Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zadnja tri kola sve utakmice igraju se u istom terminu znaci subota u 17:30amertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi
slijedece je kolko u nedjelju zbog finala LPkinone je napisao/la:zadnja tri kola sve utakmice igraju se u istom terminu znaci subota u 17:30amertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi
utjeha je kad znamo da niste vidjeli evropu 7 godina...razumijemo vasŽeljovac je napisao/la:UPS, nemoj sada da mijenjaš priču! Jedna stolica, jedan navijač! Znači, na Grbavicu nema šanse da stane preko 8.000, a to što su se svi mediji dvoumili je li bilo 14.000 ili 15.000 protiv Borca, to je smiješno! Navlače 7.000Nemaju tvoju pamet! Jedan navijač, jedna stolica!
Ups, izbacimo vas iz Evrope! UPS!
Mislim da je vrijeme da se ovaj izmaltretirani beuzumni provokator odstrani sa foruma!
Definitivno jedno od najvecih trenerskih imena u regionu.Kapa dolje majstorcino.bistrikboy je napisao/la:Protiv Borca akcija na jugu JEDNA STOLICA - TRI NAVIJAČA!
Hvala igracima,upravi ali prije svega AMARU OSIMU na ovoj sezoni
ecif je napisao/la:slijedece je kolko u nedjelju zbog finala LPkinone je napisao/la:zadnja tri kola sve utakmice igraju se u istom terminu znaci subota u 17:30amertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi
ja sam cuo da je colic iz veleza 90% potpiso,nezz dalje iz nase lige,al sigurno ce neko doc od starijih zeljinih igraca;tipa zeba,muratovic:mada tesko,al muratovic je reko da ce karijeru zavrsit u zelji,a ima godina,vrijeme mu je da dodje na grbavicuamerosm je napisao/la:Kada je Amar Osim ponovo dosao na klupu rekao sam da me podsjeca na magatha i da ce se Zeljo vratiti na staze stare slave. Realno gledajucu po imenima smo treca ili cetvrta ekipa u PL BiH, ali na klupi imamo prvo ime u regionu, tj. Amara Osima, koji je u nekim utakmicama donio veliku radost svim iskrenim navijacima Zelje. Sada nas dijeli samo nekoliko dana od duple krunu i nadam se da ce grbavica u ova dva dana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. isto tako se nadam da ce uprava Amaru obezbjediti sredstva za kvalitetna pojacanja pa da igramo malo duze na Evropskoj sceni. Ako mi neko moze reci koja imena kruze oko Grbavice da bi nas mogla pojacati. Hvala unaprijed.
Ah agente CIA-e, KGB-a, MI6-a bih zamolio da pogledaju moj post na strani 1370 i da na pomenutu adresu posalju dokaze o kupljenim utakmicama.
Ja sam vidio dva zicera i cist crveni za malene,jedan faul na 30.-tak metara sto nam nije svirao...Hamo je napisao/la:Gledao sam onaj video sa tekme premoćna scna kada su igrači otišli na južnu tribinu i počeli pjevati.Vidim da raja stalno spominje onu kamenu tribinu vala sevap bi bilo malo i sjever popraviti.I naravno svaka čast našim momcima.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Majestic-12 [Bot], strucnjak9 i 68 gostiju.