Sjecam se da smo i njega nesta je.bavali..High je napisao/la:Trener goldžija.BosnianKingdom je napisao/la:**** to, eno nam Ibre Hodzica u Olimpicu. Sta je ono on bio kod nas, jedno vrijeme trener Bandovicu i ekipi ili ? Znam da se nesta vrtio...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Najjace mi je ovo "sam protiv svih" i opet nekako uslijedi samaranje argumentima.
Izdrzi Evandere,raja je uz tebe

Izdrzi Evandere,raja je uz tebe

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
"Čataković strijelac na meču protiv Maccabi Tel Aviva. Trenčin je danas odigrao prijateljsku utakmicu sa Maccabi Tel Avivom, a ista je završila rezultatom 1:1."
Kako ovaj evander smara bez ijednog argumenta.
Sve je crno, a pojma nema kakva je strategija kluba.
Trebali bi valjda navući kakavih polovnjaka od 35-36 godina koji su bar dva puta lomili noge, ali su prije 7-8 godina igrali u Dinamu, Parizanu, Italiji, Holandiji.....
Takva strategija ne vodi nigdje i ne daje rezultat.
Do sad smo tako radili pa nije dalo rezultata. Možda će se sada ići u gradnju kluba na mladim igračima, koji će se dokazati i prodati i stvoriti temelje za održivo poslovanje kluba.
De se dozovi i skontaj jednom za sva vremena, da u ovu našu kukuruz ligu bez gledalaca i u zemlju koja je non-stop na rubu rata, niko razuman neće uložiti neke velike pare. Nemaš ti ovdje para od sponzor, TV prijenosa ili prodaje dresova.
Kad to jednom skopčaš, otvorit će ti se vidici.
Na ovo gledaj kao argumentovanu diskusiju i nemoj se pokušavat sad meni nagovorit.
Pozdrav
Trebali bi valjda navući kakavih polovnjaka od 35-36 godina koji su bar dva puta lomili noge, ali su prije 7-8 godina igrali u Dinamu, Parizanu, Italiji, Holandiji.....
Do sad smo tako radili pa nije dalo rezultata. Možda će se sada ići u gradnju kluba na mladim igračima, koji će se dokazati i prodati i stvoriti temelje za održivo poslovanje kluba.
De se dozovi i skontaj jednom za sva vremena, da u ovu našu kukuruz ligu bez gledalaca i u zemlju koja je non-stop na rubu rata, niko razuman neće uložiti neke velike pare. Nemaš ti ovdje para od sponzor, TV prijenosa ili prodaje dresova.
Na ovo gledaj kao argumentovanu diskusiju i nemoj se pokušavat sad meni nagovorit.
Pozdrav
-
- Kontakt:
Ni ja nisam zadovoljan upravom i vecinskim vlasnikom . al sta da radimo ?? Mjenjali se treneri,uprava,igraci sta smo bolji ?? Ja necu prestati ici na utakmice radi Tana,Dine,Kuste,Ilijevskog,Subrine i ostalih .
Upravo tako!bordobijeli je napisao/la:Ni ja nisam zadovoljan upravom i vecinskim vlasnikom . al sta da radimo ?? Mjenjali se treneri,uprava,igraci sta smo bolji ?? Ja necu prestati ici na utakmice radi Tana,Dine,Kuste,Ilijevskog,Subrine i ostalih .

Zevs je napisao/la:Kako ovaj evander smara bez ijednog argumenta.
Pozdrav

Kaze, nema argumente, a onda on kao argument navede MOZDA

I kako onda raspravljati o necemu sa takvim?

