FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kinone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kinone » 15 maj 2010, 22:18

imam zastavu največu u raji 8-)

slika
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 maj 2010, 22:33

Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi :D
Mes Que Un Club

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 15 maj 2010, 22:35

amertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi :D
zadnja tri kola sve utakmice igraju se u istom terminu znaci subota u 17:30

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 15 maj 2010, 22:37

kinone je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Mozel mi neko reci, da li se sljdece kolo igra u subotu ili nedelju. Znam da je po rasporedu trebala biti subota ali dobio sam neke informacije da se igra u nedelju. Pa me zanima znali neko ista vise o tome, ovo mi je veoma vazno pa ako neko zna nek javi :D
slijedece je kolko u nedjelju zbog finala LP :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 maj 2010, 22:52

Kada je Amar Osim ponovo dosao na klupu rekao sam da me podsjeca na magatha i da ce se Zeljo vratiti na staze stare slave. Realno gledajucu po imenima smo treca ili cetvrta ekipa u PL BiH, ali na klupi imamo prvo ime u regionu, tj. Amara Osima, koji je u nekim utakmicama donio veliku radost svim iskrenim navijacima Zelje. Sada nas dijeli samo nekoliko dana od duple krunu i nadam se da ce grbavica u ova dva dana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. isto tako se nadam da ce uprava Amaru obezbjediti sredstva za kvalitetna pojacanja pa da igramo malo duze na Evropskoj sceni. Ako mi neko moze reci koja imena kruze oko Grbavice da bi nas mogla pojacati. Hvala unaprijed.
Ah agente CIA-e, KGB-a, MI6-a bih zamolio da pogledaju moj post na strani 1370 i da na pomenutu adresu posalju dokaze o kupljenim utakmicama.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 15 maj 2010, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 15 maj 2010, 22:52

Željovac je napisao/la:UPS, nemoj sada da mijenjaš priču! Jedna stolica, jedan navijač! Znači, na Grbavicu nema šanse da stane preko 8.000, a to što su se svi mediji dvoumili je li bilo 14.000 ili 15.000 protiv Borca, to je smiješno! Navlače 7.000 :roll: Nemaju tvoju pamet! Jedan navijač, jedna stolica!
Ups, izbacimo vas iz Evrope! UPS! 8-)

Mislim da je vrijeme da se ovaj izmaltretirani beuzumni provokator odstrani sa foruma!
utjeha je kad znamo da niste vidjeli evropu 7 godina...razumijemo vas :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 maj 2010, 22:53

Protiv Borca akcija na jugu JEDNA STOLICA - TRI NAVIJAČA!

Hvala igracima,upravi ali prije svega AMARU OSIMU na ovoj sezoni :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 maj 2010, 22:57

bistrikboy je napisao/la:Protiv Borca akcija na jugu JEDNA STOLICA - TRI NAVIJAČA!

Hvala igracima,upravi ali prije svega AMARU OSIMU na ovoj sezoni :!:
Definitivno jedno od najvecih trenerskih imena u regionu.Kapa dolje majstorcino.
BosnaE

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 15 maj 2010, 22:59

da sam pitar ja ne bi im'o sna , ne bi spav'o ja zbog tog Želje

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 maj 2010, 23:02

I KAD CRNA ZEMLJA PREKRIJE MOJE TIJELO, I DALJE CU TE VOLJETI ZELJO!
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 15 maj 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 15 maj 2010, 23:06

SAMO DA PITAM JE LI AVDIC OPET PLAKAO.........JER KADA MI NAVIAJMO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 maj 2010, 23:08

Idemo protiv Borca svi, pa poslje da slavimo :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 maj 2010, 23:09

ecif je napisao/la:
kinone je napisao/la:
slijedece je kolko u nedjelju zbog finala LP :mrgreen:

Ja sam cuo tu informaciju pa me zanima jel istinita.

I neko je rekao da su sva do kraju u subtu, zadnje kolo nije u subotu neko u srijedu u 17:30, razlog reprezentacija igra u subotu a pozvat ce se neki igraci iz nase lige prije svega iz naseg kluba :D
Mes Que Un Club

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 15 maj 2010, 23:12

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 maj 2010, 23:16

amerosm je napisao/la:Kada je Amar Osim ponovo dosao na klupu rekao sam da me podsjeca na magatha i da ce se Zeljo vratiti na staze stare slave. Realno gledajucu po imenima smo treca ili cetvrta ekipa u PL BiH, ali na klupi imamo prvo ime u regionu, tj. Amara Osima, koji je u nekim utakmicama donio veliku radost svim iskrenim navijacima Zelje. Sada nas dijeli samo nekoliko dana od duple krunu i nadam se da ce grbavica u ova dva dana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. isto tako se nadam da ce uprava Amaru obezbjediti sredstva za kvalitetna pojacanja pa da igramo malo duze na Evropskoj sceni. Ako mi neko moze reci koja imena kruze oko Grbavice da bi nas mogla pojacati. Hvala unaprijed.
Ah agente CIA-e, KGB-a, MI6-a bih zamolio da pogledaju moj post na strani 1370 i da na pomenutu adresu posalju dokaze o kupljenim utakmicama.
ja sam cuo da je colic iz veleza 90% potpiso,nezz dalje iz nase lige,al sigurno ce neko doc od starijih zeljinih igraca;tipa zeba,muratovic:mada tesko,al muratovic je reko da ce karijeru zavrsit u zelji,a ima godina,vrijeme mu je da dodje na grbavicu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 maj 2010, 23:18

kinone je napisao/la:jest ipak je 23.05.2010.

http://www.ufsiks.com.ba/delegiranje/delprem29a.pdf

E to je to :D hvala na informacijama. Ovo mi nevjerovatno odgovara :D.

Jos jednom hvala na info :D
Mes Que Un Club

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 maj 2010, 23:19

Ovom prilikom sam mogao da vidim stanje stadiona Koševo,mizerno :cry: .Mujezinović kada već toliko prati Želju mogo bi srediti da nam Grbavicu naprave,on može da gleda današnju tekmu ipak je premijer :x .Gledao sam onaj video sa tekme premoćna scena kada su igrači otišli na južnu tribinu i počeli pjevati.Vidim da raja stalno spominje onu kamenu tribinu vala sevap bi bilo malo i sjever popraviti.I naravno svaka čast našim momcima.
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 15 maj 2010, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 maj 2010, 23:23

Hamo je napisao/la:Gledao sam onaj video sa tekme premoćna scna kada su igrači otišli na južnu tribinu i počeli pjevati.Vidim da raja stalno spominje onu kamenu tribinu vala sevap bi bilo malo i sjever popraviti.I naravno svaka čast našim momcima.
Ja sam vidio dva zicera i cist crveni za malene,jedan faul na 30.-tak metara sto nam nije svirao...

A ovo sto su igraci uradili je logicno,ovu titulu smo prije svega mi zasluzili pa onda svi ostali nek' stanu u red...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tuce
Kontakt:

Post Postao/la tuce » 15 maj 2010, 23:24

daj ljudi ko ima link onaj sto igraci navijaju posle tekme nek mi posalje...ajde molim vas

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 maj 2010, 23:27

E, pa Manijaci, sve cestitke na duploj kruni!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Majestic-12 [Bot], strucnjak9 i 68 gostiju.