Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
25.000 minimalnoEvander je napisao/la:Strasna posjeta ce biti na ovoj Euro tekmi
Almiru Bekicu?belosevic28 je napisao/la:Sretan rodjendan najbopjem posljeratnom lijevom beku FKS
jedan je macajurisicduska je napisao/la:Marinku nije danas rođendan.
Dobro bi nam došao Miloš, jer nemamo mi u ekipi tog igrača koji zna 'uvaliti' loptu u slobodan prostor, pobjeći od par par igrača, pa i ošutati iz daljine, a da ne ode na tribine.sonpenn je napisao/la:Grčki mediji: Miloš Stojčev sve bliži povratku na Koševu
Špekulacije je dodatno podgrijao grčki portal Gazzetta.gr, koji naglašava da je 29-godišnji fudbaler Atromitosa sve bliže opciji da ponovo obuče bordo dres.
Klub iz atinskog predgrađa Peristerija prošle sezone posudio je Stojčeva ekipi Verije, a sada je ponovo spreman ustupiti ovog nogometaša nekom drugom klubu, koji bi bio spreman snositi dio troškova za njegovu platu.
Još nekoliko ekipa, uglavnom grčkih, stalo je u red za posudbu Miloša Stojčeva, a među njima je i Sarajevo, koje trenutno, kako prenosi Gazzetta, figurira i kao najzrelija “mušterija”, upravo iz razloga što bi se i sam fudbaler rado vratio u bh. prijestonicu. Sigurno je da bi bordo armija njegov povratak pozdravila s oduševljenjem, s obzirom da je Beograđanin ostavio odličan dojam tokom svog “mandata” na stadionu “Asim Ferhatović – Hase”.
Dosadan si...Evander je napisao/la:Prosle godine na jesen "samo da privedemo kraju ovu polusezonu, pa cemo se pojacati".
Proljetni dio "da zavrsimo ovu sezonu izborimo Europu, pa cemo se pojacati".
I sta sad imamo? Jos losiji kadar nego smo imali na jesen prosle godine.
Sta je najnize na sta mozemo spasti?
Zaboli me neka stvar da li sam ti dosadn ili ne.ColdDemon je napisao/la:Dosadan si...Evander je napisao/la:Prosle godine na jesen "samo da privedemo kraju ovu polusezonu, pa cemo se pojacati".
Proljetni dio "da zavrsimo ovu sezonu izborimo Europu, pa cemo se pojacati".
I sta sad imamo? Jos losiji kadar nego smo imali na jesen prosle godine.
Sta je najnize na sta mozemo spasti?
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, rimljanin90 i 46 gostiju.