-
- Kontakt:
nek si mu vala rekao,opra frajko negativomColdDemon je napisao/la:To ti je argument gdje...?! Nisam pročitao da je neko pisao da nam je ekipa jača nego prošle sezone. Čemu onda tvoje preseravanje? Ti si samo kompleksaš koji se nije realizovao u životu kao ličnost pa pokušavaš biti pametan na forumu.Evander je napisao/la:Ja nemam argumente?
Je li nam ekipa sad losija nego u zadnju jesen?
Koji jos argument da ti predocim?
Jeste coravi, bezobrazni ili samo glupi?
Hebo vas i Tan i Sabrina i Ilievski....
Drzava je puna takvih uhljupa kao ti, zato nam i jeste ovako....
pa prvo da imam nalogodavce je smiješno....pod dva sam si x puta ponovio da navijači ne mogu ništa privatnom vlasništvu stoga koga boli šta ti pišeš(tan,uprava , itd.) s tog gledišta si apsolutno irelevantan lik....jedino nas ovde handriš u mali mozak ko Majkl donedavno, on ponavljo sve super, ti sve g.ovno...Evander je napisao/la:@DenchiNL
Jedino si jednu stvar pogodio, na kartici mi zaista mise manager, ali apsulutno nikakve veze sa fudbalom nemam.
Ostalo sve, hrpa gluposti i milion izlizanih opravdanja.
Moj prijedlog tebi je da otvoris oci i da pises onako kako jeste, ne sta ti neko kaze ili kako bi zelio da jeste.
A u vezi pojacanja, dvije godine citamo samo ko nam nije dosao.
Znam ja da bi tvoji nalogodavci volili da niko ne prica o svemu ovome
Ali tribine su najbolje mjerilo. Gdje su vam navijaci da podrze ovaj raspali proekat koji nam provodite? Gdje su vam rezultati?
I pitanje za tebe opet, sta je sa "kampom"?

tribine nisu nikakvo mjerilo...nema ih u hnl-u , nije ih bilo kod kona kad su oni harali ligom, itd. ja vjerujem da jedan trofej i dolazak jednog Imena mjenja stvar drastično po tom pitanju...kad je bio Kodro ovde npr. samo i tad je on sam rekao da je dug proces pred nama, samo ne bi strpljenja , prvenstveno kod uprave ali bgm i sa tribina se svašta čulo....imali smo finih iskusnih igrača i pokušao se instant proboj do grupne i nije uspjelo...
vrlo mi je interesantno da ti donosiš sud o nečemu a nemaš relevantne informacije niti se trudiš da iste saznaš , primiš k znanju, te ih odbacuješ kao PR spin ili slično...dobro ne moraš se slagati , ali mislim da je tebi vrlo teško ugoditi čak i da smo real madrid ti bi pljuvo upravu što nije klonirala ronalda i slično...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
@evander ne ide na utakmice sto se moze vidjeti iz njegovih ppstova za vrijeme utakmica,Sve i da je tako crno to nije razlog da ne ides na utakmice.Klub je imao gresaka i mislim da su ovim proslim i ovim sad prelaznim rokom pokazali da su nesto naucili iz tih gresaka.A ti jednostvano ne volis klub dovoljno i zato ne ides na utakmice,a vec si se ogradio u slu aju nekov trofeja gdje si rekao da ti trofej u ovoj ligi nista ne znaci samim tim nemas pravo da kritikujes jer ne gledas Sarajevo i ne svidja ti se liga,prestani nas zamarati i ubjedjivati u neato sto nije tako.Ti si neki isfrustrirani lik koji ovdje lijeci svoje komplekse i koji nervira i provocira i na kraju vrjedja i psuje Sabrinu i Valentina.Popusti nas mi navijaci koji idemo i pratimo ,placamo clanarinu smo debili ali valjda cemo nekad biti pametni i poceti pratiti Real i ostale ,kao ti .Shvatili smo raspadamo se,gasimo se,ne valjamo eto objasnio si nam,sad odo do kluba da kupim dres dolazi mi tetak iz Svedske,hoce debil Ahmetovicev dres ,a mogo od Ronalda uzeti za iste pare.
Koja gomina lazi i glupostimalmenetu je napisao/la:@evander ne ide na utakmice sto se moze vidjeti iz njegovih ppstova za vrijeme utakmica,Sve i da je tako crno to nije razlog da ne ides na utakmice.Klub je imao gresaka i mislim da su ovim proslim i ovim sad prelaznim rokom pokazali da su nesto naucili iz tih gresaka.A ti jednostvano ne volis klub dovoljno i zato ne ides na utakmice,a vec si se ogradio u slu aju nekov trofeja gdje si rekao da ti trofej u ovoj ligi nista ne znaci samim tim nemas pravo da kritikujes jer ne gledas Sarajevo i ne svidja ti se liga,prestani nas zamarati i ubjedjivati u neato sto nije tako.Ti si neki isfrustrirani lik koji ovdje lijeci svoje komplekse i koji nervira i provocira i na kraju vrjedja i psuje Sabrinu i Valentina.Popusti nas mi navijaci koji idemo i pratimo ,placamo clanarinu smo debili ali valjda cemo nekad biti pametni i poceti pratiti Real i ostale ,kao ti .Shvatili smo raspadamo se,gasimo se,ne valjamo eto objasnio si nam,sad odo do kluba da kupim dres dolazi mi tetak iz Svedske,hoce debil Ahmetovicev dres ,a mogo od Ronalda uzeti za iste pare.

