tog novca, znaju oni, a i svako ko je imalo pametan moze zakljuciti da su sav taj novac potrosili i da Tan ne namjerava davati nove novce da se sve ispocetka opet radi, vec je doveden Valentin da od 1 marke pravi 5-10 maraka. Jos jednom da ponovim, Tan ovde nije da svake godine daje milione, a da se Bosnjo bogati praveci ga budalom. On je dao jednom jer je dosao pomoci, i nasi su od tih para trebali stati na noge i nadogradjivat se, to sto oni nisu uradili, ne mozes krivit ni Tana nit sadasnju upravu.
1946~
hvala Bogu pa je neko shvatio sta je poenta svega...ThrillerHz je napisao/la:Ne mozes rec da prosla uprava nije potrosila sva moguca sredstva na Kramare, Cezare, Stepanove i jos 100 drugih i Bog zna sta se tu jos desavalo. Jesi siguran da nam je i TA i dalje sponzor? Gdje su nestali svi ostali silni sponzori od prije par godina?zagorski je napisao/la: Ma kakve rupe prijasnje uprave,kakvi presuseni izvori prihoda???
Ima TA kao gl sponzora imamo ga i sada,svi ostali sponzori su jos uvijek tu.
Ofirno je Valentina i ostale amnestirati pricom kako je prethodna uprava sve pokrala,zaduzila,upropastila itd.
Imamo vlasnika kluba jednog hohstaplera kojeg nimalo ne interesujemo,a u rukovodstvu imamo ljude kojima je cilj samo da prave ustede.
Valentin je tu tek par mjeseci i nista lose nije uradio sad za sad, niko ga ne amnestira, cinjenica je da su se ljudi prije njeg zaduzivali, krali, upropastili itd.
Vlasnik nije hohstapler uopste, dosao je s jednim ciljem da nas izvadi iz dugova, dao novac za pravljenje ekipe i za izgradnju akademije, to sta su tadasnji ljudi uradili od tog novca, znaju oni, a i svako ko je imalo pametan moze zakljuciti da su sav taj novac potrosili i da Tan ne namjerava davati nove novce da se sve ispocetka opet radi, vec je doveden Valentin da od 1 marke pravi 5-10 maraka. Jos jednom da ponovim, Tan ovde nije da svake godine daje milione, a da se Bosnjo bogati praveci ga budalom. On je dao jednom jer je dosao pomoci, i nasi su od tih para trebali stati na noge i nadogradjivat se, to sto oni nisu uradili, ne mozes krivit ni Tana nit sadasnju upravu.
High je napisao/la:Još Miloš!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.