Prvo, ja sam tu istu Sabrinu jedini branio kad je postavljana, jer su pisali bljuvotine samo zato sto je zensko.
Drugo, jesi cuo za 3G?
Trece, nadji te moje postove gdje ja pisem kad je utakmica?

Sjecam se da sam u finalu kupa napisao da je utakmica toliko zanimljiva da vecina raje vise u mobitele gledaju nego na teren.
Cetvrtko, ciji ci klon?
Neko sa 6 postova da valja ovakve glupiosti, to se tesko vidja.
I da naglasim i dalje cu o svakoj anomaliji pisati, ma koliko da se to ne svidja upravi koja sigurno ovdje cita i koja salje svoje pijune da ovdje pisu kako je sve bajno i krasno.
-
- Kontakt:
Ni danas nema pojačanja, pa ispast ćemo od Moldavaca i obrukati se mayku vam nesposobnu yebem.
Kako su samo glu pi ovi slijepci što kontriraju evanderu, ne vjerujem, još se to usudi napisati da nema argumenata.
Ordagić ima ponudu od nas ali je ponuda takva da skoro pa veća primanja ima u Slobodi, 100% tačna informacija.
Nismo se dogovorili sa Kovačevićem jer smo mizerne uslove ponudili a sad čekamo prejakog štopera Mehmedagića i Boga pitaj hoće li doć.
Favoriti protiv ovih amatera iz Moldavije nismo, veće su nam šanse da ispadnemo. Bili smo ka.rina sad smo kur.čina, još lošiji.
Valentin reče da ne vidi razlog da Duljević ne produži i spominje kapitalce, ako je Rahmanović kapitalac onda ne znam..
Joj kad vidim ko će nam bit na klupi u prvoj evropskoj utakmici, spali smo na najniže grane.
Saide, obraz, o debeli Saide..
Kako su samo glu pi ovi slijepci što kontriraju evanderu, ne vjerujem, još se to usudi napisati da nema argumenata.
Ordagić ima ponudu od nas ali je ponuda takva da skoro pa veća primanja ima u Slobodi, 100% tačna informacija.
Nismo se dogovorili sa Kovačevićem jer smo mizerne uslove ponudili a sad čekamo prejakog štopera Mehmedagića i Boga pitaj hoće li doć.
Favoriti protiv ovih amatera iz Moldavije nismo, veće su nam šanse da ispadnemo. Bili smo ka.rina sad smo kur.čina, još lošiji.
Valentin reče da ne vidi razlog da Duljević ne produži i spominje kapitalce, ako je Rahmanović kapitalac onda ne znam..
Joj kad vidim ko će nam bit na klupi u prvoj evropskoj utakmici, spali smo na najniže grane.
-
- Kontakt:
amar rahmanovic potpisao
To Simba, jest da nemamo pojma kakav je igrac, al hajd nek je neko potpisao. Dokle su bugari pasa?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pa ostat će u Slobodi onda u čemu je problem, ljepše je u Tuzli svakakoSiouxLukavac je napisao/la:Ni danas nema pojačanja, pa ispast ćemo od Moldavaca i obrukati se mayku vam nesposobnu yebem.

Kovačević hoće da igra u prvoj postavi, neće više da bude 2gi izbor, nije bolji ni od Mihe a ni od Novakovića sigurno...za vezni red isto ne može biti prvi izbor...ludo plaćati rezervistu je apsolutno nepotrebno a apsolutno isti tip igrača kao i Novaković i Miha...ide mali Mujakić a možeš dovesti solidnog, iskusnog, stopera za pola Kovinih primanja...momak je imao nesreću da je svaki put kad bi imao dobru seriju tekmi i formu , desila bi se povreda...ova zadnja najduža i najgora dosad....sretno mu...
nemaš osnove za tvrdnje da smo sad lošiji ili slabiji...jer nije završen tim niti smo nešto odigrali...
bezveze dižete nervozu i tenzije, to što vam niko ne piše izvještaj svaki dan, ne znači da se ne radi na rješenjima...
1 new sms - Rale

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
NAPOKON NEKI SMS... DRAGO MI JE STO JE RAHMAN POTPISAO,STRASNO POJACANJE CE NAM BIT
3 sms dodjose 

Dobrodošao Amare!